FIV 232
Raspunsuri - Pagina 14
Miruma38 spune:
KiraClara eu am faut fivul la Medlife. Daca eu am avut ghinion asta nu inseamna ca clinica nu este ok.....uneori atitudinea doctorilor vis a vis de sperantele noastre sunt indoielnice asa ca.....aviz amatoarelor....." stiu doctorii mai bine ce este de facut " nu este valabil si in cazul clinicilor de facut " BANI"
Poate ca incerc sa gasesc vinovatul pentru nereusita mea.....dar nu inteleg cum de toate fetele - pe care nu le am ascultat si am mers pe mana doctorilor - stiau ca nu se poate sa obtii o sarcina cu hidrosalpinx si doctorii nu au fost categorici si mi au dat 2 optiuni /:fie punctionam.....fie ne operam.Mam gandit ca continui, exista sansa aceea , speranta data de ei si ma gandeam ca oricum voi avea ceva embrioni congelati si in caz de nereusita ma voi opera si ii voi folosi pe acestia....numai ca......nu am nimic ......Dar un nou drum, un nou inceput imi zambesc si ma asteapta.
Multumesc fetelor.Sunteti minunate, sa va ajute DD .
Dana_bebe spune:
ALRAK - asteptam vesti bune despre embrionul cel norocos!
Miruna - esti o luptatoare sigur intr-o zi vom reusi si noi!
toate fetele
sunt aici citesc tot ce scrieti !!!
fireyes spune:
Alrak, eu acum realizez ca tu faci o incercare pe cm natural!!! multa, multa bafta, ca premizele sunt f bune!
Ah, o intrebare as avea: se practica ICSI la fiv pe cm natural?
ALRAK spune:
Ala77, ar fi bine sa fie asa.
goldi , multumesc pentru informatie
Dana bebe inca nu am nici o veste, mai trebuie sa astept putin. Offfff
fireyes da, acum sunt in focuri pe ciclu natural.
Bineinteles ca se face procedura de ICSI pe ciclu natural, avand in vedere faptul ca este un singur ovocit.
Mie Dr mi-a spus ca-i lasa sa vada natural, daca se imprietenesc , daca nu o sa faca ICSI.
Astept cu nerabdare o veste de la Szeged.
Va tin la curent cu vestile (sper bune).
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
paunas spune:
buna fetelor !
cine poate da mai multe informatii despre Clinica Genesys din Buc, in afara de cele care sunt postate acum ? de ex:ce medici sunt acolo etc si care sunt parerile voastre. va multumesc !
fireyes spune:
Alrak, tin pumnii stransi de-mi crapa unghiile! tot imi doresc eu sa stiu de reusite pe cm nat...
ALRAK spune:
AVEM UN OVOCIT FECUNDAT, PANA LA URMA S-AU INTALNIT SI S-AU PLACUT.....
Doamne multumescu-Ti!
Ma rog in continuare pentru ca embrionasul sa se dezvolte bine.
tuturor.
Doamnr Ajuta-ne!
ingeras26a spune:
Alrak, uraaaaaa!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
KiraClara spune:
Miruma, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Intradevar, din ce se scrie pe aici pe forum fetele care au avut hidrosalpinx au reusit dupa ce s-au operat si le-au fost inlaturate trompele. Vestea buna este ca fetele au reusit chiar la primul fiv dupa operatie. Asa ca poti sa fi increzatoare ca totul va fi bine pentru tine si iti vei realiza visul de Eu iti tin pumnii si iti urez multa bafta!
In privinta doctorilor ... ce sa mai comentam ... ca e strigator la cer ! Mie chestia asta ca "desi spermograma e buna a fost nevoie de ICSI" imi suna mai mult a "hai sa vedem cum facem sa mai marim nota de plata" (inteleg ca ICSI se plateste suplimentar). Stau si ma intreb: Oare in Ungaria, de exemplu, se intampla la fel si se extrag ovocitele la 38 ore desi trebuie la 36, in functie de cum e cafeaua gata si ziarul citit, ca de, termenul asta de 36 ore e doar asa... cu titlu de exemplu... si doar daca nu sunt chestiuni mai importante de facut chiar atunci, cum ar fi sa te pui la punct cu noutatile de la radiosant. Poate fetele care au facut fiv prin alte tari ne impartasesc din experienta lor si ne dau macar un exemplu ca nici acolo nu merg toate chiar ca la carte, macar asa, sa ne dea un pic de curaj celor care alegem/suntem obligate de circumstante sa facem fivul in tara.
Va si sa aveti o zi buna!
Clara