FIV 232
Raspunsuri - Pagina 19
frank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Castelana multumesc frumos. Iti doresc si tie o burtica mult mai frumoasa. Cat despre clinicle private nu ar trebui sa ne mire comportamentul unor doctori deoarece si acolo sunt tot medicii care sunt si la spitalele de stat. Sunt si doctori care isi iubesc meseria si chiar isi fac meseria cu daruire si cu simt de raspundere dar din pacate sunt prinsi si ei intr-un sistem sanitar bolnav. Bafta multa fetelor care sunt in focuri si numai rezultate pozitive. elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt Data cezariana 18 iulie Burtica mea la 33 sapt Lucrusoare bebelusi Camera piticilor Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
subscriu! medicii si personalul medical ar trebui sa fie profesionisti indiferent unde profeseaza! din pacate sunt putini cei care-si fac treaba cum trebuie!
si ce sa-ti zic?! cezariana usoara, recuperare imediata!
ALRAK spune:
L-AM ADUS PE BB ACASA.
Cand ne-am reintors in tara, sotul spunea ca i-am "fentat" pe vamesi , am iesit doi si ne-am reintors trei.
Va pup pe toate si ma bucur tare de tot ca am reusit natural (fara nici o injectie si fara nici un medicament) sa produc un ovocit matur si de calitate si care a avut o evolutie buna cu .
Endometrul a fost 10. Dna dr spunea ca este bun.
Acum stau cumintica la pat si ma gandesc numai la lucruri frumoase.
Multumesc pentru sustinere si ganduri bune.
tuturor
Doamne ajuta-ne!
ALINAOPREA spune:
Alrak- relicitari
Sa dea Domnul ca sa ramana cu tine toata viata..
Va pup pe toate!
Alina 9 +
castelanaC spune:
Alrak felicitariiiiiiiiiiiiiiiii, am intrat sa vad daca ai aparut si cand surprizaaaaaaaaa .
Acum liniste si nu te mistiiiiiiiiiii, sa te (va) serveasca.
He he s-a marit familiaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
te pup si sa ai grija de tine!
pup toate feteleeeeeeee!!!!!!!
castelana
ellanik spune:
Alrak, bravooo! Acum repaus la pat chiar daca dr spune ca iti poti relua activitatea.Ce ma bucur ca ai reusit sa obtii embrion fara intepaturile de care stim cu toate.Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ramai graviduta si sa nasti la termen un copil sanatos de care sa va bucurati toata viata!
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
ALRAK spune:
alina, frank, castelana, ellanik, alla , multumesc pentru sustinere si ganduri bune.
Acum stau cuminte la patut si vorba Castelanei suntem servite la pat. Nu stiu de ce am o presimtire ca este o bebita, de aceea am spus ca suntem servite.
Cred ca merg prea departe, astept beta peste vreo doua saptamani.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
Draga Alrak, ei ce fac printesele azi?
cum au dormit prima noapte impreuna? tati? cum a fost in trei?
Doamne ajuta sa fiti bine!
Eu azi am a 5-a doza de GonalF si maine e scanarea nr 1, vedem cum am raspuns si daca putem merge mai departe.
ma rog sa fie bine! am devenit un pic stresata, incerc sa ma mentin calma.
Ma bucur ca inca nu am reactii gen dureri de cap sau greturi, poate scap fara. In rest incerc sa diversific meniul, dorm suficient, iau vitamine cu minerale, ac folic, de o sapt ia si sotul vitamine deja lua tribestan, mi-a zis ca ce el nu ia nimic? Asa facem niste campioni (poate-i dau direct la scoala)
Ceea ce mi s-a interzis mie personal pe perioada tratamentului au fost consumul de plante, categoric no herbs, mi s-a zis ca pot interfera, asa de gingeng sa am grija sa nu iau si sa fiu atenta la ceaiuri, mai bine apa. Asa fac, merg pe mana lor la cati sunt asiaticii astia or stii ei ceva.
Va pup pe toate burticile, aspirantele, mamicile
castelana
ALRAK spune:
Castelana,prima noapte in trei, a trecut foarte bine.
Stam cuminti in pat, doar mici plimbari pana la baie si bucatarie , in rest odihna si rasfat.
Sa ne dai vesti bune referitoare la productie.
Nu stiam ca in perioada tratamentului nu ai voie sa consumi plante, ceaiuri. Poate ne dai mai multe amanunte in acest sens.
Eu am consumat ceaiuri de plante (napraznic si cretisoara), inainte de a incepe tratamentul la primul FIV, dar in timpul tratamentului am baut doar apa (asa mi s-a recomandat minim 3 litri pe zi). Cred ca nu mi-am mai facut ceai, din comoditate --- fara sa stiu ca nu este indicat---
si tin pumnii pentru o productie buna si de calitate.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!