Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 6

Kya spune:
Eu personal ma bucur ca nu sunt singura!
Copilul asta tot doarme... Daca stiam ca o sa doarma asa de mult as fi facut niste fursecuri - am luat o reteta de la televizor, pare delicioasa, si as fi incercat-o
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Kya spune:
Cred ca aman Ikea pe maine, ca se face prea tarziu. Asa ca ma apuc de fursecuri
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

bubu05 spune:
Helouuu!
Mai, dar doarme si Stefu meu de la 3 jumate
Mama e la mine, am pe foc dulceata de visine si de caise, m-a ajutat mama , am facut si ciorbita de rosii si o tarta merengue
sunt lesinata, nu mai pot de pofta si astept pe langa ea sa se raceasca...Vladut e la soacra-mea pana maine
Deci v-a placut de Stefu si wc-ul...pai mai nou, stie singur sa ridice capacul d ela wc si daca vede ca ma duc in baie ce face? se duce, cauta lopatica si vine dupa mine Cata jmecherie
Plus ca nu mai gasesc un ciorapel...ii pusesem pe chiuveta si am gasit unul pe jos si unul....nu e...in wc nu era, sau cel putin nu se vedea
...
Iar cu scaunul de masa si noi ne incadram in acelasi tipar E vreun copil care sta cuminte si mananca acolo????? Lui Stef daca ii e foame, la fel ca Zana, sta linistit pana papa un sfert si apoi frichineala si incep sa-i dau diverse si mi le arunca pe jos sau mi le arunca in castron
sau si le baga in gura si nu mai vrea sa pape...aseara i-am dat si eu piureul pe canapea, la tv si a mancat tot
. Dar nici eu nu cedez...il tin acolo si mananca cat vrea...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

luny spune:
am venit si noi de afara...ce-am mai alergat, Doamne!!
kya si eu ma bucur ca nu sunt singura...desi nu va doresc!
faza cu soldateii rulz si la noi
la tine si la Bubu, mai e cum mai e, macar ii dai JUMATATE in scaun, am trecut si de faza asta! la mine nu prea mai e chip sa-l PUN in scaun!
sa va zic cum a servit azi pranzul?...in cada cu apa, cu spuma si jucarii!! nu mi-am imaginat vreodata ca o sa ajungem la asta, e una dintre chestiile la care spuneam 'EU NU O SA...'
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nicoleta spune:
Salut.
Am intrat special sa citesc de David, ma bucur ca e bine!
Si noi suntem cu fitze la masa, insa legumele le papa bine inca!!!! Si a si slabit putin, vreo cateva sute de grame (2-3?).
Eu am avut o migrena uratica... Of, vremea asta plangacioasa!!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

mihutza11 spune:
PUPPA, KITZY pozici pt montaj!!
ma bucur sa aud de David ca e mai bine..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Puppa spune:
Am pus pozele azi la pranz...3 bucati...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Maia37 spune:
Fetele o seara buna!
In seara asta Vlad a vrut caruciorul si nu a mai vrut bicicleta.A adormit afara dupa multe luni de cand nu s-a mai intamplat asta.Acum e pe felie sa vezi ce ma alearga pana la 12 noaptea!
Va pup noapte buna!

Simo27 spune:
Stiti unde manca David cand era mic??In curte,cu gainile dupa el.Era lege,vedea castronelu si iesea pe usa afara.Atunci stateam cu ai mei,nu ne mutasera inca singurei.Si vecinii se distrau mereu pe seama noastra,cum alergam prin toata curtea cu mancarea dupa el
.
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008