FIV 232

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miruma38, imi pare foarte, foarte rau.

Eu nu stiu ce se intampla ca in jurul meu parca se invart gravidele. Cum ma intalnesc cu cineva, cum imi spune, a, pai mai e un bb pe drum. Ah, pai am ramas insarcinata din prima si cu bb2. Ah, pai trebuia sa raman acum, ca sa nasc inainte de...
Simt ca o iau razna si nu pot sa spun nimanui. Sunt intr-o pasa ff proasta. Nu mai am rabdare pana in septembrie, nu stiu daca o sa reusesc nici atunci.
Poate ma considerati nebuna, dar mi se pare foarte mare diferenta de 4 ani intre copii...unul la liceu, altul la facultate, e posibil sa nu mai aiba nici o legatura oricat m-as stradui eu...de asta sunt atat de stresata, cand aud de diferente de 1 an si un pic mi se urca sangele la cap, pt ca daca nu pierdeam prima sarcina ar fi fost atat de mica diferenta...sau daca nu o pierdeam pe a doua...
Fetelor, nu stiu ce sa fac, nu ma pot concentra la nimic, sunt varza...nu inteleg DE CE...
Nu ma certati, stiu ca am un copil, este viatza mea...si mai vreau inca unul sau doi...

Azi noapte am visat ca am nascut gemeni, fetitza si baiat si erau atat de dulci...

Stiu ca toate simtiti acelasi lucru in toate momentele sau doar in anumite momente...la mine acesta este "un anumit moment...".

Si ma mai termina o kestie, Maya stie ce inseamna sora sau frate si zice mereu ca fetele sorei mele sunt surioarele ei, ca ea nu are surioara ei si atunci sunt ele...si ma apuca plansul, pentru ca vreau sa-i daruiesc bucuria asta, dar NU POT si nu am cum sa-i explic. Cum sa inteleaga un copil de 2 anui jumatate ca mami...incearca si vrea, dar nu poate? imi doresc atat de mult pentru ea...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Septembrie e luna MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRUMA STIU CE SIMTI ,ESTE GREU DAR TE RIDICI SI MERGI MAI DEPARTE.
Ma bucur ca ai luat decizia ca data viitoare sa-ti scoti trompele.

ALRAK MULT NOROC!!

INGERAS INTR-O BUNA ZI D-ZEU II VA DARUI FETITEI TALE UN FRATE SAU O SURIOARA.

iana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

puffy pe dr. Cocei Diana care este embriolog la Giulesti o gasesti din 6 iulie. Pana atunci probabil ca e doamna biolog Dascalescu. Suna si intreaba. Multa bafta!

ingeras hei ce e cu supararea asta ? Pai Maya are fratiori si surioara la congelator care o asteapta pe mami! Ai vazut ca sunt tot mai multe reusite in ultima vreme cu embrioni sau blastocisti criogenati,deci capul sus! In afara de asta voi incercati si natural si aveti si asa toate sansele! Care va fi diferenta de varsta nu cred ca mai conteaza atat de mult,stiu ca e frumos sa fie 1-2 ani intre copii, dar eu zic sa fii fericita si sa ii multumesti lui DD pentru Maya si cand va considera EL ca e momentul iti va da si bebe 2...

Alrak iti tin pumnii stransi!

Miruma nu fii trista....uite Iana_mari a avut si ea probleme cu hidrosalpinx din cauza caruia a facut fiv-uri nereusite si apoi a scos trompele si uite ca are nu unul, ci doi bebe in burtica!!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Miruma38, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te ajute sa treci peste aceste clipe si sa-ti dea puterea sa mergi mai departe. Speranta moare ultima. DD sa fie cu tine.
Ingeras26a aceeasi senzatie o a si eu, cand vad in jurul meu numai gravidutze si copilasi, dar trebuie sa ne gasim puterea de a merge mai departe, tu ai un pui langa tine, care sa te aline si sa-ti dea putere in momentele de cadere.
Iti doresc ca visul tau ( cu gemenii) sa devina realitate.
Iana Mari , multumescpentru tine si pentru bebici, sarcina usoara.
KoraPop, multumesc.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ellanik felicitari pentru bhcg frumos ! Eu cred ca sunt gemeni , abia astept sa ne spui ! Sa il pui pe sot sa stea jos cand ii dai vestea cu gemenii1

