FIV 232

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FLORELA si eu a doua zi dupa aflarea vestii am avut dureri groaznice si pete maron,care m-ai apoi s-au transformat in roz.
Am plecat la Bucuresti sa-mi repet bhcg si nu se dublase.D-rita Cocei(a mea plecase in concediu)mi-a recomandat injectii gravibinon,pe care le-am gasit f. repede datorita fetelor dupa forum.Am repetat bhcg care se tripla nu dubla.
La primul eco am aflat ca se prinsesera toti trei embrioni,dar unul nu a mai rezistat si s-a desprins,ramanand 2.
Sfatul meu este sa-ti contactezi medicul.
Cat utrogestan iei pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

iana mari, am contactat doctorita dim momentul in care au aparut petele si mi-a marit doza de utorgestan la doua capsule de 4 ori pe zi, 4 intravaginal si patru oral si doua no spa pe zi. In afara de utrogestan iauu de la punctie cate 4 pastile albe de cycloprogynova, doua dimineata si doua seara, o pastila aspenter si o pastila acid folic. De azi mi-a zis sa revin la 6 capsule utrogestan, de doua ori intravaginal si o data pe zi oral si restul ramane la fel, mai putin no spa pe care de maine sa nu-l mai iau. Sangerarile s-au oprit, azi nu am mai vazut nici o pata, dar intepaturile in vagin persista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FLORELA atunci e bine.Intepaturi mai am si eu din cand in cand.Uterul isi mareste volumul si de acolo vin durerile de burta si intepaturile
Stai linistita si o sa fie bine.

iana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspuns. Eu banuiesc ca stie dr. ce face... mai ales ca eu eram pe inhibitie si daca nu facea calculele cand se intorc embriologii, nu incepeam stimularea. Practic vineri as fi in a 11-a zi de stimulare.... si nu stiu... cat tine perioada asta de stimulare? Am inceput protocolul lung si am intrerupt din cauza ca nu erau embriologii in iunie.
Cine mai face FIV in perioada imediat urmatoare? Eu banuiesc... ca saptamana viitoare sunt "pe val". Vineri ziua a 11-a, cred ca luni punctia .... sau cel tarziu marti...apoi ET la cate zile diferenta se face? 3 zile? adica daca luni punctia, miercuri sau joi ET?
Va pup si multumesc ca nu mi-ati respins "intrarea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

puffi esti binevenita printre noi! Esti la prof. Marinescu? Eco ai mai facut sau in zi 11 vineri e prima eco? Stai linistita, va fi totul bine! Perioada de stimulare tine 10-14 zile,apoi cand la eco se vizualizeaza foliculii de cca 18-19 mm se da pregnylul ( pentru maturarea ovocitelor) si la 36 de ore de la injectia cu pregnyl se face punctia. Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Puffy, eco, dupa care opresti stimularea si faci Pregnyl, duda care urmeaza punctia si ET-ul. ET se face in fc de evolutia ovocitelor / embrionilor tai. Se poate face la 48 ore / 72 ore / 5-6 zile.
Bafta multa!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, voi aveti idee, cand se face ET cu congelati, in a cata zi de CM se face? si tb tratament inainte? de asemenea, ce se intampla daca tu ovulezi natural, asteapta intai sa ovulezi si dupa aceea iti face ET?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Florela bafta multa si incredere!!!!!!! Stai linistita si incearca activitati care sa te relaxeze si sa te faca sa te gandesti mai putin!

Iana-Mari ce draguti sunt bebeii tai!
Bafta si tie si ai grija sa fii relaxata si linistita!

Puffy daca tot merge bine poate si eu fac FIV in iulie, eu sper din tot sufletul!
Bafta multa si poate te urmez!!!!
ai grija de tine!

Miruma cat imi pare de rau, nu te lasa daramata!!!!!!
E greu dar nu te lasa. Fiecare trebuie sa gaseasca in el resurse sa se ridice si sa o ia de la capat.
Oricum sunt sigura ca va fi bine, linisteste-te si stati cat mai aproape tu si sotul tau, e tot ce conteaza!!!!!
Ai grija de tine!!!

