FIV 232
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
Buna fetelor, burticior, aspirantelor, visatoarelor, mamicilor.
In Asia ei au o adevadata "cultura" diferita de a noastra a ceaiurilor, plantelor, uneori sunt considerate mai tari decat o cafea: ceaiul negru, verde, de giger (in romana cred ca e ghimbir si e folosit in eliminarea apei di corp, bun diuretiv si detox),etc.
Apoi au multe plante din care fac anumite mixturi pentru tot felul de afectiuni, toate astea pot afecta noii veniti: sau pot face imposibila "lipirea" micutului embrionel.
Ginsengul este si el campion datorita energiei pe care o poate degaja si mi s-a spus ca toate ierburile astea puternica pot interfera cu produsele noastre.
Medicina chineza este extrem de complexa, controversata, necunoscuta in profunzimea ei. cand faci un tratament de al lor trebuie sa fii insotit si sprijinit de un guru (in general nevorbitori de o limba comuna), care are viziuni, se roaga, face el tot felul de paste si mixturi.
cand mergi la spital si te simti cine stie cum trebuie printre primele intrebari sunt daca ai urmat terapii chinezesti. Asta si pentru ca tehnica este transmisa din guru in calfa dar uneori pentru a-si mentine suprematia secretul asupra retetei este pastrat si purtat pana in mormant.
In plus noi albii (stiu ca suna ciudat dar asta suntem rasa alba) reactionam diferit la alimentele asiatica, la tratamentele lor, suntem construiti altfel (ca un exemplu pe articulatia albilor se poate depune un compus secretat de corp ca aparare la un acondiment folosit de ei in mancare, rezultat din mixtura a 5 ierburi si peste uscat, depunere care da dureri, etc)
Asiaticii nu beau asa mult lapte si nici nu consuma branzeturi, nu au enzima necesara de a digera, ei iau Ca din orez (proces diferit de al nostr, din tofu despre care la noi se spune ca provoava impotenta)
La ceauiri sunt atenta si eu, mie imi plac si am invatat aici ce important e sa bei mult ceai dar e importanta concentratia fireste.
Sa nu uitam ca ceaiul a fost adus in europa din indepartatele Indii si expeditiile in China.
Eu sunt de obicei constipata si odata cu o prietena in oras am stat la o sueta acompaniate de un ceai, eu am baut de ginger, jur ca nu am putut ajunge acasa, am vizitat fiecare baie posibila si acasa aproape ca am ajuns cu pampersul plin, sunt extrem de tari si eficiente.
Ca o curiozitate aici menta e folosita pentru a prepara ceai detox si a preveni constipatia, pe cant la noi pentru a ajuta in caz de diaree.
In fine, eu incerc sa combin in asa fel sa invat de la ei si sa nu-mi fac rau. Mi s-a spus sa nu iau suplimente pe baza de plante, sotului nu i s-a spus acelasi lucru.
Oricum va tin la curet asa facem comparatie.
va pup
castelana
Miruma38 spune:
Alrak, Puffy10 FELICITARI sa va ajute DD sa aveti teste II.
Castelana haide cu stiri despre "productia de oute".
Va pup pe toate, va doresc o saptamana minunata si va imbratisez strans , strans.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui frank allrak e minunat! sa stii k de cand am citit despre succesul de pana acum tau numai la asta ma gandesc, imi doresc tare sa reusesti, asta ma va motiva si pe mine sa incerc FIV pe natural. ingeras schema scrisa de tine era pentru FIV pe natural? |
Frank, nu neaparat...si pt natural si pt fiv cu stimulare. Nu va luati neaparat dupa mine, eu am facut o schema, asa, cum m-au dus pe mine cunostintele :))
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
florela30 spune:
Salutare, fetelor. Abia am reusit sa recuperez de citit tot ce ati scris.
Candy, imi pare rau ca nu au rezistat embrionii la decongelare dar ma bucur ca ai reusit sa speri si sa mergi mai departe cu tratamentele. Multa bafta si sa dea Dumnezeu sa te binecuvanteze cu o minune de copil( sau mai multi )
Alrak, Puffy10, felicitari si sa fie cu rezultate pozitive!
Fete dragi, eu ma simt mult mai bine, intepaturile din vagin au disparut, mai am din cand in cand dureri ca la ciclu menstrual, dar imi repet in gand ca sunt normale. Am fost asa de stresata de acele intepaturi ca nu puteam nici sa dorm si fata mi s-a umplut de pete rosii. . Acum incerc sa fiu mai relaxata si astept ecografia de pe 14 iulie.As vrea sa fiu mult mai relaxata si optimista, dar e asa de greu, mai ales dupa atata asteptare si numeroase tratamente.
Am si eu o rugaminte sa ma treceti pe lista la reusite ca doar acum sunt graviduta. Va pup pe toate
Delia21 spune:
Castelana,unde esti tu acum,unde locuiesti?Tare mi-a placut cum ai scris despe ceaiuri.Cand ai timp si chef de scris sa ne mai spui,pliiiiz!Eu iau zilnic GingoBiloba pentru circulatie caci in general o am tare scazuta,aproape ca nu pot functiona fara cafea sau Gingo.Asa ca daca mai scrii o sa iau notite.Si eu vreau sa mai fac un transfer de embrioni in toamna...si cred ca ar trebui pe atunci sa las si cafea si Gingobiloba,ce zici?La fel si aici doctorii nu vor sa amestece medicatia cu plante pe care nu le cunosc indeajuns.
draghiluiza spune:
Am revenit cu vesti...proaste. Am fost vineri la eco si embrionul nu era dezvoltat cum trebuie. Am stabilit sa repet eco vinerea viitoare. Am luat si un bhcg si surpriza: miercuri 2415 si vineri 1575.Vorbesc la tel.cu doctorul si zice ca poate este o greseala si sa-l repetam luni. Nu am rezistat si sambata 1483. Merg azi la eco, nu era bine(sacul s-a mai micsorat), de vineri noaptea pana azi dimineata nu a mai curs nici sange si stabilim sa intrerup tratamentul de sustinere.Ajung acasa si bhcg este 1675- a crescut.I-am trimis mesaj doctorului si nu mi-a dat niciun raspuns. Ce sa fac? Ar fi posibil sa fie o intrauterina si o extrauterina? Ce sa fac?
Dana_bebe spune:
Of ce trebuie sa fie in sufletul tau
bhcg-ul l-ai facut la acelasi laborator?
iti tin pumnii!
draghiluiza spune:
Da. Si este a doua sarcina oprita din evolutie doar ca asta a mai rezistat 1 saptamana.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Avalon Ingeras, nu poti face si fraxiparine si clexane, pentru simplul motiv ca ambele sunt heparina, faci ori una ori alta. ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 19+ |
aha, asta intrebam :)
sar'na!
Alrak, bravooooooo! uraaaaaa!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!