FIV 232
Raspunsuri - Pagina 6
goggy spune:
Mai fetelor, am eu impresia sau treburile sunt foarte sensibile p-aici?
Ellanik, draga mea, nu ti-a sarit nimeni la gat, nu o lua asa personal. Pur si simplu am avut alta parere, asta nu inseamna ca de acum trebuie sa stai in banca ta si sa nu mai zici nimic.
Or fi si hormonii de vina dar hai sa nu ne purtam ca niste copii. Nu imi convine ceva, imi iau jucariile si plec.
Daca tu nu esti de acord cu ceva din ce spun eu, nu inseamna ca ai ceva personal cu mine, nu?
ellanik spune:
Eu nu am nimic cu nimeni si nici nu imi iau jucariile si plec.Doar ca nu mai emit pareri personale .Si, nu!Nu am nimic cu nimeni.Doamne fereste.
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
goggy spune:
Nu ziceam ca ai avea ceva impotriva cuiva, m-ai inteles gresit. Ziceam la modul general, daca nu esti de acord cu ce zice o persoana asta nu inseamna ca ai avea ceva personal cu ea. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te superi pt ca nu am fost deacord cu tine, se intampla. Eu si mama avem opinii diferite cateodata si ne mai contram, asta nu inseamna ca nu imi e simpatica
ellanik spune:
Goggy, nici nu stiu ce sa iti raspund.Ai dreptate !
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
catalina2307 spune:
Goggy are intotdeauna dreptate. Si este si punctuala. Si face si kama sutra din podu de sus.
coltul meu de rai
Avalon spune:
Fetelor, astia-s hormonii la gravide, mai ales in primele saptamani de sarcina... eu eram un butoi de pulbere in primele saptamani, mi-aduc aminte ca am oprit masina in mijlocul drumului, m-am dat jos la unu' care bloca strada si am urlat la el de a dat instantaneu cu spatele!
aaaa, si goggy are intotdeauna dreptate
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 18+
ALRAK spune:
KoraPop, bine te-ai reintors, mai bronzata si plina de energie
Miruma38 , stai linistita , testul barza nu este concludent, incearca un sure check si fa-ti beta... Asteptam vesti bune.
huski succes la cumparaturi de rochite flu -flu de gravidutze
Eu am fost azi la Szeged, unul din cei doi foliculi a crescut si o sa-mi faca FIV pe ciclu natural. Joi am punctia, tineti-mi pumnii stransi.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
Buna dimineata,
stiu ca voi dormiti si visati frumos
fetelor, cat sunteti de dragute....
Ma bucur chiar ca sunt si persoane care au alta opinie, asta poate declansa un click, poate e ceva la care nu te-ai gandit sau care nu ai facut (in sensul de investigat)
Deci nu le certati, nu trebuie.
In ceea ce priveste investigatia cred ca sunt corect cercetata, clinica la care merg a fost infiintata in 1990, deci are vechime in domeniu, medicii de aici au peretii tapetati de diplome si paradiplome, specializari si mater-uri obtinute in Australia, UK, (nu e ca am simpatia pentru tarile astea dar au fost primele care s-au confruntat cu infertilitatea po****tiei, deci au fost pionieri in domeniu).
De precizat ca aici nu vb cu un singur medic, este o echipa si pana nu-s cu totii de acord nu se ia nici-o decizie, fiecare e specializat pe sectorul lui, iar tu in majoritatea cazurilor te vezi cu seful lor care iti comunica in concluzie ce au spus ceilalti.
Se poarta extrem de delicat, nu faci 0 mie de drumuri la nenumarate usi, nu umblii tu dupa rezultate, dupa dr, programari. Te suna ei mereu, te anunta orice schimbare, daca ceva nu e bine ti-o spune asa delicat dupa ce au repetat de 2-3 ori analiza sa fie siguri.
Cazul iti este prezentat apoi cu analizele tale comparate cu cele "standard" pe ecran, cu machete, desene, etc.
Asta pentru a intelege tot ce ti se face, intampla, ti se explica tot inainte de ce au nevoie de alta analiza, ce reprezinta ....
Nu ma supara nici-o intrebare si nici-o sugestie, mai ales o parere... ba chiar va rog spuneti-va parerea.
In plus...ar fi monoton o lume in care toata lumea e perfect de acord (ipotetic bv)
Asa ca, sa raspund la intrebari/sugestii/comentarii:
Am facut o laparoscopie anul trecut in august (la cererea mea, medicii mi-au tot spus ca nu e nevoie, a fost nevoie sa insist)care a reconfirmat ca am un aparat reproductiv extrem de tanar, ca la 20 de ani, nici urma de nimic rau inauntru.
La stimularile cu clomid am raspuns: fantastik (asa s-au exprimat) deci tot e bine si pe sectorul asta, doar ca la concentratii mai mari (100 si 150 m-am simtit rau: nervi, greturi si migrene cumplite... saracul sot care a suportat tot)
Sa nu uitam ca locuiesc si intr-o tara f calda, la ecuator, deci temp medie 35-36 C, cu variatii de +,- 3-4 C, poate si asta conteaza, dar tot nu ma las.
