Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 5

ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Va puuup!!Ce ma bucur ca-i bine puiucu' de Ioana! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luv U all! Ela,mami de sufletel blond!! Mihai creste!! Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! |
cam seamana...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

luny spune:
fetelor, asa ziceam si eu, cea mai buna si smechera inventie e scaunul de masa!!! ii multumeam Domnului ca nu am probleme cu alergat dupa el cu mancarea, ca sta in scaun!...pana acum vreo 2 saptamani!! nu stiu de unde schimbarea, de ce, sper doar sa treaca!!! cert e ca daca era vreun gras, poate il lasam nealergat
,daca vrea in scaun bine, daca nu, asta e, ca doar asa ziceam si eu cand auzeam alte mamici cum fac...dar la cat e de agitat si slabut, nu-mi prea permit sa sara 'n' mese...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Puppa spune:
Nici Amalia nu mai are stare in scaun, dar ii dau sa mestereasca diverse: o revista, o cutie, jucarii mai mici...si se joaca si nu se mai plictiseste...cat o mai tine si asta...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Maia37 spune:
luny- nervi intinsi asta fac puii nostri cu noi.Nici Vlad nu mai vrea in scaun si cred ca tot de caldura dar acum ca e bolnavior stau si-n cap ca sa manance

natynic spune:
Nu, Luny, nu se pune problema ca as lasa-o nemancata o zi intreaga ca sa stea in scaun...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Simo27 spune:
Si Sam mananca pe unde apuca:mai nou vrea exact langa David,pe scaun normal,si sta cumintel !Cu Geo insa,mananca doar in scaunelul lui ,deschide exemplar gurita
,cu mine ,nici gand..deja imi face si el figuri,ca frate-su
.
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

Simo27 spune:
Sunt fericita:i-au plecat mamei musafirii,dupa o saptamana.A venit si i-a luat pe copii ca nu mai putea de dorul lor
.Mi-a fost greu ,dar desi am vorbit cu bona,si ar veni oricand,inca nu vreau sa o chem...nu stiu de ce
!
Ma duc la soppinguiala putin
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny fetelor, asa ziceam si eu, cea mai buna si smechera inventie e scaunul de masa!!! ii multumeam Domnului ca nu am probleme cu alergat dupa el cu mancarea, ca sta in scaun!...pana acum vreo 2 saptamani!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iubirea mea, ![]() ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Kya spune:
Nici la noi nu prea mai tine faza cu scaunul de masa...
Daca e flamanda, sta cuminte la prima jumatete a mesei. Apoi dupa ce si-a potolit foamea, incepe sa se foiasca, se ridica in picioare, zgaltaie spatarul de cred ca o sa-l rupa intr-o zi, se cocoata pe masa, etc, etc.
Ma mai chinui sa bag in ea maxim 5 dumicati, dupa care gata. O pun pe jos. Culmea e ca vine si-mi cere mancare, deci nu s-a saturat, s-a plictisit doar de scaun. Asa ca o mai hranesc cum pot...
Si eu am zis ca o sa o hranesc NUMAI in scaun, dar cand vine si plescaie de foame langa mine, nu pot sa o las asa.
Azi, de exemplu, de dimineata a mancat paine cu cascaval - taiata soldetei. I le-am pus pe o farfurie, si farfuria pe canapea. Ea se juca, mai venea si mai lua un soldatel, iar la joaca, iar o inghititura, si tot asa.
Ca si Luny, nu pot sa o tin cu forta, pentru ca este extrem de puternica. Si se foieste ca un vierme. Naty, stai sa inceapa Iulia sa alerge, si atunci sa vezi cum o sa mai aiba chef sa stea legata in scaun...
Ieri am trecut razant pe langa o vizita a soacra-mii, azi mama a lucrat asa ca n-a vrut sa vina, sa vedem daca s-o infiinta maine. Ca la noi asa e, surprize, surprize!
Ie-te ca se face aproape 6, si Zana doarme de la 3 fara!!! Astept sa se trezeasca si cred ca ma duc pana la Ikea sa-i iau o invartitoare d-aia de lemn, ca in parc e innebunita dupa ea - a vazut la un copil.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Maia37 spune:
Si Vladut face ture intre mine cu mancarea si locul de joaca oricare ar fi el asa ca asta e.