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

ellanik felicitaaaari, sincer! imi place k ai fost prompta si ti-ai pus deja semnatura.
allrak bafta multa, daca incerci si reusesti pe natural o sa fii sursa de inspiratie pentru mine.
dana . bucura-te de vacanta, odihneste-te sa fii pregatita fizic si psihic pentru FET. o sa faci ceva tratament inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Fete dragi, va multumesc din inima pentru felicitari si cuvintele frumoase. Eu am avut niste emotii zilele acestea pentru ca de sambata seara au inceput niste scurgeri maronii, dureri de burta si cel mai rau erau intepaturile in vagin. Acum nu mai am scurgeri, durerile de burta sunt mai rare dar tot ma inteapa in vagin, ma doare si cand stau in fund. Voi ati avut asemenea intepaturi? Acum ma rog sa fie bine pana la capat si de abia astept ziua de 14 iulie cand sunt programata la ecografie. Am facut beta hcg in ziua 14 si era 249. Am niste emotii fetelor, imi doresc atat de mult sa fie bine. Doamne ajuta!
miruma38, imi pare sincer rau, dar nu-ti pierde speranta si increderea in Dumnezeu si va fi bine.
Dana bebe- eu am facut cele doua fiv-uri si ET cu embrioni congelati la Medlife cu dr. Bolintineanu Alina si genetician dr. Mustata Andreea. La primul fiv am avut 9 embrioni, mi-au transferat 2 embrioni de ziua 3 si am congelat 4 embrioni de ziua 4. La urmatorul ET au rezistat 3 embrioni din cei 4 inghetati si am transferat 3 blastocisti, dar nu a fost sa fie. Acum a fost un nou protocol fiv si au rezultat 3 embrioni pe care i-am transferat dupa doua zile. Daca vrei sa-ti spun mai multe despre tratament sa-mi spui.
Va pup pe toate, fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ingeras, mamica incercata... nu-ti face multe griji pe tema diferentei dintre frati... intre mine si sora mea sunt fix 4 ani, a fost exact timingul de care povesteai: eu dadeam la facultate, ea dadea la liceu) si intr-un mod f ciudat, sunt mai apropiate decat daca ar fif ost 1-2 ani diferenta intre noi... altfel, ca firi suntem total, absolut diferite, spre opus...
Ca suntem flodate de gravidute... well, stii cum e, mai ales vara, ies ca ciupercile dupa ploaie... eu imi fac datoria si beau dupa fiecare pe care o cunosc, doar doar m-oi molipsi
si cand ma simt eu generoasa, ma bucur doar ca e o persoana in minus care nu a trecut prin calvarul asta...

Castelana, referitor la reactii pe care le poti trai in timpul tratamentului, gama e f larga, asa ca ai de unde alege: cateva kg+, burtica umflata, senzatie de balonare, te misti mai greu, poate constipatie, poate iritabilitate, poate pofta crescuta de mancare, sau din contra, lipsa apetitului, pot sa apara "senzatii" locale in zona injectarii, greata, dureri de cap, de burta, etc. sa ai grija insa daca recunosti ceva dintre semnalmentele de la hiperstimulare (sunt detaliate in prospectul de gonal, iar eu nu prea pot sa-ti dau amanunte ca sunt "ferita" de astfel de reactii)...
concluzia? esti atenta, ca sa nu se intample ceva mai putin bun, dar te gandesti in timpul asta ca fiecare injectie te apropie inca un pic de BB

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

miruma38, imi pare tare rau! ai grija de tine!

Mergi la inceput