Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Va puuup!!Ce ma bucur ca-i bine puiucu' de Ioana!
cu ,dar si pe cele fara!
Luv U all!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

acum am vazut si eu pozele de la nunta voastra...sunteti niste frumosi ...am zarit un fost coleg de facultate..tenescu traian...a fost printre cei mai buni prieteni din faculatate...sa nu-mi ziic ca e ruda cu dan?
cam seamana...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, asa ziceam si eu, cea mai buna si smechera inventie e scaunul de masa!!! ii multumeam Domnului ca nu am probleme cu alergat dupa el cu mancarea, ca sta in scaun!...pana acum vreo 2 saptamani!! nu stiu de unde schimbarea, de ce, sper doar sa treaca!!! cert e ca daca era vreun gras, poate il lasam nealergat,daca vrea in scaun bine, daca nu, asta e, ca doar asa ziceam si eu cand auzeam alte mamici cum fac...dar la cat e de agitat si slabut, nu-mi prea permit sa sara 'n' mese...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Nici Amalia nu mai are stare in scaun, dar ii dau sa mestereasca diverse: o revista, o cutie, jucarii mai mici...si se joaca si nu se mai plictiseste...cat o mai tine si asta...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

luny- nervi intinsi asta fac puii nostri cu noi.Nici Vlad nu mai vrea in scaun si cred ca tot de caldura dar acum ca e bolnavior stau si-n cap ca sa manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Luny, nu se pune problema ca as lasa-o nemancata o zi intreaga ca sa stea in scaun...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si Sam mananca pe unde apuca:mai nou vrea exact langa David,pe scaun normal,si sta cumintel !Cu Geo insa,mananca doar in scaunelul lui ,deschide exemplar gurita,cu mine ,nici gand..deja imi face si el figuri,ca frate-su.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sunt fericita:i-au plecat mamei musafirii,dupa o saptamana.A venit si i-a luat pe copii ca nu mai putea de dorul lor.Mi-a fost greu ,dar desi am vorbit cu bona,si ar veni oricand,inca nu vreau sa o chem...nu stiu de ce!
Ma duc la soppinguiala putin

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

fetelor, asa ziceam si eu, cea mai buna si smechera inventie e scaunul de masa!!! ii multumeam Domnului ca nu am probleme cu alergat dupa el cu mancarea, ca sta in scaun!...pana acum vreo 2 saptamani!! nu stiu de unde schimbarea, de ce, sper doar sa treaca!!! cert e ca daca era vreun gras, poate il lasam nealergat,daca vrea in scaun bine, daca nu, asta e, ca doar asa ziceam si eu cand auzeam alte mamici cum fac...dar la cat e de agitat si slabut, nu-mi prea permit sa sara 'n' mese...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!
te cred ca iti este greu ...si eu am trecut prin faza asta...sper sa-i treca repede ca tare-i greu cand iti vezi puiul ca nu papaceste...eu una am si plans de suparare,mai ales ca la fel suntem si noi ...niste slabuti..dar oricum ar fi e greu sa vezi ca nu papaceste... si sper sa revina la mufarina papacios..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nici la noi nu prea mai tine faza cu scaunul de masa...
Daca e flamanda, sta cuminte la prima jumatete a mesei. Apoi dupa ce si-a potolit foamea, incepe sa se foiasca, se ridica in picioare, zgaltaie spatarul de cred ca o sa-l rupa intr-o zi, se cocoata pe masa, etc, etc.
Ma mai chinui sa bag in ea maxim 5 dumicati, dupa care gata. O pun pe jos. Culmea e ca vine si-mi cere mancare, deci nu s-a saturat, s-a plictisit doar de scaun. Asa ca o mai hranesc cum pot...
Si eu am zis ca o sa o hranesc NUMAI in scaun, dar cand vine si plescaie de foame langa mine, nu pot sa o las asa.

Azi, de exemplu, de dimineata a mancat paine cu cascaval - taiata soldetei. I le-am pus pe o farfurie, si farfuria pe canapea. Ea se juca, mai venea si mai lua un soldatel, iar la joaca, iar o inghititura, si tot asa.

Ca si Luny, nu pot sa o tin cu forta, pentru ca este extrem de puternica. Si se foieste ca un vierme. Naty, stai sa inceapa Iulia sa alerge, si atunci sa vezi cum o sa mai aiba chef sa stea legata in scaun...

Ieri am trecut razant pe langa o vizita a soacra-mii, azi mama a lucrat asa ca n-a vrut sa vina, sa vedem daca s-o infiinta maine. Ca la noi asa e, surprize, surprize!

Ie-te ca se face aproape 6, si Zana doarme de la 3 fara!!! Astept sa se trezeasca si cred ca ma duc pana la Ikea sa-i iau o invartitoare d-aia de lemn, ca in parc e innebunita dupa ea - a vazut la un copil.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Si Vladut face ture intre mine cu mancarea si locul de joaca oricare ar fi el asa ca asta e.

Mergi la inceput