Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Fetele azi am trait o experiennta "de debut de diversificare". Manacam linistita caise, preferatele mele. Si dintr-o data tanarul Raru, intoarce capul spre mine, se tot lingea pe la gura si nu-si lua ochii de la caisa. am zis ca io fi pofta copilului, dai cu caisa pe la gura. Si el ce credeti, dai si linge la caisa. Atunci mi-a venit ideea sa iau lingurita si i-am dat pulpa din caisa (asta era fff bine coapta) . Uimire a mancat!!!!! Si chiar a inghitit! Ma asteptam sa tot plimbe prin gura si apoi sa dea afara. A manacat cam o lingurita. Daca imi punea mintea cu el , ramaneam fara caise (care erau pt mine)

Raru, tziparul lui mami

Luana a lins asa pe un mar, si am stiut ca e pregatita pt diversificare. Azi a papat doar laptic mult la bibe. Seara i-am pus o masura de cereale in bibe.

Bogdana, deci au fost la trenulet?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

am fost toti 3si la masinute..doar ca eu pozam

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

LA MULTI ANI LUANA !!!!! Sa cresti mare si sanatoasa, ai dovedit deja ca esti o invingatoare !!!!
Un buchet si pt Ayla - mamica ta speciala si multi

LA MULTI ANI DARIUS !!!! Sa fi sanatos si fericit langa mamica ta Joanna care te iubeste asa de mult !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Luanasa fii sanatoasa, cuminte, si sa cresti mare fara prea multe batai de cap mamicii si taticului tau

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata mamici!!!
Am intrat sa va fac cinste ca-n fiecare duminica .

AM FACUT 20 DE SAPTAMANI

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Darius si Luana, la multi ani, pui frumosi, sa cresteti mari si sanatosi!

Bravo simina, mai un pic, adica tot atat

3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LUANA

DARIUS (CU SCUZELE DE RIGOARE CA IERI N-AM FOST PE FAZA)

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Luana

La multi ani Darius
Simina sarcina usoara in continuare

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

SIMINA,

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

[quote]citat din mesajul lui Floric

Fetele azi am trait o experiennta "de debut de diversificare". Manacam linistita caise, preferatele mele. Si dintr-o data tanarul Raru, intoarce capul spre mine, se tot lingea pe la gura si nu-si lua ochii de la caisa. am zis ca io fi pofta copilului, dai cu caisa pe la gura. Si el ce credeti, dai si linge la caisa. Atunci mi-a venit ideea sa iau lingurita si i-am dat pulpa din caisa (asta era fff bine coapta) . Uimire a mancat!!!!! Si chiar a inghitit! Ma asteptam sa tot plimbe prin gura si apoi sa dea afara. A manacat cam o lingurita. Daca imi punea mintea cu el , ramaneam fara caise (care erau pt mine)

Raru, tziparul lui mami

Luana a lins asa pe un mar, si am stiut ca e pregatita pt diversificare. Azi a papat doar laptic mult la bibe. Seara i-am pus o masura de cereale in bibe.

Daaa, nu stiam ca asta e un semn spre diversificare.

Dragelor, am un mare stres ca nu isi tine capul. Desi stiu ca nu se fac comparartii intre copii nu pot sa nu ma abtin. M-am intalnit azi afara cu un bebe nascut pe 17 febr (Raru e pe 5 martie) si vreau sa va spun ca isi tinea capul cum mi-l tin eu. Raru al meu daca il pun pe umar abia daca sta cateva secunde hai sa zic un minut, dar nu mereu. De cele mai multe ori isi pune obrazul pe umarul meu.
Sunt exagerataaaaaaaa????? Calmati-ma ca ma gandesc numai la rele.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

[quote]citat din mesajul lui joanna27

Neata..
A implinit si puiu meu 3 luni..parca ieri l-am nascut imi amintesc totu perfect..ca voi toate de altfel..ce prostuta sunt .. sunt fooarte sentimentala ...i-am cantata LA MULTI ANI si am bocit...de mama focului.A trecut repede timpu imediat se insoara...

Floricce baiat harnicut are mama..nu a facut diare de la caisa?

Nu, si mie mi-a fost teama dar nu a avut nimic.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput