FIV 232
Raspunsuri - Pagina 15
castelanaC spune:
Alrak: felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
iti tin pumnii sa-i placa si la mami in burtica!!!!!!!!!!
te pup si bafta
eu tocmai am inceput de cu GonalF si speram sa fie bine.
te pup
castelana
ALRAK spune:
Ingeras 26
CasteanaC multumesc pentru "echipa de cantareti", sunt din Borneo , nu?. Pentru o clipa am inchis ochii si mi-am adus aminte de frumoasele clipe petrecute in Bali (aproape de tine) , pe malul Oceanului, ascultand minunatele melodii de acolo.
Sa fie cu reusita acest inceput al tau cu Gonal si visul de a deveni mamica sa se implinesca.
tuturor,
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
Draga Miruma,
te admir pentru curajul si optimismul tau, puterea de a scrie in continuare cateva randuri si de a "imbraca " randurile tale in cu o mantie fina de umor.
Gratie a tehnicii si medicinii de azi putem spera si noi cele care nu am "produs" natural nici-un urmas, sa speram.
Important e sa credem sa poate intr-o zi soarta se intoarce cu fata la noi si putem strange in brate puiul nostru. Sansa inseamna si 0,1%.
Am o amica (o colega de facultate) care cu un ciclu declarat anovulator si o singura trompa (si aceea cu chisturi si probleme), cu un partener declarat steril (sanse sub 1%) a ramas insarcinata si nimeni nu stia cum si de ce, nu o credea nimeni ca e produsul prietenului ei,(a dovedit prin test DNA). Deci se poate si asa, medical nu aveau sanse, medicii au zis ca doar Fecioara Maria putea asa ceva.
Asta ma face sa cred ca exista si minuni si ca sigur intr-o zi DD iti va implini visul.
Sunt noua aici pe forum, dar va citesc de mult timp, uneori nu indraznesc sa scriu (mi-e teama sa nu lezez pe cineva si nu stiu ce sa spun), dar sa stii draga Miruma ca-s alaturi de tine si-ti doresc sa ramai increzatoare in fortele tale.
Atata vreme cat exista o portita cat de mica, sau o cale cat de anevoioasa, important e ca se mai poate face ceva.
Cat despre competenta doctorilor.... sunt de acord cu tine, unii sunt mai competenti, alti... nu stiu cum au ajuns acolo, in fine poate le lipseste un pic de umanitate (comparativ de cum se poarta asiaticii, aici am vazut diferenta) discretie si apropierea de care in anumite momente ai mare nevoie un zambet, un cuvant sau o mangaiere te face sa treci mai usor peste tot.
te pup si sa ai grija de tine, sa nu te lasi rapusa de nimeni si nimic.
castelana
castelanaC spune:
Draga Alrak,
tot sud-estul Asiei petrece ca doar "s-au placut", nu-i asa?
Da ai dreptate sunt aproape de Bali, la 2 ore de zbor, e frumos peste tot aici, diferit exotic, cald, umed, linistitor, imi place mult aici, mai ales oamenii sunt cea mai frumoasa surpriza.
multumesc pentru urari si sper sa raspund la stimulare, sa se placa si ai nostrii stimulati "la hotel de lux", ca asa i-am denumit cam mofturosi ca vor sa se intalneasca pe teren neutru in afara spatiului conjugal.... si etc.
mai vedem
te pup si bafta la ET si dupa repaus, stai ca printesele fara sa faci nimic.
castelana
castelanaC spune:
Dragelor,
ma duc sa incropesc ceva la cina, nu imi este foame dar.... din ce sa creasca si ouletul daca nu bag nimic nutritiv? si.... trebuie sa fie competitiv asa ca trebuie sa am grija.
va pup si noapte buna (la mine e 9 seara)
castelana
ALINAOPREA spune:
Alrak felicitari pt. embrionas
Ma rog pt. tine sa-ti dea D-zeu bucuria pe care o astepti.
Castelana si noi am fost diagnosticati cu infertilitate din cauze necunoscute si am trecut la FIV
Din fericire am reusit din prima si acum sunt in sapt.10
Asa ca mergi inainte cu credinta si totul o sa fie bine.
Pup toate fetele
Alina 9 +
KiraClara spune:
Explicatie la mesajul de mai sus care a ajuns trunchiat: Vroiam sa zic ca imi surade si mie ideea de fiv pe CM natural!
Banuiesc ca dpdv financiar e la fel cu un fiv normal (bineinteles fara costul medicatiei). Sau nu ??
Clara
ellanik spune:
Alrak tin pumnii.Stransi! Ce bine ca se plac dumnealor.Hmm!Oare ce discuta ei?Sau stai!De fapt este un el...un embrionel frumusel pe care sa il iei acasa si sa il faci mare.Doamne ajuta!
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !