FIV 232

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

puffi FSH nu cred ca trebuie sa faci,se face numai in zi 2 de cm cand incepi practic stimularea. Eventual estradiol,LH si progesteron.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui puffy10

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspuns. Eu banuiesc ca stie dr. ce face... mai ales ca eu eram pe inhibitie si daca nu facea calculele cand se intorc embriologii, nu incepeam stimularea. Practic vineri as fi in a 11-a zi de stimulare.... si nu stiu... cat tine perioada asta de stimulare? Am inceput protocolul lung si am intrerupt din cauza ca nu erau embriologii in iunie.

Puffy, sa inteleg eu bine din postarea ta ca tu ai fost nevoita sa intrerupi/ prelungesti tratam pt ca nu erau embriologi disponibili????

Mergi la inceput

puffi nici eu nu inteleg cum de dr. Cezara Bucur ti-a spus ca poti incepe inhibarea ca mai apoi sa trebuiasca sa intrerupi....eu stiam de la inceputul anului ca in iunie nu se fac fiv-uri la Giulesti pentru ca embriologii au de sustinut un examen in strainatate...Oricum faptul e consumat,acum trebuie sa te gandesti doar la prezent si viitor...Bafta!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

ingeras din cate stiu cam toate fetele care au facut ET cu congelati au facut tratament pentru endometru ( chiar daca nu aveau neaparat probleme cu endometrul)cu estrogeni,unele fete trebuie sa ia cu o luna inainte AC. Mie de exemplu nu mi-a dat AC pentru ca , se stie ca AC nu face bine endometrului( il subtiaza) si eu tocmai cu el am probleme. De fapt am luat f mult la viata mea AC si cred ca de aceea acum am probleme cu el,dar in fine,nu despre mine e vorba acum. Deci se ia din zi 1 de cm estrofem sau progynova sau cycloprogynova - pastile albe. Trebuie sa iti faca dr. o schema. Eu m-am inteles cu dr. Cocei asa; din zi 6 iau progynova ( lasam primele 5 zile pentru selectia foliculului si daca va fi un folicul si va creste corespunzator mi-l va punctiona ),apoi eco si apoi mai vedem in functie de eco si analiza progesteronului...Pana in septembrie ai timp sa intrebi dr. ce si cum trebuie sa iei.

Kora

Multumesc, Kora. Si cat iei progynova? pana in a cata zi?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Citat:
citat din mesajul lui puffy10

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspuns. Eu banuiesc ca stie dr. ce face... mai ales ca eu eram pe inhibitie si daca nu facea calculele cand se intorc embriologii, nu incepeam stimularea. Practic vineri as fi in a 11-a zi de stimulare.... si nu stiu... cat tine perioada asta de stimulare? Am inceput protocolul lung si am intrerupt din cauza ca nu erau embriologii in iunie.

Puffy, sa inteleg eu bine din postarea ta ca tu ai fost nevoita sa intrerupi/ prelungesti tratam pt ca nu erau embriologi disponibili????

Este strigator la cer! dar nu ma mai mira nimic.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

miruma imi pare tare rau! voi stiti cel mai bine ce faceti de aici in colo.
ingeras, cat de bine te inteleg! si noi ne doream 2-3 copii si cand o vad pe fetitza noastra cat de atasata e de verii ei pe care-i adora... anyway, eu nu am facut nici un tratament inainte de FET, chiar eram necajita cand citeam k alte fete fac, insa mi s-a explicat k la mine nu e cazul pt. k nu am probleme cu endometrul sau ovulatia. FET ti-l vor face in functie de cum va fi endometrul/ovulatia. in cazul meu, prima data a fost in ziua 18 si a doua oara in ziua 15 de CM.

Mergi la inceput

ingeras progynova nu se va intrerupe pana la bhcg , cel putin...

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruma, imi pare rau!Sa dea Domnul sa te linistesti si sa reincepeti cand veti fi pregatit.
Eu stiam de utrogestan ca daca este luat pe cale orala este hepato-toxic si ca eficienta are maxima la addministrarea intravaginala.Nu stiu cine zicea de utrogestan pe cale orala.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Ingeras, ce ai patit?
nu te mai framanta asa!!!!!!!
calm, calm!
incearca sa vb cu dr ta si vedeti impreuna ce se poate face.
dar incearca sa te linistesti

Ai grija de tine!

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Da dragele mele!
Pe 11 mai am fost la control, ziua a 21-a a CM si am inceput inhibitia; pe 25 mai am fost la control (eu citisem aici ca nu sunt embriologii in iunie, dar am mers pe mana ei) si surpriza.... nu mai puteam continua procedura ... Asta e, am trecut si peste asta, destul de afectata si dr. a sesizat treaba asta si a incercat sa ma "incurajeze" ca abia se mai curata ovarele de chisturi... sunt o mare producatoare.
Ei acum stresul meu mare (si n-ar trebui) este sa nu ajung vineri la control si sa imi spuna ca sunt foliculii babani si trebuie sa fac punctia cat mai repede... la fel cum sunt producatoare de chisturi sunt si producatoare de foliculi...multi... raspund bine la cea mai slaba stimulare.... dar nu se prinde nimic....
Sper ca imi intelegeti nelinistea, avand in spate experienta cu intreruperea...

Mergi la inceput