Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetelor

ciccolina bine-ai venit la noi pe forum iti dorim sedere placuta .

Sa-ti traiasca fetita , sa va bucurati de ea toata viata .

Felicitari pentru kg fetitei , 15 kg sunt super bine

1.Maria bea asa : mese de lapte 2/zi a cate 240 ml fiecare ; apa la cerere , nu am verificat niciodata ce cantitate bea , ii pun in sticluta si-i dau se bea , daca mai vrea imi cere .
2- Maria are 3 mese solide si cele doua de lapte ( dimineata cand se trezeste si seara la culcare)

Eu ii dau sa pape camd din ce mancam noi insa fara alimentele interzise varstei ei si fara prajeli .Tot ce prajesc este in teflon , fara ulei .

3 - Sincer este prea devreme sa scapam de pampersi la copii , undeva pe la varsta de 2 ani aproape se va scapa de el .Desigur sunt si copii care poate sa faca acest lucru mai repede .La noi se cere Maria la olita , face de fiecare data insa tot mai exista accidente cand se mai scapa .Depinde si de copil foarte mult .

4 - Aici la acesta intrebare eu cred ca acum depinde de fiecare parinte cat lucreaza cu copilul , copilul cat este de receptiv .Eu de ex lucrez foarte mult cu Maria , mai intai ii arata eu anumite obiecte , pe urma o pun pe ea sa-mi arate , incep sa-i spun fiecare obicet cum il cheama , incearca si ea si tot asa , facem repetitii .Fiecare etapa a varstei are rolul si timpul ei de dezvoltare .

Exemple mai bune iti vor da si fetele cu siguranta .

Am vrea sa o cunoastem si noi pe fetita ta , poate ne arati si noua cateva poze cu voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Alinush de plush am ramas fara cuvinte (fara cuvine in plus de ce ai zis tu).

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

M'am gandit mult la ce ai scris, cu plimbarica pe faleza si crede'ma ca te inteleg, sunteti tineri si vreti plimbarica, dar sa'ti dau un pont (de la alti plimbareti incurabili). Imbrac'o gros si ia'o adormita in masina si apoi cu carutul pe faleza. Pun pariu ca nu se trezeste. Nu e tocmai bine sa o trambalezi, dar o nebunie d'asta odata la ceva timp nu face rau.

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Ok! Cand mai avem de gand sa plecam din-afara comunei (nu cred ca o sa m fie) o sa punem o femeie sa stea in casa si daca cumva plange sa o linisteasca.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

AlinaCT, si eu tot catre tine ma adresez in seara asta. Si catre sotul tau, ca sunteti amandoi in aceiasi oala.
Daca initial am considerat ca un ton moale si diplomatic este cel mai bun mod de a va face sa constientizati ca ganditi gresit, citind raspunsurile repetate pe care le-ai dat mi-am dat seama ca nu ai inteles absolut nimic din ceea ce ti-au spus TOATE mamicile de aici.

Unu la mana, nu este o dovada de curaj sa-ti lasi singur in casa copilul de 1 an jumate. Este iresponsabilitate, inconstienta, lipsa de dragoste {da, ai citit bine, consider ca nu-ti iubesti copilul indeajuns incat sa il protejezi}. Ca sa nu mai punem la socoteala ca este si ilegal, la fel ca si in Finlanda. Poti verifica daca doresti.

Doi la mana, este o mare diferenta intre a iesi in curte si a pleca din localitate. Imi este imposibil sa inteleg cum puteati sa va plimbati pe faleza sau in Mamaia in timp ce Ioana era singura la....{cati km departare?}. Poate imi explici tu.

Trei la mana, ca un ultim argument in incercarea de a va convinge sa nu mai repetati astfel de inconstiente, incearca sa pui in balanta ce ai castigat de la iesirile acelea, daca ai fi putut trai si fara ele si ce ai fi putut pierde daca Doamne fereste s-ar fi intamplat ceva cu Ioana. Nu este nevoie sa-mi scrii ci doar sa-ti raspunzi tie sincer.

