Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Darius s-a trezit la ora 6 asa ca am avut timp sa citesc tot capitolul.DARENE eu le dau copiilor Evian de cand s-au nascut.Si in Romania cand am fost tot Evian am cumparat desi pretul era exagerat de mare fata de cel din Fr.Cat despre lasat copilul singur in casa eu nu i-am lasat niciodata singuri iar la curte aveam un baby phone.Daca dorm prea linistiti mai multe ore merg sa ii verific daca sunt bine.Acum ca cei mari pleaca la bunici ca sa nu ii fie mamei prea greu am angajat o bona.Va pup si de maine sper sa am mai mult timp de stat pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Parintii vostri stiu ca este "a 3 seara" cand plecati si lasati fata singura in casa cu orele? Indrazniti sa le spuneti?! Planuiati sa va plimbati toata vara pe faleza si sa o incuiati pe Ioana singura in casa?

Pericolele ti le-au insirat fetele, dat cum a spus Ramona, cred ca nu ai inregistrat nimic...

Gata ca scriu pana maine...degeaba, sunt convinsa.

raly

Buna!
Nu, nu stiu..dar cert e ca vin parintii/socrii la noi si e ora ei de somn, tot asa o lasam in casa si noi iesim afara (pt nu face galagie si apoi sa se trezesca), dupa 1,5 -2 h merg sa vad daca s-a trezit (ziua nu doarme mult).
Daca vreti sa ma credeti , daca nu, nu..CU SIGURANTA, nu se va m repeta.
..acum mi-am adus aminte ca si mama ne-a lasat in casa(pe mine si pe fratele) cand eram mici, si se ducea la cumparaturi..asta nu inseamna ca am facut si eu la fel, ' ca asa a facut mama'.

Celelalte 2 seri am plecat sa facem cumparaturi.

Ok, va las sa comentati, pana cand veti incheia subiectul..

...si DA, imi doresc inca un copil, si banuiesc ca e pe drum. Doamne Ajuta!,(asta nu inseamna ca il voi lasa si pe el singur(a), pt ca va fi si Ioana m mare si nu ii pot lasa singuri in casa).

P.S. Da, a fost un moment de inconstienta, dar cum am zis nu se va m repeta, nu ca sa terminam subiectul ci asa VA FI. (e tb voastra daca credeti sau nu).

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

si..acum :Buna dimineata!

Am vrut sa va dau eu dar vad ca mi-a luat danybv inainte..multumim pt ea.
Danonique ce mai face Darius? Ne mai arati poze cu el?

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALINA nu am poze noi cu Darius dar voi pune zilele astea.Puiutul e bine iar crizele de colici s-au mai rarit.I-am facut vaccinul vinerea trecuta si nu a avut reactii.Ne laudam cu 65 cm si 6 kg 910.Nu suporta sa stea deloc singur si isi adora fratiorii.Cand ii vede zambeste cu gurita aia stirba de imi vine sa ii mananc pe toti trei.Albert nu reuseste sa ii pronunte corect numele si ii spune Daius.Ma bucur ca cei mari nu sunt gelosi pe el si il pupa toata ziua sau ii arata jucarii.Gelozia se manifesta numai intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la !

azi sunt mai fresh caci aseara m-am bagat in pat la ora 22 ..

darene eu ii dau dorna izvorul alb fara sa o mai fierb. apa minerala nu ii dau dar mai ia cate o gura din paharul meu cand il prinde.

dany

nemary sa stii ca nici eva nu s-a omorat cu mancarea la mare .. de supa/ciorba nu s-a atins .. fructe dimineata si seara dar putine, cate un iaurt, banane .. nici acum nu i-a revenit pofta .. e tot in greva foamei.

alina ce dulcica e ioana .. o scumpete. tare frumos face ea matanii!

legat de lasatul singura in casa al ioanei .. sa-ti povestesc ceva. in anul 2000 am mers la mare si am stat la un hotel unde, cum vreo 2 sapt in urma murise un copil .. parintii au plecat la disco, au zis ca el doarme bine mersi ... copilul s-a trezit, s-a urcat pe un scaun la geam si a cazut in gol de la et 5 .. a murit pe loc .. parintii au divortat si au ajuns 2 epave .. si ca sa inchei frumos .. bine ca voi stati la casa ..

beinaz

ciccolina bine ai venit! ce fetita mare ai .. cred ca a luat toate clopotelele .. arata-ne si noua pozute cu dulceata ta de ciocolata!