Ingeras, saraca de tine, te inteleg perferct cu visele. Sunt ani si ani ca visez non stop ca sunt insarcinata, ca sunt ca balonul si fac o gramada de copii, ca vine CM, ca nasc si ma bucur de ei, ca deja sunt mari si mi i-a furat.... ma trezesc speriata si lac de apa, ma linisteste sotiorul caruia ii povestesc si ma cult la loc rugandu-ma sa nu mai visez ca iar ma trezesc cu migrena.
Alte ori imi era teama sa ma ia somnul ca stiam ca vine visul, uneori am invins eu, alte ori el, oricum am inceput sa detin eu scor vaforabil, deci avantaj eu!!!!!
Aici in Asia mi se pare ca-s toate gravide, sunt si prolifici.... in fine poate ne molipsim si noi de la ei.
Dar nu te mai intrista, sa nu te vada Maya plangand, ce crede saracuta ca mami e suparata pe ea?
nu.... razi, si degeaba, important e sa razi, si vb cu sotul tau, impreuna se trece mai usor peste toate provocarile vietii!
Si draga mea, esti tinerica deci mai e timp de fratiori si surioare? Poate vin mai multi deodata sa vezi ce se umple casa!!!!!!
bafta si ai grija de tine!

Fireyes merci mult de raspuns , ma astept sa fie asa, eu sunt un pachet de nervi de pe acum..... uneori ma surprind pe mine cat de repede ma "aprind", norocul e ca asiaticii astia sunt calmi si nu am cu cine sa ma cert, imi dau seama ca exagerez si-mi trece.
Oricum cat de tare ma dau eu, am mari emotii, dar voi trece eu si peste asta, sau mai bine zis vo trece noi si sper sa fie bine!
Oricum e nobila cauza si fac tot ce trebuie, nu ma dau inapoi de la nimic!
merci mult, esti tare draguta!

Fetelor bafta multa si aveti grija de voi! Nu va lasati prada gandurilor negre!

E vara, e soare, deci sa zambim si sa speram in sansa noastra!

va pup

castelana

p.s. e cred al-4 mesaj scris, dar nu stiu de ce nu aj pe forum, asa ca daca totusi vor ajunge si ma repet scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ingeras din cate stiu cam toate fetele care au facut ET cu congelati au facut tratament pentru endometru ( chiar daca nu aveau neaparat probleme cu endometrul)cu estrogeni,unele fete trebuie sa ia cu o luna inainte AC. Mie de exemplu nu mi-a dat AC pentru ca , se stie ca AC nu face bine endometrului( il subtiaza) si eu tocmai cu el am probleme. De fapt am luat f mult la viata mea AC si cred ca de aceea acum am probleme cu el,dar in fine,nu despre mine e vorba acum. Deci se ia din zi 1 de cm estrofem sau progynova sau cycloprogynova - pastile albe. Trebuie sa iti faca dr. o schema. Eu m-am inteles cu dr. Cocei asa; din zi 6 iau progynova ( lasam primele 5 zile pentru selectia foliculului si daca va fi un folicul si va creste corespunzator mi-l va punctiona ),apoi eco si apoi mai vedem in functie de eco si analiza progesteronului...Pana in septembrie ai timp sa intrebi dr. ce si cum trebuie sa iei.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Kora, Ingeras va multumesc!
in perioada de inhibitie am facut 21 zile diphereline de 0.1mg si apoi una de 3.75 (nu am avut incotro ca plecau deja embriologii) si am stat in pauza 22 de zile... pe 23 iunie am fost la control si surpriza la eco s-a vazut ca aveam "depozit" de foliculi 3 pe un ovar si 4 pe celelalt. Am inceput stimularea din seara de 23 si vineri merg sa imi faca analize (estradiol, FSH si inca o analiza - am uitat sa ma scuzati) si eco si atunci imi spune ce urmeaza. Numai ca eu de la fete (asistentele) auzisem ca se intorc embriologii pe 6 iulie, cand la mine ar fi cam a 14 zi de stimulare si ma ingrijoreaza putin, mai ales ca fiind prima lor zi de lucru dupa o pauza de o luna......daca ar fi punctia pe 6!?!
Sunt la dr. Cezara Bucur, de cativa ani... si ma declar multumita de ea.

Mergi la inceput