Nu-mi place sa judec si nu-mi place sa ma amestec unde nu-mi fierbe oala, dar in cazul acesta consider ca ar fi o lasitate sa mai tac din gura. Alina esti mama iar fetita ta depinde inca foarte mult de tine si de protectia ta. Nu inteleg cum nu vezi asta si refuzi sa intelegi cand ti se explica. Imi pare tare rau pentru fetita ta, sincer. Dar poate nu este prea tarziu si mamica ei o va pretui si ocroti asa cum merita orice copil.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Intr-adevar recunosc ca am facut o mare prostie ca am plecat(inafara localitatii) si am lasat-o in casa..(asta nu inseamna ca nu o iubesc).. nu am rezolvat nimic, ca statem si ma gandeam tot timpul la ea..dar cu iesitul in curte nu mi se pare absurd.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui Shose

M'am gandit mult la ce ai scris, cu plimbarica pe faleza si crede'ma ca te inteleg, sunteti tineri si vreti plimbarica, dar sa'ti dau un pont (de la alti plimbareti incurabili). Imbrac'o gros si ia'o adormita in masina si apoi cu carutul pe faleza. Pun pariu ca nu se trezeste. Nu e tocmai bine sa o trambalezi, dar o nebunie d'asta odata la ceva timp nu face rau.

Povestea Nasterii

Ok! Cand mai avem de gand sa plecam din-afara comunei (nu cred ca o sa m fie) o sa punem o femeie sa stea in casa si daca cumva plange sa o linisteasca.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

Nu stiu de ce da nu te cred.Nu cred ca o sa faci asa.Eu sunt sigura ca ai sa mai faci in continuare ce ai facut pana acum pentru ca nu te intereseaza parerea noastra si nu iti dai seama de gravitatea faptelor voastre.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ramo, eu vreau sa cred ca Alina vorbeste serios si spune adevarul.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Andreea nu te-am uitat.Imi pare rau ca a cazut piticu.
AM vazut pozele cu Raducu cu bucle blonde si ochi albastri.E un frumos!!!

Pasat cred ca mai manaca si Eva Ellenutei, sper sa nu ma insel.
Nu stiu cu ce sfat sa te ajut.Precis ca s-a speriat si el foarte tare atunci.Poate ca r trebuie sa vorbesti cu cineva sa te ajute sau mai bine zis sa il ajute.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc celor ce mi-au admirat Fat-Frumosul.

Am venit de la munca si-am prins cateva minute sa citesc macar,acest capitol.
Si... mi-a ramas un gust amar. Dar rau de tot.
Si... fie ce-o fi... nu pot sa tac.

Alina... de Cta, da tu... ai cumva idee ce-s alea sentimente materne??? Habar n-am cati ani ai, dar... ma gandesc eu, asa... cum mama lui porces verbal..sa-ti lasi copilul singur in casa???!!!!!!!!!!

Cum poti tu sa te distrezi si sa razi si sa "te bucuri de viata" avand un pui neajutorat,care abia merge si gangureste, in casa, singur????

Sa ma scuzi draga mea, dar mai bine te-ai lepada de "parinteala" si-ai da-o pe Ioana de infiat.Cuiva cu suflet si care stie ce inseamna sa aiba grija de-un copil.

Mie mi-a murit o surioara, eram cu tata in casa... avea 3 lunite... si-au trecut de-atunci 25 de ani... si nu pot uita. Imi aduc aminte totul, de parca s-a intamplat ieri.

Si ne-a lasat si pe noi mama o data, dimineata la 7 in casa, cat sa treaca strada sa ia paine. Si ne-a luat foc casa... cu mine si fratii mei blocati inauntru, caci focul era peste tot in jurul usii de la dormitor...iar noi, eram adormiti ;noroc cu vecinii, care au spart usa si-au luat galeti cu apa si l-au stins.Si aveam vreo 12 ani,nu 18 luni.

Poti sa-ti gasesti cate scuze vrei. Si poti sa tipi tu ca "vrei sa-nchizi subiectul,ca doar tu l-ai deschis." Dca ai scapat porumbelu' din gura, atunci asta primesti: critici la prostiile pe care le faci si de care mai esti si mandra"auzi la ea, are copil minue"... ai un copil care nu stie..."altfel". Nu zic ca nu e dulce si desteapta si da, este o minune de la Dumnezeu... dar vad ca tie nu-ti prea pasa de aspectul asta.

Mai bine nu mai scrii idiotenii...si-atunci nimeni nu are habar de cat de inconstienta si imatura esti si in ce castroane calci.