Acum astept saptamana asta sa vina CM sa incep cu GanalF, pana atunci deja am inceput cu ac. folic si complex de vitamine si minerale (mi s-a precizat sa nu contina ginseng) iar sotului (spre disperarea lui) ii dau 2tb
Tribestan 250mg, vedem ce iese.
Voi care ati facut FIV, ati avut reactii particulare la tratament?
merci pentru tot sprijinul,
castelana
clipsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Buna dimineata, stiu ca voi dormiti si visati frumos fetelor, cat sunteti de dragute.... Ma bucur chiar ca sunt si persoane care au alta opinie, asta poate declansa un click, poate e ceva la care nu te-ai gandit sau care nu ai facut (in sensul de investigat) Deci nu le certati, nu trebuie. In ceea ce priveste investigatia cred ca sunt corect cercetata, clinica la care merg a fost infiintata in 1990, deci are vechime in domeniu, medicii de aici au peretii tapetati de diplome si paradiplome, specializari si mater-uri obtinute in Australia, UK, (nu e ca am simpatia pentru tarile astea dar au fost primele care s-au confruntat cu infertilitatea po****tiei, deci au fost pionieri in domeniu). De precizat ca aici nu vb cu un singur medic, este o echipa si pana nu-s cu totii de acord nu se ia nici-o decizie, fiecare e specializat pe sectorul lui, iar tu in majoritatea cazurilor te vezi cu seful lor care iti comunica in concluzie ce au spus ceilalti. Se poarta extrem de delicat, nu faci 0 mie de drumuri la nenumarate usi, nu umblii tu dupa rezultate, dupa dr, programari. Te suna ei mereu, te anunta orice schimbare, daca ceva nu e bine ti-o spune asa delicat dupa ce au repetat de 2-3 ori analiza sa fie siguri. Cazul iti este prezentat apoi cu analizele tale comparate cu cele "standard" pe ecran, cu machete, desene, etc. Asta pentru a intelege tot ce ti se face, intampla, ti se explica tot inainte de ce au nevoie de alta analiza, ce reprezinta .... Nu ma supara nici-o intrebare si nici-o sugestie, mai ales o parere... ba chiar va rog spuneti-va parerea. In plus...ar fi monoton o lume in care toata lumea e perfect de acord (ipotetic bv) Asa ca, sa raspund la intrebari/sugestii/comentarii: Am facut o laparoscopie anul trecut in august (la cererea mea, medicii mi-au tot spus ca nu e nevoie, a fost nevoie sa insist)care a reconfirmat ca am un aparat reproductiv extrem de tanar, ca la 20 de ani, nici urma de nimic rau inauntru. La stimularile cu clomid am raspuns: fantastik (asa s-au exprimat) deci tot e bine si pe sectorul asta, doar ca la concentratii mai mari (100 si 150 m-am simtit rau: nervi, greturi si migrene cumplite... saracul sot care a suportat tot) Sa nu uitam ca locuiesc si intr-o tara f calda, la ecuator, deci temp medie 35-36 C, cu variatii de +,- 3-4 C, poate si asta conteaza, dar tot nu ma las. Acum astept saptamana asta sa vina CM sa incep cu GanalF, pana atunci deja am inceput cu ac. folic si complex de vitamine si minerale (mi s-a precizat sa nu contina ginseng) iar sotului (spre disperarea lui) ii dau 2tb Tribestan 250mg, vedem ce iese. Voi care ati facut FIV, ati avut reactii particulare la tratament? merci pentru tot sprijinul, castelana |
Aici in schimb esti tratat ca un mic extraterestru...cel putin asa a fost cazul meu :(
am rugat`o pe dr sa imi faca histerosalpingografie si m`a chemat la un control inainte
in timp ce eram pe masa stiti voi care dr imi spune ca nu imi poate face histero pt ca este canalul prea mic si cel mult imi poate recomanda sa merg la un spital sa fac acolo eventual cu anestezie generala dr statea pe scaunelul ei si se uita la mine si imi tot repete...nu stiu ce sa iti fac, nu stiu ce sa iti fac! pai nu esti dr, nu tu ar trebui sa sti ce sa imi faci?!
Ai mare noroc ca ai parte de o echipa competenta!
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele ,
Va multumesc pentru toata sustinerea si dragostea pe care am simtit o venind de la voi .Pentru mine s a terminat aici prima incercare....imi vine CM.Aseara mia fost ingrozitor de rau...dureri de cap, intepaturi puternice in ovare si dureri de burta ingrozitoare. Astazi mam trezit fara nici o durere dar cand mi am introdus Utragestanul, mi am scos degetul plin de sange.........Nu ma mai doare nimic, nici nu simnt nimic.
Ca si cum acolo unde ar trebui sa existe inima este un hau imens.....imi vajaie capul si sunt ametita...., cele care au sperat ca si mine stiu senzatia.........
O voi lua de la capat intr o zi.Voi incepe cu operatia de trompe.. si apoi.........
Va pup si va dpresc doar teste II.
Va imbratisez cu mult drag si voi fi alaturi e voi.