1. eva bea aprox 200 ml lapte dimi si 240 seara, un bibe de 150 ml ceai si cam 150 ml apa .. eu zic ca e ok.
2. are 5 mese pe zi (dimi/seara lapte, pe la 10 fructe cu branzica / 1-2 supica / 18 gris cu lapte/fidea/orez/ budinci/iaurt cu fructe), dar cum am spus, acum e in greva foamei ..
3. suntem bine mersi cu pampers .. nu vrea sa vada olita si nici nu o fortez .. e prea mica.
4. vad ca progreseaza in fiecare zi, zice tot mai multe, incep sa se priceapa la chestii minutioase .. recunoaste culori, face legatura intre o reclama la tv si jucarii/ carti de prin casa. aseara de ex era reclama la colectia diseny adevarul .. a inceput sa ma strige "mama mama" si arata cu degetul la tv .. apoi s-a dus si si-a cautat cartile si a venit cu ele in brate ..

andreea sigur ca te tinem minte. imi pare rau ptr bufful facut, urmareste-l de apatie, somnolenta, voma, lipsa pofta mancare .. si eva s-a aruncat din patut .. am citit ca papa pasat .. si eva manaca mesele principale ttot pasat .. numai ca ea rontzaie sticksuri, biscuiti, fructe, covrigi. lasa-l, nu-l forta. nu cred ca psihologul rezolva ceva .. e prea mic ptr asa ceva.

shose felicitari pentru maselute!! si eva e in plina eruptie si din cauza asta cred ca nici nu papa ..

honey uff prin ce ai trecut si tu ..

danutza pupam piticii scumpi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

azi-dimineata era sa raman fara carnet .. recunosc ca am comis-o rau .. am depasit coloana oprita la semafor, si pe linia de tramvai dupa care am trecut si pe rosu (traduc 90 zile permis suspendat si vreo 600 ron amenda plus vreo 6 puncte ).... si vazusem masina de politie dar am spus ca o sa apuce sa plece de la semaforul din fata pana ajung eu la ei ..

au vrut sa-mi ia carnetul .. ce sa fac .. am lasat mandria la o parte si m-am milogit de ei .. ca-s (deci un prim avantaj ), ca mai am un acasa, ca nu pot fara masina .. si am scapat pana la urma si fara amenda, doar cu un avertisment ..

onor politiei rutiere!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

Ooo, au aparut zuzicile noastre care nu mai scrisesera demult!

Andreea imi amintesc ca ne-ai povestit de patania cu bomboana de mentos...off saracutul Raducu s-a speriat rau atunci dc acum nu vrea sa mai manance decat pasat. Nu cred ca este grav, cu timpul o sa se reobisnuiasca sa pape si solid. Cat despre saritura din patut, nu cred ca a patit ceva Raducu! juliturile de pe frunte! Am povestit ca si Daria a descoperit cum se escaladeaza patutul. Exact asa facea si ea - arunca intai jucariile, suzeta si apoi se catara sa sara si ea . Drept urmare am scos laterala patutului si acum nu vrea sa mai stea deloc in el, ci se urca sa faca nani in patul mare. Mai nasol e ca nu adoarme fara mine stand langa ea Sper sa gasesc o metoda sa o fac sa adoarma singurica.

Ciccolina bine ai venit in grupul zuzelor! La intrebarile tale am vazut ca ti-au raspuns mai multe zuze, asa ca eu doar iti felicit printzesa pt dimensiunile de invidiat!

Miki ce mai face Saarita?

Shose felicitari lui Pipe' pt maselutze! Ce bine ca ii ies abia acum! Dariei cred ca deja i-a iesit tot ce era de iesit (nu reusesc sa vad f bine ultimul rand de masele) si uite ca avem probleme la dintii din fata - i-a aparut tartru pe ei

AlinaCt ti-au scris fetele tot ce se putea scrie despre lasatul Ioanei singura in casa si sper sa-ti fi intrat ceva in cap si sa nu repeti aceasta prostie. Sotului tau i-ai aratat mesajele care le-ai primit? El ce parere are? In plus, nu mi se pare normal nici faptul ca in cele 2-3 ore de stat in curte nu mergi sa o verifici. In we-uri, cand mergem la mama la tara, la fel stam si noi afara in curte si pana la 1 noaptea, in timp de Daria doarme in casa, dar la 8-10 minute merge cate unul din nou (facem cu randul) sa o verifice. Intr-o seara vreau sa zic ca am gasit-o plangand in hohote (doar la cateva minute dupa ce fusesem la ea) si saracuta a adormit suspinand... Ce s-ar fi intamplat dc nu mergeam la ea si ar fi plans 2 ore?

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

ALINA nu am poze noi cu Darius dar voi pune zilele astea.Puiutul e bine iar crizele de colici s-au mai rarit.I-am facut vaccinul vinerea trecuta si nu a avut reactii.Ne laudam cu 65 cm si 6 kg 910.Nu suporta sa stea deloc singur si isi adora fratiorii.Cand ii vede zambeste cu gurita aia stirba de imi vine sa ii mananc pe toti trei.Albert nu reuseste sa ii pronunte corect numele si ii spune Daius.Ma bucur ca cei mari nu sunt gelosi pe el si il pupa toata ziua sau ii arata jucarii.Gelozia se manifesta numai intre ei.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

Woww! Felicitari lui Darius pt masuratori! Ce scump cum rade el la fratiorii lui!

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Elle ufff ce bine ca ai scapat doar cu avertisment!

Poze Daria
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciccolina spune:

nu ma asteptam la o primire asa claduroasa asa ca va multumesc si incep sa scriu

ceska: merci mult pt link. Mi se pare extrem de util si vom pune in aplicare joculetele de pe site. Ref. la retelele culinare....noi avem o mica problema cu constipatia si evitam paste, orez, budinci, biscuiti, paine, banane, cereale.

ramonab: vad ca nici Razvan nu bea f mult lichid. O sa ma uit si pe pampers.ro sa vad ce gasesc si p-acolo.

ioanact: Asa cum am spus deja incercam alimentatie pe baza de spanac/broccoli/ dovlecel. Ma omoara ca nu mananca fructe in nici o forma (suc/pasate, etc). Singura fericire de o saptamana este ca haleste mango de rupe.

andreea29: Imi pare rau pt Raducu si banuiesc ca nu vor fi probleme. Imara doarme cu mine si a plonjat de cateva ori direct pe parchet, cu cucui o data dar fara urmari.Si asta in ciuda faptului ca eram langa ea sau ca avem interfon.

shose: si noi balotam branzica perlute la greu dar alea sunt cam grase (evit lactate peste 1,5% grasime).Produse bio folositi? Dar avocado? Stiu ca e cam gras, dar ii place
:)
danybv: si cu Imara se lucreaza in limita atentiei si chefului ei. Ce stie sa faca: recunoaste culori,animale,fructe, pesti din carticele cunoscute (la astea sutem deja la a doua limba pt ca noi suntem blingvi ), se joaca cu formele geometrice si nomereste cam 50% din ele, pricepe daca ii spui adu-mi obiectul x de culoare y, nu prea vb dar arata cu degetul sau isi ia singura (deja se suie pe scaune si cauta prin sertare ce ii trebuie ceea ce ma.. ) Cam p-acolo suntem...

Si pentru ca este general valabil....am incercat sa vad pozele voastre. Aveti toate copii frumosi si haiosi. Sa ii cresteti sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult!
As baga si eu poze dar nu ma lasa pentru ca sunt prea incepatoare pt album foto....SAU SUNT EU BLONDA SI NU STIU CUM SA FAC??? Poate ma ajuta careva.
pana atunci daca vreti, va puteti uita pe site:

http://picasaweb.google.com/som.imara

merci mult si pupici de la pitici

Mergi la inceput