M-am mai distrat si cum ai zis ca te duci la ea doar cand ii ies dintii... pai... ce te faci cand n-or mai fi dinti de iesit, dar copilul tot va plange?Ca sa nu mai zic... ca.. un copil nu plange doar de la dinti. Un copil, mai ales de varsta alor nostri, are ATATEA nevoi !!!!
Si... scumpii de ei, nu pot inca sa se exprime.
Un copil plange si ... pentru ca a visat urat si... o vrea pe mama, sa-l aline,sa-l mangaie, sa-l linisteasca.

Sfatul meu catre tine??? Grow up!!!!!!

M-as gandi totusi ca sotul tau, care e preot..si-ar trebui sa aiba o anume doza de maturitate si intelepciune ar zice NU, nu plecam nicaieri...sau daca plecam, luam si copilul (uita-te la toate fetele astea care pleaca in vacante peste tot si isi iau piticii dupa ele.

Vreti o noapte doar pentru voi? Bun... duceti copilu' la bunica, la vecina, la cresa... sa stea cineva cu ea.

Si noi am fost plecati. Dar copilu' a mers cu noi. Si la magazin si peste tot. Si in curte,daca avem de gradinarit, taiat iarba sau doar stat pe terasa copilu e cu noi.Asa se bucura si el de aer curat ,de soare, de natura.
Si daca am vrut sa avem cateva clipe doar pentru noi, am dus pe Andrew extra 2 ore la cresa, si-am iesit la un film sau la un club.

Am multe de zis si nu chiar diplomat, asa ca ma opresc aici... desi...fierb de nervi. Pentru puiul ala mic si scump,care n-are nici o vina si care habar n-are cat de inconstienta e mama-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Alina (CT) asa cum au spus fetele, ma astptam ca sotul tau sa aiba mai multa minte...fiind preot...tu ai demonstrat ce iti poate pielea.

Sa ma scuzi nu am nimic cu tine ca persoana privata, dar cand vine vorba de copil... nu pot sa imi imaginez, nu am auzit nici o data si nici nu cred ca voi mai auzi asa ceva.

Sincer tu realizezi ce ai facut sau crezi ca noi suntem toate impotriva ta si ne dai dreptate doar ca sa scapi de gura noastra?

Fata draga retrage-te de pe forum, nu mai ai nici un fel de credibilitate, poti sa ne spui de acum incolo orice ca sa ne demonstrezi aptitudinile tale de mama. SUNT 0. Si mai vrei cu atata ardoare inca un copil!

Parintii vostri stiu ca este "a 3 seara" cand plecati si lasati fata singura in casa cu orele? Indrazniti sa le spuneti?! Planuiati sa va plimbati toata vara pe faleza si sa o incuiati pe Ioana singura in casa?

Pericolele ti le-au insirat fetele, dat cum a spus Ramona, cred ca nu ai inregistrat nimic...

Gata ca scriu pana maine...degeaba, sunt convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

Azi va servesc eu cafeluta sper sa va placa .

OOff, am vazut ca tot despre acest subiect trist discutati si cred insa ca se va mai discuta si de aici incolo si avem dreptate cand spunem ceea ce spunem .
Partea mai trista este ca sotul Alinei doar a facut la facultate 2 ani de Asistenta Sociala ( asistent social) deci stie anumite lucruri despre copii -legi ma refer .
Alina , imi pare sincer rau dar de cate ori ti-am zis ca nu procedezi bine , mereu mi-ai zis ca am ceva cu tine , ca eu sunt mandra etc.Insa sa stii ca si eu ca si celalalte fete am incercat mereu sa te ajutam cu sfaturi ca sa fie bine .
Sa stii ca nu este o rusine cand ceri sfatul cuiva .Suntem oameni si nu toti ne putem descurca bine in anumite probleme insa daca vrem ajutorul si-l vom cere de la cei din jur atunci cei din jur ne vor ajuta si ne va fi bine .
In viata trebuie sa mai fi si smerit , sociabila ( aici mai ai tu de lucrat foarte mult , din toate postarile tale am observat ca in momentul cand nu-ti convine ceva te iei de acea persoana si devi foarte agresiva in mesaje lucru care nu-i sta bine unei preotese si mai ales alaturarea acelor emoticoane care nu cred ca-si au locul gen , , e un lucru urat ) .Sunt multe de spus si stiu ca degeaba le voi spune fiindca stiu deja reactia ta.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput