FIV 232

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Miruma si alte fete patite, mie mi se par SF treburile astea... si nu incetez sa ma minunez cum de se intampla in continuare asa ceva, chiar asa, la noi, in Romanica si mai ales, cum de noi permitem sa se intample...
cum sa nu tii cont de timingul pregnylului si punctie, cand scrie si pe prospectul ala de-l putem citi toate, cum sa versi brasoave din astea si sa-ti imaginezi ca l-am pacalit si pe asta...

mie, va zic sincer, nu mi se pare suficient doar sa schimbi clinica, in conditiile in care acea clinica/ medic si-a bagat picioarele in banutii tai, aia mai putini, ca e spital de stat!, dar bani pt care tu ai muncit si pe care i-ai directionat spre ei si nu ca sa-ti cumperi niste rochite frumoase; ti se calca in picioare o dorinta atat de frumoasa de a avea un copilas, ti se batjocoreste sanatatea, ca tu ai turnat cu furtunul hormoni in tine ca sa obtii ovocitele alea pe care nu se ocupa nimeni sa le recolteze... ti-ai facut niste sperante pana la cer, ca de data asta o sa iti vezi visul implinit... nu mai zic de hidrosalpinxul tau...

mi se pare un "cadou" in conditiile astea doar sa schimbam clinica...

Te cred, Miruma, ca ai vrut doar sa te descarci si ca, din pacate, o sa o duci in carca pe asta suficienta vreme de acum incolo, oricat de "descarcata" ai fi tu acum dar tu esti printre "norocoasele" care a putut (si a avut niste info) ca sa realizeze erorile...dar cate fete nu se duc la mielul la taiere, inocente?!?

P.S. imi place ca nu ti-ai killarit si umorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Draga Miruma, nu-ti pierde speranta si mergi mai departe!
Acum faci o micuta pauza, stiu ca nu e posibil sa te mai gandesti, dar macar incearca. Si la primavara viitoare cu forte proaspete sigur vei reusi sa-ti implinesti visul.
Si ai grija de tine, de spiritul tau, nu lasa pe nimeni (ma refer la asistenta medicala) sa-ti ia optimismul!

Toate cele bune de la mine si multi

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruma, bravo tie fata curajoasa.Du-te si musca-i de gat!Bravo tie ca esti optimista si ca esti decisa sa continui batalia.Iti tin pumnii si eu si iti mai tin pumnishorii si puii mei, cati or fi!
Goggy, poate ne dai si noua mai multe detalii...m-ai facut curioasa!

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Avem un ovocit obtinut natural , fara stimulare
Am stat cateva ore dupa punctie si n-am stiut daca am avut ovocit sau nu, in timp ce sotul a aflat dupa 10 minute, cand l-a chemat la "donare". Cand am aflat, am fost foarte bucuroasa.
Multumesc tuturor , pentru sustinere si ganduri bune. Acum asteptam sa vedem ce se intampla mai departe, daca se imprieteneste ovocitul cu .
Miruma nota 10 pentru atitudine, insa pentru felul in care ai fost tratata ii declar REPETENTI pe toti (asistente si medici, cei care trebuiau sa se ocupe de tine). Schimba clinica. Succes pe mai departe.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

ALRAK eman eman eman ...simti?vin catre tine energiile pozitive .Sa fie cu noroc si bunul Dumnezeu sa va aduca un bebe sanatos si minunat!Ah ce bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ALRAK felicitari.Sa se iubeasca frumos si sa ai un embrion baban

iana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Ellanik , iana multumesc mult.
Am si eu o intrebare.
Avand in vedere faptul ca eu am facut punctia pe ciclu natural, fara stimulare, ce ar trebui sa fac pentru a-mi pregati endometrul pentru ET ? Ma refer la alimentatie si la tratamente naturiste,
Ca si medicatie mi s-au recomandat femibion, aspirina, metypred si utrogestan.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Alrak eu am luat Estrofem 2/zi si inca mai iau.Utrogestan 6 /zi in 3 reprize cam la 8 ore si acid folic.Papica sanatoasa,sucuri de citrice , odihna si ....muuulta bafta!Ah ! Ce bine ar fi sa fie ...bine!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

ALRAK
Eu stiu ca endometrul e mai bun in ciclurile naturale decat in cele stimulate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Alrak, ceaiul de cretisoara este f bun, pe verificate.
Bafta multa !

Avalon, pe unde esti, ca ard de nerabdare... Ti-am dat PM .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput