Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

eu i-am pus ioanei cercei in maternitate. a carait putin, si apoi a adormit.

legat de dormitul in pat cu bebe si lactatia... in cazul meu nu e adevarat. eu nu dorm, si nu am dormit niciodata cu bb in pat, si am avut, respectiv, am lapte de mai pot da la inca unul.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Subsriu!!
Fetele ia inercati voi un pepene rosu eu azi aveam siroaie lapticul dupa ce aseara si dimineata am papat pepene

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris,Bogdana aveti PM

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Aris,Bogdana aveti PM

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Alina, as vrea si eu setul de suzetele minune, daca se poate

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Aris,Bogdana aveti PM

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

multumesc

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Ce vroiam sa va mai intreb: tufetele care ati pus cercei la tufetitze- cand i-ati pus? Toate in maternitate? Ca eu am ratat momentul, ma gandesc sa-i pun la 3 luni la bijuterie, cu "pistol", dar mi-e si mila sa n-o doara prea tare!!

Ilinca, noi am pus cercei la tufetitza in maternitate. Nu-sh cum e asta cu pistolu'... nu poti sa vb la maternitate? Presupun ca te primesc si "din ambulator" sa ii puna cercelushii. Mergi la ei si intreaba, mai bine... zic eu.

Lysbeth, scuze de intarzierea cu graficele, dar ma revansez. Am gasit linkul de unde provine graficul meu, sunt si altele interesante:
www.cdc.gov/nchs/nhanes/growthcharts/charts.htm" target="_blank">http://www.cdc.gov/nchs/nhanes/growthcharts/charts.htm
www.cdc.gov/nchs/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm" target="_blank">http://www.cdc.gov/nchs/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

ia priviti ce frumos ne-am distrat noi azi...cu " target="_blank">Andrei," target="_blank"> si," target="_blank"> cu tata

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Noi i-am pus fetei pe la 4 ani parca. Am fost la medicul de familie si i-a pus o asistenta. N-a plans deloc chiar a fost fericita ca poate purta cerceii lui mami
Denisa multam mult. Ne-am linishtit bb e ok. De la 38 de cm la nastere a ajuns la 42 exact cum trebuia

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Seara buna!!!
Noi suntem in continuare agitate cu burtica asta care nu ne mai lasa in pace, in seara asta cred ca mi-a data afara tot ce a mancat...offff sper sa nu mai tina mult colicii astia ca ma dispera.
Am vazut si eu suzetele de care vorbeati, iar aseara i-am luat ceva asemanator de la chicco toata din cauciuc, o uratenie, dar sa vezi minune ce bine o accepta Maiuta mea, ea care scuipa toate suzetele pe care le-am incercat pana acum
Ilinca si noi am facut gaurile in maternitate, nu cred ca a durut-o, oricum acum in maternitate exista tot pistol cel putin la noi asa a fost, nu mai e ca pe vremea noastra.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput

sabina..pai de la chicco sunt si ale mele..cele din germania aduse sunt chiar dragute..in forma de inimioara

Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Poohy, pt Mihnea, sa nu se mai chinuie saracutul...

PetraTudor, azi am fost in Parcul Circului, m-am zgait la lume, doar-doar oi da de voi, da' n-a fost sa fie.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput