FIV 232
Raspunsuri - Pagina 12
ingeras26a spune:
Dana, sigur ca se poate face FIV pe CM natural.
Uite schema la care am ajuns eu:
Incep de dinainte sa raman insarcinatam cu:
Medyn Forte – 1 pastila / zi
Vitamina E – 1 pastila / zi zilele 1-10 ale CM
Fraxiparine de 0,3 (heparina) 1/zi
Aspenter 1 pastila / zi
Pregnyl – a 3-a zi dupa transfer, 1 de 5000 la 4 zile
Din ziua 6 a CM – Progynova / Cycloprogynova, – 1 pastila alba/zi
Medrol ½ la 12 ore
Cand raman insarcinata:
Pregnyl 5000 ui / 1 injectie la 4 zile
Aspenter 1 pastila / zi
Medyn Forte – 1 pastila / zi
Utrogestan 6/zi sau Arefam 3/zi sau progesteron injectabil
No-Spa – 2 / zi – 1 dimineata si 1 seara
Vitamina E – 1 pastila / zi
Clexane 0,4 sau 0,6 injectii in burta
Fraxiparine de 0,3 (heparina) 1/zi – pana la cate saptamani?
Progynova sau Cycloprogynova – 1 pastila alba/zi – pana la cate saptamani?
Medrol ½ la 12 ore – pana la cate saptamani?
Sau
Pregnyl 5000 ui / 1 injectie la 4 zile
Aspenter 1 pastila / zi
Utrogestan 6/zi sau Arefam 3/zi sau progesteron injectabil
No-Spa – 2 / zi – 1 dimineata si 1 seara
Magne B6 – 4 / zi – 2 dimineata si 2 seara
Acid folic 2/zi
Omega 3 – 1 capsula / zi
Clexane 0,4 sau 0,6 injectii in burta
Fraxiparine de 0,3 (heparina) 1/zi – pana la cate saptamani?
Progynova sau Cicloprogynova – 1 pastila alba/zi ??
Medrol ½ la 12 ore – pana la cate saptamani?
Ref sex in timpul sarcinii, eu la prima sarcina nu am avut nici cea mai mica pb, deci am facut sex pana in seara de dinainte de nastere.
Acum, dupa 2 sarcini pierdute, nu stiu, probabil ca as face numai daca as fi 100% sigura, ceea ce nu se poate...dupa parerea mea, daca nu exista contraindicatii, poti face. Evident, nu ca "la liceu", cum mi-a spus mie un dr :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
simona2 spune:
Apropo de sex....eu simt ca o iau razna fara...ma abtin cu greu si am numai vise erotice...n-am visat in viata mea atatea ..imi vine sa-mi violez sotul noaptea
Abia astept vizita de maine la medic, sa-l intreb daca am si eu voie macar o data la 2 saptamani acolo...
+6
ALRAK spune:
Ellanik, multumesc mult. Am preluat de la tine energie pozitivaaaaaaa sa-mi aduca reusita.
CastelanaC tin pumnii sa vina CM-ul si sa incepi stimularea , iar peste cateva saptamani sa te "vedem" cu burtica.Ti-am scris si pe cele doua topicuri deschise de tine. Poate citesti..
simona2 neaparat, intreaba medicul, iar daca raspunsul este pozitiv, atunci la treaba , mai scapi si tu de vise ... care devin realitate.
tuturor si sa aveti o zi frumoasa.
Dpoamne Ajuta-ne!
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Goggy are intotdeauna dreptate. Si este si punctuala. Si face si kama sutra din podu de sus. Catalina coltul meu de rai |
Am senzatia ca cineva are niste mancarici undeva......si vrea un scarpinici. Si cred ca cineva-ul ala e invidios pe abilitatile mele de a face kama sutra cu tripla inshurubare din salt cu bolta, urmata de un shpagat in maini cu aterizare in sfoara... E de inteles, nu oricine are astfel de abilitati maretze....si poate fi si punctual in acelasi timp...e foarte solicitant
Stiu, sunt mirifica, sunt totala, sunt goggy
castelanaC spune:
Alrak, multumesc, am citit, citesc tot ce scrieti, multumesc.
Sper sa fie bine si sa fim apti de FIV, la inseminare n-am fost asa de stresata, acum ma trezesc din ora in ora noaptea, mai un visulet, mai un gand.
va pup si sa auzim de bine
castelana
mami_vreau spune:
-ici multi!
eu stau in umbra pana pe 13 cand ma duc la prima consultatie la budapesta! o sa va tin la curent!
Am intrat sa va spun ca si eu am avut, la punctia facuta la giulesti, un singur ovocit recoltat! si m-a costat 600 euro! probabil din cauza ca a fost primul fiv, nu stiu! Am vrut doar sa stiti care sunt costurile reale (asa a fost in cazul meu) la primul fiv ca sa stiti cum sa va faceti calculele!
Pupici
Edit: 600 euro m-a costat doar punctia; ET a costat inca 300 euro; am scris acest lucru pentru a nu se intelege ca punctia + ET a costat 600...
Laura
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele
Offfffff cat de mult mi ati lipsit.Gata m am intors.Beta mai mic de 0,1....si ce daca ????Sunt tanara si ...vreau bebe...va fi data viitoare Data viitoare voi face odata.
Imi voi scoate trompele si voi schimba si clinica....vad eu ca visez noaptea...Deocamdata am vise erotice... imi insel sotul in vis.....Cu cine credeti ca l am inselat asta noapte????eeeeeeeeeeeeeeee cu Mel Gibson Era tinerel si frumusel si mi a zis ca daca raman insarcinata sa nu cumva sa renunt la copil.....Mai fetelor am luat o razna....Pai bietul barbatelul meu , daca ar sti.......Fetelor privesc in urma si deja vad totul cu alti ochi.......Aveam hidrosalpinx dar am sperat......Bioloaga a zis ca dupa 16 ore gigeii au obosit si a trebuit sa faca ICSI....Pai la 12 noaptea ea statea si pazea sperma si ovulele mele????Nu cred , dormea linistita, in patutul ei...pai nu ei au facut spermograma si au decis in urma rezultatului ca fac FIV SIMPLU?????aM AVUT 14 FOLICULI...iN DIMINEATA in care am mers la punctie, beau niste cafelute doamnele iar foliculii mei se spargeau....ACand am fost la baie aveam ceva rosu pe hartia igienica...cand iam spus doamnei doctor in 2 minute eram anesteziata...si au rezultat 10 ovocite...din 10 ovocite mature sau fertilizat 5 ....gradul II Cred ca trebuia sa mi faca puncti la 36 de ore fix......nu la 38 de ore.....daca l a mine nu am avut si ajutor de la Domnul, ajutor pe care am sperat......le doresc si lor doctorilor sa aiba parte de acelasi ajutor divin cand vor avea nevoie....Vam spus asta ca sa ma descarc......Aveam nevoie...voi ma intelegeti.Va iubesc dragele mele si va doresc sa nu aveti parte niciodata de doctori ca ai mei.... si numai reusite....Prin octombrie ma voi opera si mi voi scoate trompele....apoi la anul in primavara voi inceope iar...pana atunci voi fi alaturi de voi.
mami_vreau spune:
miruma nota 10 pentru atitudine! Bravo, fata draga! Tot inainte!!! mult succes!
Laura
iana_mari spune:
MAMI VREAU ,dar repede te-ai miscat.Abia astept sa te intorci.
MIRUMA felicitari pt. optimism si pt. hotararea pe care ai luat-o si anul viitor in pimavara sa-ti vad semnatura ca a mea.
iana
8+