FIV 232
Raspunsuri - Pagina 16
ALRAK spune:
Ellanik ,ce bine ar fi sa vina acasa si sa stea inca 8 luni si ceva in burtica sa creasca mare si sanatos...
pentru tine si pentru burticutza
KiraClara merita sa incerci ET pe ciclu natural. Depinde foarte mult de medicul la care esti si daca acesta vrea sa te monitorizeze. Nu am facut analize in perioada de monitorizare ci doar eco.
Despre costuri , inca nu pot spune nimic, pentru ca pana acum eu nu am platit nimic, dar am fost la eco de trei ori si mi s-a facut punctia. Dna dr mi-a spus ca platesc la sfarsit.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
COCO2255 spune:
Buna seara,fac si eu FIV 1 luna acesta,pe 16.05 am facur dipherelin 3,75,azi sunt in Z7 am fost la prima monitorizare,mi-au recoltat sange pentru estradiol si progesteron,o sa fac gonal f75 2 fiole/zi din 09.07 adica din Z13,in Z16 merg la control si in Z21 fac punctia.
Fiv-ul il fac la Gynera cu Dr.Dracea.
Sunt putin derutata,ma asteptam ca punctia sa o fac in Z14,a mai facut cineva punctia in Z21?
Miruma38 spune:
ALRAK FELICITARI tin pumnii stransi, stransi si ridic o ruga catre ceruri sa te ajute DD si Maica Fecioara sa reusesti sa aduci pe lume un BEBE grasunel si sanatos.
CastelanaC sa fie un start bun si norocos
Fetelor dati mi voie sa ma pland si sa va intreb:
si voua dupa fiv nereusit va venit CM si va durut ingrozitor ovarele????Ma dor de mi vine sa ....urlu.....de durere....sau o fi de la visele mele??????
Nu mai sunt suparata nici pe cei de la clinica, ........am iertat .....nu pot merge mai departe altfel.Inca mai plang si mi vine sa incep maine din nou.Dar nu pot, am multa treaba la servici si trebuie sa ma operez mai intai.Cert este ca nu voi mai merge la Medlife.Mau istovit drumurile......
Pup fetele mele dragi si va imbratisez strans , strans.
ellanik spune:
Miruma activeaza-ti PM te rog.
4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
ellanik spune:
Coco iti tinem pumnii.Sa dea Dumnezeu sa reusesti!
ellanik spune:
Miru ai primit?Ti-am scris pe PM.
CANDY1902 spune:
ELANIK felicitari vezi ca se poate si cu criogenati
FLORELA 30 nu am mai intrat demult cind faceai tu cu criogenati am incercat si eu si din 4 nu au rezistat niciunul ma bucur ca aud asa vesti sarcina usoaraeu azi voi face ET la fiv 3 la szeged (1la tm si 1 la debrecen)
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KiraClara Miruma, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Intradevar, din ce se scrie pe aici pe forum fetele care au avut hidrosalpinx au reusit dupa ce s-au operat si le-au fost inlaturate trompele. Vestea buna este ca fetele au reusit chiar la primul fiv dupa operatie. Asa ca poti sa fi increzatoare ca totul va fi bine pentru tine si iti vei realiza visul de Eu iti tin pumnii si iti urez multa bafta! In privinta doctorilor ... ce sa mai comentam ... ca e strigator la cer ! Mie chestia asta ca "desi spermograma e buna a fost nevoie de ICSI" imi suna mai mult a "hai sa vedem cum facem sa mai marim nota de plata" (inteleg ca ICSI se plateste suplimentar). Stau si ma intreb: Oare in Ungaria, de exemplu, se intampla la fel si se extrag ovocitele la 38 ore desi trebuie la 36, in functie de cum e cafeaua gata si ziarul citit, ca de, termenul asta de 36 ore e doar asa... cu titlu de exemplu... si doar daca nu sunt chestiuni mai importante de facut chiar atunci, cum ar fi sa te pui la punct cu noutatile de la radiosant. Poate fetele care au facut fiv prin alte tari ne impartasesc din experienta lor si ne dau macar un exemplu ca nici acolo nu merg toate chiar ca la carte, macar asa, sa ne dea un pic de curaj celor care alegem/suntem obligate de circumstante sa facem fivul in tara. Va si sa aveti o zi buna! Clara |
Dupa 3 fivuri in tara, primul la giulesti cand mi s-au spart vreo 6 foliculi inainte de punctie pentru ca mi-au facut mai tarziu de 36 ore punctie... al 3-lea la clinica particulara dar personal tot de la Giulesti mi-au spus ca nu s-au fertilizat niciun ovocit din 14!!!
au urmat 2 fivuri in Ungaria la Budapesta... acolo nu se intampla asemenea orori! doctorii si tot personalul medical vine si in weekend pentru punctii , ET-uri si monitorizari, ICSI si tot ce trebuie.
Dupa punctie imediat ai o discutie in biroul medicului pentru a stabli de comun acord cate ovocite le va fertiliza natural si cate cu ICSI.Doctorul te suna obligatoriu a doua zi dupa punctie si-ti spune cate ovocite s-au fertilizat, apoi a 3-a zi te suna iar sa-ti comunice cand vii la ET. Inainte de transfer iti vezi embrionii la microscop.
Imi pare rau sa te "dezamagesc"... dar nu suporta comparatie si daca e sa vorbim de bani, se cam aplica vorba aia "cat dai atata face", adica dai putin- putin primesti... cu alte cuvinte te bucuri ca e ieftin dar eu am aplicat principiul: "sunt prea sarac ca sa ma scumpesc"...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 19+
Avalon spune:
Ingeras, nu poti face si fraxiparine si clexane, pentru simplul motiv ca ambele sunt heparina, faci ori una ori alta.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 19+