Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 8
natynic spune:

eu incepusem direct cu problemele...
LA MULTI ANI GIANI!!
Sa nu-ti mai umbreasca niciun nor fruntea, sa fii fericita, iubita si sanatoasa!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Face in continuare febra si varsa orice ii dau. Am plecat la spital...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
mda, e duminica...lumea la mare, la soare...nu primim si noi un piscotel un nimic????????? Alo, Butucelu'!!!!!!!! se aude?????????

La Multi Ani,
Butucico!!!!!!!!! Sanatosi, frumosi, fericiti, cu multe bucurii langa butuceiii tai si cand vei vrea sa vina si o butucica cu coditze carliontzate!!!!!!!!!

ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, BUTUCEL!!! sa ai viata lina, frumoasa si plina de fericiri!
naty, offff, cum sunteti?
ma bucur sa aud ca david este bine. tinem pumnii sa plece cat mai repede acasa.
credeati ca teo a scapat????
m-a sunat mama de la tara si mi-a zis ca azi noapte a avut febra 38.5, a cedat la nurofen, dimineata avea bubite pe burta, spate, picioare...un singur gand am: RUBEOLA??? daca da, ma duc sa-mi strang de gat pediatra, caci atunci cand i-am zis ca nu vreau sa merg aiurea cu copilul acolo, ca e un mediu plin de microbi, a zis ca nu se iau astea asa usor...si sunt patita de 2 ori cu alexutza!! o duceam la masurat, cantarit si prima data a facut rubeola la 5 luni, apoi varicela la 1 an.
si cum am fost la cabinet acum 2 saptamani...si mai era si o pediatra acolo care zbiera pe hol dupa o pacienta, ca :"hai mami s avedem bubitele!"
, sunt aproape sigura ca asta e. offff. astept sa vina acasa sa vad daca i s-au umflat ganglionii si daca are conjunctivele rosii.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Nicoleta spune:
Salut.
Sanatate Iuliei!
Sanatate lui Teo!
Of, of nu se mai termina...
Butucica, LA MULTI ANI!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Simo27 spune:

La multi ani,Giani!Sa fi fericita si voioasa toata viata!Sa iti dea Bunul Dumnezeu numai bucurii!!!

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Vai ce rau imi pare de atatea vesti rele cu copii

Sanatate Norutei
-Cuscra,si eu i-am dat Sinupret lui Sam 15 picaturi de 2 ori pe zi-Iuliei
si lui Teo
Nici noi nu am scapat
:Sam tuseste ca magarusul..febra nu mi-a facut dar sunt tare necajita
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Maia37 spune:
Buna randunele!Daca se poate spune buna caci numai de necazuri am citit.Ce se intampla cu copii nostri?
Tinem copii cu 

greu pentru scos mucii iar eu cel putin tremura inima in mine cand ii dau medicamentul si siropul cu forta caci nu vrea sa stea.Azi de exemplu cand s-a trezitla 7 a mancat doar 100 de lapte si am iesit cu el afara la plimbare unde a mai luat 3-4 imbucaturi de cozonac.Acum doarme de la 11 si sa vad ce-mi rezerva ziua de azi.
naty- ce are Iulia sa ne spui si noua cand vii acasa caci tare rau imi pare ca a intors-o raceala,viroza ce mama ei este ca si la noi inca nu stiu sigur ce e.
mstela-si Teo bolnava?Mai,mai nu stiuce sa mai zic cu mucii astia.Eu i-am pus in nas lui Vlad ser fiziologic,sterimar alternativ cu vibrocil si vad ca e bine.Doar cand plange ii mai curge asa mult dar in rest ii sterg nasul de 3-4 ori pe zi.Nu se compara cum a fost.
ariel- mama si voi rubeola?Catodata iti vine sa le dai peste nas la medicii astia care nu se gandesc deloc.Imi pare rau si sper sa fie de caldura ceva sa nu fie la ce te-ai gandit dar mamele au un al 7-lea simt.Stii tu ce stii.
La multi ani giani!

Sanatate,fericire,iubire si tot ce iti doresti sa ai parte!
Gravidutele noastre ce fac?
Simo 27-cum iti mai este?
adriuta spune:

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ursuleata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui adriuta![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |

Vlad
Mami de ursulet
bebe