Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
simina_kin spune:
Eu mai am o problema
Seara ma chinui sa adorm cu perna sub genunchi pt ca ma doare dc stau pe burta si totusi ma trezesc dimineata pe burta....nu fac rau copilului daca dorm asa??? mi-e teama sa nu-l storcesc
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
Simina.. si eu patesc asta... inainte de sarcina adormeam numai pe burta... sper sa nu faca rau... atat timp cat nu ma deranjeaza pe mine... sa nu fie o problema
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Eu mai am o problemaSeara ma chinui sa adorm cu perna sub genunchi pt ca ma doare dc stau pe burta si totusi ma trezesc dimineata pe burta....nu fac rau copilului daca dorm asa??? mi-e teama sa nu-l storcesc ![]() 20+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
17 +
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu te-ar ajuta oare o perna speciala? Ma gandesc ca sprijinindu-ti burta pe ea, cand te-ai intoarce in somn nu te-ar lasa direct pe burta, nu? 17 + |

pai crezi ca as sta eu pe acea perna????? eu colind noaptea in tot patul , ma trezesc si la capatul celalat , uneori trec si peste barbatamiu de ma trezesc la perete.......perna asta care o fol acum o gasesc pe covor...
Ma mai gandesc

20+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
simina.... esti teroare. asa e sotul meu.... ma dispera... cersaful de pe pat e tot mototol intre noi... am luat husa la saltea... si pe aia o scoate... il mai trezesc noaptea sa-mi faca loc.... ca altfel zbor din pat. iar la mine... nici nu se misca asternutul.... cand ma intorc noaptea... ma intorc exact pe acelasi loc.... si fara sa iau nimic inainte... Doar cand ma simt foarte foarte rau sunt agitata... daca fac febra sau ceva
17+ 
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simina_kin spune:
Sotul meu a zis saa nu ma gandesc sa dorm cu copchilu in pat ca ma intorc peste el
....nici nu ma gandeam , oricum![]()
![]()
Catelul meu saracutu, se mai urca in pat la picioarele noastre , da sta numai la barbatamiu ca eu l-am zburat de cateva ori si s-a invatat![]()
![]()

20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
simina_kin spune:
Am scris la mamici de cozonacei sa ne sfatuiasca si pe noi cum facem cu aerisitul copchiilor...sa vedem daca am avut succes
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
mihamora spune:
Salutare!
Treceti-ma si pe mine cu Dr. Socolov Demetra Spitalul Cuza Voda Iasi
A facut cineva de aici amniocenteza? Ma gandesc sa fac saptamana viitoare...
Alina - imi pare foarte rau ca trebuie sa treci prin asa ceva
Ionelamaria - felicitari pt baietel!
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
ionelamaria spune:
Multumim Mihamora ( adica si eu si bebe)
La mine in lista DR Dalas Ecaterina Spitalul Cuza-Voda Iasi
17+ 
simina_kin spune:
CAMY ai vazut cat este caruciorul tau la noi????????
785 ron si tu dai acolo 525...Plus ca la chicco al nostru nu spune nimic de sacul de dormit(dar poza este la fel).....traim in Romania
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe