Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

M-am intors

Bai...eu am o problema....ma gandeam eu asa , ce-o sa fac eu cu copilul in primele 2 luni ca afara o sa fie ger , si eu nu-mi dau seama dc este imbracat suficient de gros sau poate prea gros.
Dc nasc la inceputul lui noiembrie o sa tot fie ger afara 3 luni...ce-o sa fac??..o sa-l scot doar asa cand ne-om duce in vizita (DACA o sa-mi arda de vizita), si asta insemnand pana la masina???

Eu nu sunt genul care sa-l sufoc cu caldura , mai ales in casa, da mi-e teama de necunoscut

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

eu stiu asa..ca dupa vreo 2 saptamani lasi copilul la geam...sa simta aerul...5 minute, a doua zi 7 min...apoi 10 min...apoi il scoti 10 minute afara...aoi 15...si tt asa..
Pt ca copilul va sta in carut (adica nu se va misca asa ca noi) se va imbraca la fel ca noi+ un strat...adica inca o pereche de pantalonasi si o bluzica in plus...
E bine sa scoatem copilasul afara..sa nu ne fie teama ca apoi obisnuim copilul la caldura si va raci foarte repede...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

20+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Pai si la geam cum al scot?????? ca o sa fie ger....al imbrac gros??, al bag intr-o paturica??? mai mult ar dura imbracatul decat aerisitul pe geam.
Si eu sunt de aceeasi parere , sa-l scot la aer , nu vreau sa-l clucesc in caldura, da ma gandesc ca , dc va fi zapada, viscol, nici cainii nu ies afara

O sa intru la scutece la mamici de nov.dec 2008 exact in perioada de la inceput sa vad ce scriau atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Camy si fata mea misca 1 zi da, 5 ba....da incerc sa nu ma stresez

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

saru'mana, fetele, de raspuns ..o sa incerc s anu depasesc 2 cani/zi...ca asa, daca ar fi dupa mine, la ce burtica tare am mai mereu..ar insemna sa beau ceai in loc de apa.....

apropos de scos copilu' afara..io am alta pasarica in cap...unde facem noi Craciunu'?...ca anul trecut l-am facut cu ai mei, acum 2 ani, la parintii lu' iubi.....asa ca, anu' asta ar tb sa il facem tot cu ai lui...da' io as vrea sa mergem tot la tara la ai mei ...ca nah, aer curat...alea alea ..dar, oare pot pleca cu 1 copil de 1 luna jumate la drum? Si oare n-o sa vrea iubi sa mergem la ai lui?

mai bine stau acasa si nu mai merg nicaieri ....decat dupa sarbatori.si scap de toate cele, nu?

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
saru'mana, fetele, de raspuns ..o sa incerc s anu depasesc 2 cani/zi...ca asa, daca ar fi dupa mine, la ce burtica tare am mai mereu..ar insemna sa beau ceai in loc de apa.....apropos de scos copilu' afara..io am alta pasarica in cap...unde facem noi Craciunu'?...ca anul trecut l-am facut cu ai mei, acum 2 ani, la parintii lu' iubi.....asa ca, anu' asta ar tb sa il facem tot cu ai lui...da' io as vrea sa mergem tot la tara la ai mei ...ca nah, aer curat...alea alea ..dar, oare pot pleca cu 1 copil de 1 luna jumate la drum? Si oare n-o sa vrea iubi sa mergem la ai lui?mai bine stau acasa si nu mai merg nicaieri ....decat dupa sarbatori.si scap de toate cele, nu?krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai
Stai ca mi-a mai picat o fisa, sa-ti spun cum a fost la mine cu burta intarita. A bagat dr nospa in mine in nestire, ca mi se intarea burta faar sa simt nimic, ca sa ne dam seama ca ma chinuim sa beau 2 litri de apa ca sa nu fac infectie urinara si mi se intarea de la apa de fapt. Pana m-a pus sa nu mai beau 2 litri, de atunci n-am nimic. Nu cumva te chinui si tu sa bei?Camy, , saru' mana, incerc sa-mi inving teama sa iau numai 1 pe zi, apoi deloc. 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

La mine deja sarisera rudele cu "babisme" ca pana la botez sa nu-l scot... ca e tare rau ca va fi iarna... si asa mai departe. Eu sunt hotarata ca daca va fi totul bine sa iesim imediat ce pediatrul va spune ca e ok... Nu vom iesi pe vioscol... sau pe ger de crapa pietrele... dar iernile sunt ot mai blande... doar cateva zile e frig in sensul real.
Despre Craciun... pai se face in familie la mine. Daca pana acum lumea ne lua la misto ca familia e mai mult de 2... ei bine.... anul acesta va fi acasa...
Chiar si cu botezul... daca da DD si e totul bine... probabil voi face botezul tarziu... in martie.. aprilie... sau chiar mai. In mai noi cununam.. si sotul are un program mai mult plecat din tara.... asa incat... refuz sa fac botezul copilului fara tatic. Sa moara babele de ciuda... na!!!

17+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Andrecluj si eu am sesizat ca de la multa apa se intareste burtica.... dar daca beau prea putina... imi scade tensiunea

17+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

unde sunteti? toata lumea e la ??

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si mie parca mi se intareste burtica de la apa....nu stiu daca beau 2l/zi..dar 1l tot beau....ca nah, mi-e sete

o sa fac cura de 3nospa/zi...si sa vedem cum o fi, pana pe 15 iulie....bine macar ca e colul inchis...

pauza, merg la piure...

burtix

krelia 20+ si sufletul nostru, Rares Mihai

Mergi la inceput

la mine, cea mai mare frica e legata de modul in care voi reusi sa dau kg acumulate fara a afecta bebelusul... sa mananc sanatos, suficient... sa pot alapta... si... sa slabesc in acelasi timp TEama e mult spus.... dar ma tot intreb cum voi reusi sa le imbin

17+

Mergi la inceput