FIV 232
Raspunsuri - Pagina 21
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draghiluiza Am revenit cu vesti...proaste. Am fost vineri la eco si embrionul nu era dezvoltat cum trebuie. Am stabilit sa repet eco vinerea viitoare. Am luat si un bhcg si surpriza: miercuri 2415 si vineri 1575.Vorbesc la tel.cu doctorul si zice ca poate este o greseala si sa-l repetam luni. Nu am rezistat si sambata 1483. Merg azi la eco, nu era bine(sacul s-a mai micsorat), de vineri noaptea pana azi dimineata nu a mai curs nici sange si stabilim sa intrerup tratamentul de sustinere.Ajung acasa si bhcg este 1675- a crescut.I-am trimis mesaj doctorului si nu mi-a dat niciun raspuns. Ce sa fac? Ar fi posibil sa fie o intrauterina si o extrauterina? Ce sa fac? |
Buna,
Imi pare tare, tare rau... nu vreau sa-ti dau sperante false, pentru ca nu-mi place sa fac asa ceva. Daca beta a scazut, in mod sigur sarcina s-a oprit din avolutie sau nu este ok. Dupa care, daca beta a crescut iar, da, este posibil sa fie si extrauterina.
La mine asa s-a intamplat: sarcina gemelara, intrauterina s-a oprit din evolutie, nu stiam de extrauterina. Am avut avort, am eliminat sarcina intrauterina, mi-am facut eco, avea o valoare. mi-a repetat, scazuse, ceea ce era ok, stiam ca treb sa scada, sarcina o pierdusem deja. Mi-am refacut eco, de fiecare data la 48 ore, si crescuse...nu ajunsese la valoarea care era in urma cu 4 zile, dar pe-acolo, daca imi amintesc bine...si asa si-a dat T seama ca am si extrauterina. Too late, imi sparsese trompa deja...dar el nu era in tara, iar restul nu si-au dat seama.
Du-te de urgenta si vezi ce ai, nu mai sta, pentru ca riscurile sunt extrem de mari! bafta!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!