Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Floric spune:
Fetele azi am trait o experiennta "de debut de diversificare". Manacam linistita caise, preferatele mele. Si dintr-o data tanarul Raru, intoarce capul spre mine, se tot lingea pe la gura si nu-si lua ochii de la caisa. am zis ca io fi pofta copilului, dai cu caisa pe la gura. Si el ce credeti, dai si linge la caisa. Atunci mi-a venit ideea sa iau lingurita si i-am dat pulpa din caisa (asta era fff bine coapta) . Uimire a mancat!!!!! Si chiar a inghitit! Ma asteptam sa tot plimbe prin gura si apoi sa dea afara. A manacat cam o lingurita. Daca imi punea mintea cu el , ramaneam fara caise (care erau pt mine)
![]()
Raru, tziparul lui mami
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce vroiam sa va mai intreb: tufetele care ati pus cercei la tufetitze- cand i-ati pus? Toate in maternitate? Ca eu am ratat momentul, ma gandesc sa-i pun la 3 luni la bijuterie, cu "pistol", dar mi-e si mila sa n-o doara prea tare!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Eu i-am pus cercei Arianei cam la o saptamana dupa ce am ajuns acasa. A venit o asistenta la noi acasa si ia facut gaura cu ac de seringa. Nu cred ca a durut-o, ea sa suparat ca de ce am trezit-o din somn
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Fetele azi am trait o experiennta "de debut de diversificare". Manacam linistita caise, preferatele mele. Si dintr-o data tanarul Raru, intoarce capul spre mine, se tot lingea pe la gura si nu-si lua ochii de la caisa. am zis ca io fi pofta copilului, dai cu caisa pe la gura. Si el ce credeti, dai si linge la caisa. Atunci mi-a venit ideea sa iau lingurita si i-am dat pulpa din caisa (asta era fff bine coapta) . Uimire a mancat!!!!! Si chiar a inghitit! Ma asteptam sa tot plimbe prin gura si apoi sa dea afara. A manacat cam o lingurita. Daca imi punea mintea cu el , ramaneam fara caise (care erau pt mine) ![]() Raru, tziparul lui mami |
Luana a lins asa pe un mar, si am stiut ca e pregatita pt diversificare. Azi a papat doar laptic mult la bibe. Seara i-am pus o masura de cereale in bibe.
Bogdana, deci au fost la trenulet?

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
joanna27 spune:
Neata..
A implinit si puiu meu 3 luni
..parca ieri l-am nascut imi amintesc totu perfect..ca voi toate de altfel..ce prostuta sunt ..
sunt fooarte sentimentala ...i-am cantata LA MULTI ANI si am bocit...
de mama focului.A trecut repede timpu imediat se insoara..
.
Carmenada
sa va faceti bine..
Ayla felicitari pt dintisorul Luanei, la cati mai multi fara dureri
Floricce baiat harnicut are mama..nu a facut diare de la caisa?
Aris ai Pm , multu de incurajari...gras nu are nici fimiu cu cine semana.
Galuska
ai fost mortala cu comentariile.
Nu mai stiu cine intrba de aparatori da ..trebuie puse la patul de lemn neaparat...noi nu i-am pus in dreptul fetei si intr-o nopate l-am gasit cu capul intre ele aprope, eu scosesem o gartie sa am loc sa imi bag mana
si Darius doarme infasat si tot il gasesc peste tot in pat numai unde il pun eu nu
.
Adee
si noi trebuie sa facem eco , si nu are nici o manisfestre, kinetoteraputul mi-a zis ca nu are nimic dar sa facem sa fim siguri.Miercuri mergem la pediatra si o sa vad unde facem , mai vb seara si iti spun unde sa mergi daca vrei
Ciresica nici nou nu ni s-a inchis fontanela dar e foarte , vb cu pediatra si vezi ce iti zice..nu e mare diametru la caput, te-am intrebat pt ca era o problema daca ii crestea mai mult.eu zic in prima faza sa nu ii dai calciu si sa micsorezi doza de Vigantol..dar repet vb cu medicu.
Apropo de Vigantol si noua ne-a facut rost cineva din Ungaria ca aici nu am gasit si am luat 5 sticlute..sper ca pana le termin sa gasim si aici.
Ma dus la somn ca iar bantui numai eu pe aici..si nu e fun deloc
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
joanna27 spune:
Am vazut ca am 299 de mesaje scrise si am vrut sa il scriu si pe al 300 azi...
..cred ca am luat-o razna...
..da acuma dorm linistita
sper sa ma si lase berbecutu
..
Apropo de sex...ca uitasem asa subiect imporatant..eu am cehf da n-am cu cine..ca omu meu e mai mereu obosit..sa intru oare la banuieli?????
ma duc la somn ca ..

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
Ayla21 spune:
La multi ani puiului meu!
Azi implineste 5 luni.
Pozica este de acum seara. E putin trista dar totusi atat de dragalasa.
Trecem noi cu bine si peste asta. Nu a mai facut febra, si nici crize de plans.
Tati i-a luat o jucarie noua, care ii place mult. Nala.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Neata.. A implinit si puiu meu 3 luni ![]() ..parca ieri l-am nascut imi amintesc totu perfect.. |
La multi ani Darius, si multa multa sanatate!Si eu am aflat prima
...Stati ca voi ne felicitati dar inca nu il avem, inca ne chinuim cu el.

Galushca spune:
La multi ani, Luana! Sa cresti sanatoasa si fericita si mami a ta sa-si gaseasca in inima linistea pe care o merita sufletelul ei frumos!
La multi ani, Darius! Sa fii sanatos, sa treci cu bine peste toate necazurile si sa cresti mare si puternic!
pentru mami a ta
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ilinca, noi am pus cercei la tufetitza in maternitate. Nu-sh cum e asta cu pistolu'... nu poti sa vb la maternitate? Presupun ca te primesc si "din ambulator" sa ii puna cercelushii. Mergi la ei si intreaba, mai bine... zic eu. ![]() |
Eu am pus fetei cercei la bijutier cu "pistolul"si a fost super ok.Cel mai mult a durat sa-i faca semn pentru a fi asezati frumos.In rest se pun cercelusi sterili care trebuiesc tinuti 3-4 saptamani."pusul "efectv a cerceilor a durat 1-2 sec la fiecare ureche.A plans putin pentru ca a usturat-o si atat.
Eu stiu ca nu as fi fost in stare sa o tin sa-i pun la dispensar
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Buna dragele mele,
Dyana27 ai un pm,nu-i reparat 100% pc![]()
La multi ani LUANA!
sa fii sanatoasa si fericita
alaturi de fratele si parintii tai.
Monica
,felicitari mamico 

Noi suntem la acel puseu de crestere de la 3 luni ...desi mai avem putin pana la 3 luni.
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!