Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

imi pare rau ca David e bolnavior dar ma
bucur ca e mai bine!
sanatate si tie rabdare Ioana!

si Eric a facut o diaree,i-am dat capsuni cu
zahar
sa vad daca se trezeste la noapte
a avut vreo 7-8 scaune pe zi
am noroc ca mananca!

nici el nu prea are stare sa stea in scaun
numai pana isi potoleste foamea,dar eu mi-am propus
sa nu alerg cu mancarea dupa el
intr-o zi facea fite la masa,tasu l-a dat
jos si dupa 4 ore a mancat de numa
sunt smecheri !
am si noroc ca e mancacios de felul lui
va pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, heloo, abia la ora asta apar si eu, dar sambata cand suntem toti acasa e mare agitatie si mare plimbaceala...Am citit acum tot, dar a fost putin asa ca nu mi-a luat mult timp...
Subiectul zilei, mancatul in scaunul de masa sau pe langa. La noi este asa si-asa, pranzul intotdeauna in scaun il basculeaza rapid, in timp ce-i dau ceva de joaca din ustensilele din bucatarie, eu ii dau rapid castronelul, efectiv nu-i ia mai mult de 7 minute sa pape tot. Fructele niciodata in scaun, numai prin casa, initial la mine in brate in fotoliu si uitandu-se la muzica papa tot asa, pana isi aranjeaza putin burtica si apoi plimbandu-se prin casa pe la treburile ei...Gustarea de la 6 , adica iaurtul il papa in parc mereu in carucior fara comentarii, ca si pranzul , mananca rapid in 5-7 minute. Masa de seara este de obocei in scaun, dar cateodata mai scapam si o servim tot prin casa facand si altele in acelasi timp. Cam asa este la noi, si cu scaun si fara scaun!

Giani, imi pare rau ca ne-am ratat azi, pe seara ne-am plimbat in parcul de la Riviera, am vrut sa schimbam putin peisajul si la intoarcere am dat o raita si prin IOR, dar cand am primit mesajul de la tine eram deja in scara blocului. Sper ca data viitoare sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Au revenit mucii in forta....si nu mai putem sa-i scoatem cu BB..se zbate de parca o omori..imobilizata cum zicea kya,cu capul intre genunchi,abia scoatem cativa muci...da din cap cu putere,se smuceste...CATE ZILE SE PUNE VIBROCIL?i-am tot pus seara numai,vreo 5 zile,trecusera mucii si fiindca am tot scos-o afara,au aparut iar..si nu stiu daca e bine sa-i mai pun vibrocil dupa ce i-am tot pus 5 zile.Ii pun pivalone acum..
Si goagalind,am dat peste un sb DC unde Bubu spunea de sinupret in 2006 si cica ar face minuni in lupta cu mucii..ce zici Bubu?As cumpara maine.
Ce ma mai sfatuiti, ca o iau razna?Ati inteles ca,sambata fiind,sunt SUPERMEGA OBOSITA deja.Randunoiul a fost la tara,adik la aer,noi nu am putut merge pe motiv de muci la Tea,socrela s-a cam odihnit,si eu simt ca o iau razna.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, da, eu le dau Sinupret la muci! tot Stanciu le-a dat si lor si de-atunci am mereu in casa. Lui Stef ii dadeam 10 picaturi de 3 ori pe zi si in 5 zile s-au diminuat considerabil. Dar trebuie scosi in continuare cu BB, cu forta. Si Pivalone e super ok dupa ce-i scoti. Tot de 3 ori pe zi, cate un puf in fiecare nara, 5 zile. Vezi ca Sinupretul e super amar si nasol la gust, eu ii puneam cu putin lapte in lingurita si ii dadeam apoi apa sa bea...
Of...sanatate multa!
Stef incepe sa haraie in piept de la muci si ii fac cu baby haler pufuri cu Flixotide.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Cum ii scot mucii cu BB cand sunt singura: pregatesc aspiratorul si BB, ii dau cu Sterimar in nas si il las cateva minute. Apoi ma asez pe covor, il pun pe Stef in fund, intre picioarele mele, cu spatele la mine. Imi pun picioarele turceste peste ale lui Cu mana stanga ii tin manutele lui, petrecute una peste alta si ii sprijin capul cu obrazul meu si cu umarul meu stang si cu dreapta bag BB in nas

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Cafeluta, ceaiul cu lamaie si miere, siiiii bombocino. La mine se numeste kaba, si este roz, regulamentar.

Nici noi nu mancam tot in scaunul de masa, si nu ma stresez, prea tare. Cat mananca, mananca. Daca vine la cersit, il arunc iar in scaunel. Chiar daca este pentru 2 linguri.

Gata, trebuie sa ma joc. Va sarutam.

Robi

Mergi la inceput

'Neata!
Sar'na Somnorica pt. cafelute!
Luati si de la mine , plus nesquick cu laptic

S-a trezit puiul meu de la 8 jumate, bine, el face nani in continuare acum...si-a baut lapticul...dar eu n-am mai avut chef de dormit si m-am epilat

Fug sa spal niste vase si sa fac putina ordine, mai incolo vin nasii la noi si stau toata ziua, facem un gratarel si stam la povesti!

Sa aveti o duminica minunata!

PS: Steluta, ce ai facut azi-noapte? Cum e Teuta?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da' ce credeati, ca noi nu mai bifam nimic? Iulia s-a trezit dela 4.30, mi s-a parut atunci calduta dar n-am dat importanta, a baut vreo 70 ml de lapte, s-a culcat la loc, la 6 s-a trezit gemand si atunci am vazut ca arde. Avea 38,8 si nimic altceva, cativa muci dar complet nesemnificativ. Ma rog, era extrem de moale si suferinda.
I-am dat Nurofen si apa pe care a baut-o cu pofta (laptele l-a refuzat) si dupa cateva minute a varsat branza din stomac, multa. Asa ca am dezbracat-o, i-am pus Nurofen supozitor de data asta si a adormit. Doarme si acum, neintoarsa si la mana nu mai are febra. Naiba stie ce are!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...iar acum pare ca are febra din nou

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, BUTUCICA DRAGA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput