Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Fete multumesc de incurajari.
Am fost la doctor.
Avem sac gestational de 5 mm, corespunzator unei sarcini de 4 sapt.
Dra a vazut scurgerea, a zis ca nu pune nici o problema, mi-a facut control si eco, si pana acum totul pare ok.
Sa repet maine bhcg, mi-a dat Arefam si Aspenter si ne vedem peste 10 zile daca nu apar probleme.
Multumesc inca o data.
Oana
5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ela2001 spune:
Buna, fetele.
Imi fac si eu aparitia pe aici. N-am citit din urma - sper ca sunteti bine si voi si puiutii vostri.
Eu sunt bine, doar obosita, dar asa voi fi mult timp de acum incolo. :) Ma resemnez cu gandul ca se poate si mai rau.
Piticul a luat in greutate 1,3 kg in 3 saptamani, mai avem putin si facem o luna.
E destul de cumintel, dar trezitul noaptea ma cam termina.
Fetele din Bucuresti care deja ati facut botezul sau ati facut aranjamentele pt botez, la ce restaurant faceti petrecerea si ce preturi sunt (ma refer la pret de persoana)?
Si noi trebuie sa stabilim data botezului si sa gasim un restaurant.
Va pup.
Vlad Stefan 04.06.2009
cosminica spune:
buna!
baby first, cum se numeste vaccinul pe care l-ai comandat pt 2 luni?
deea 
nicuratze, ai o fetita tare frumoasa! sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
ely 
mamica fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
Picky_toto spune:
Neata, cine da o cafeluta? Ca eu iar sunt chioara de somn si nu e vina bebelinei ![]()
Am vazut si eu poze de bebei frumosi...
Maria, Darius e scump foc, iti vine sa il mananci...si ce bine ii sta lui in salopeta...Se vede ca a luat bine in greutate...
Andreea ce scumpa e Maria...
Nasol cu infectia, sper sa ii treaca mai repede...e bine ca deocamdata nu ai probleme cu ea
Anaela felicitari ptr bebe, sanatate la amandoi si asteptam sa il cunoastem si noi pe Darius-Stefan
Beca, dar 37,6 se considera febra? Ca am citit de de abia de la 38 de grade se vb de febra la bebei...
fetele
Nicuratze eu zic ca nu a luat putin in greutate...ci e ok ptr inceput. Noi am iesit din spital cu 3512 si am ajuns la greutatea la care am nascut-o dupa 2 sapt , asa ca nu e nici o problema..Atata timp cat iti mananca bine, e ok...Eu ma cam speriasem si o cantaream in fiecare zi...si vedeam ca nu lua nimic in grutate, dar de mancat, manca cam 100 ml la o masa...Asa ca nu te mai stresa...
Oana_mtv felicitari ptr test...asa ca acum poti savura linistita o inghetata 
Nicuratze ai o bebelina fff frumosa si grasunica... si are ochii mari si frumosi
...
Clody imi pare rau ca ai o stare nasoala...si amorteala nu trece deloc...sper ca mama ta o sa iti mai ridice putin moralul...
pe Razvan sa ii treaca coliceii...
Ely asa este, "cainele e cel mai bun prieten al omului" dar se pare ca numai femelele au instictul matern ca masculi nu au nuci o treaba...la mine daca e sa vina un hot si intra in casa...Picky al meu se duce sa il linga...si e asa de fricos...si uituc...incat sotul meu il alinta "minte scurta"
...;
Carla bine ai venit de la mare...Cum s-a comportat Larisa? Apropo ai folosit ceva crema ptr soare?
Oana bine ca ai fost la doctor si ca totul e ok...sa dea Domnul sa fie bine pana la sfarsit 
Noi am domit ...acum se pare ca ne-am trezit si ne foim...e cald...ieri mi-a tusit de vreo 5 ori si are si nasucul infundat, sper sa nu fi luat raceala de la Emmy ca am avut copii in weekend si culmea ea era racita, avea o tuse foarte urata si ii curgea si nasul...o viroza cica avea...Am protejat-o pe Stefi cum am putut..dar...si sper sa nu faca nimic, mai ales ca pe 7 avem vaccinul...
Colici mai avem si noi, de obicei am observat ca dupa ce facem kk incepe sa ne doara burtica...dar nu asa de grav ca inainte..;eu zic ca daca am oprit ceaiul si picaturile e mai bine...inca putin si trecem si de problema asta...
Apropo, voi folositi creme ptr protectie la bebelusi cand mergeti la mare? Eu o sa ii iau crema ptr copii cu factor 50+, oare e buna ptr bebei?
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaMi hello astazi la 15.10 s-a nascut Darius-Stefan de Anaela, 3.330 kg, 53 cm, apgar 9 prin cezariana, sunt bine amadoi, o sa povestesc mai multe maine, acum merg iarasi la ei la spital mamica de Bianca Maria 28.04.2009http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BebeBiancaMaria?feat=directlink |
Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt puiul mic!

Darius Stefan,bine ai venit,sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii mereu!

Anaela te asteptam cu bine acasa si abia asteptam sa vedem pozici(Dana..eu nu am gasit pozele cu Darius in albumul Biancai
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Picky, multumesc, Larisa s-a comportat bine, a mancat si a dormit, doar ca m-a supt de m-a rupt, cam de 15 ori in 24 ore. Crema de soare am folosit doar pentru Saby, cea mica a stat la umbra permanent. Eu am avut Nivea Baby cu FPS 50 si ceva din Germania cu FPS 30 si au fost bune amandoua, Saby nu s-a inrosit nici un centimetru.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
scrisesem un mesaj si s-a dus tot
ana, felicitari mamico

nicuratze, ai o printesa extraordinara cu niste ochi superbi
maria, splendit dolofanelul
carla sa iti fie de bine iesirea si tie si Ioanei
; cum ai procedat cu iesirea la plaja; ce interval de ore, cum ai imbracat bebe mic, ce peotectie ai folosit?
lavinia, poza o pui in contul comun de poze unde te loghezi cu aceleasi date de pe mailul comun, adica aici http://picasaweb.google.com/mai.iunie09/AlbinutzeDeMaiIunie09?feat=directlink si eu iau poza si o adaug la filmulet
am adaugat in filmulet toate pozele numai ca nu stiu de ce nu s-au salvat cu numele bebelusilor desi am stat o gramada sa le editez; chiar nu inteleg, dar revin eu asupra lor
http://www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
a mea printesa a plans aseara de nu o linistea nici sanul, nici brate, nici cantec, nimic; sa fi fost criza de colici? plangea fara motiv, abia la 2 dim a adormit si ea "ca oamenii" pana dim cand am luat-o de la capat; cred ca nu sunt eu obisnuita cu asa ceva dat fiind faptul ca ea in general e un bebe linistit;acum a adormit si o astept sa se trezeasca sa mergem la mall;
criss, eu abia astept sa ma fac la par tort blond platinat ca asa eram inainte, acum sa vedem ce iese ca am 20 de culor in cap, plus jumatate de cap brunet
; stiu genul tau de rochita, fff frumos dar pe mine nu ma avantajeaza la sunculitele adunate![]()
picky, pai daca era racita fetita nu puteai evita intalnirea? na, intreb si eu; adica sa sara un week-end sau nu se putea? sory, dar nu stiu situatia
philip, ai aceeasi "manie" ca si mine: parfumurile si papucii
; tu te dai cu parfum cand il tii pe bebe in brate, adica cand iesiti? eu evit pe gat sa ma dau, doar la incheieturi la maini; cum procedezi?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Bebe Beca spune:
Va pup dragele mele.
Carla, sa iti fie de bine iesirea la mare. Unde ati fost?
Lauraa, noi am stat toata ziua la plaja, fata a stat sub umbrela. Am folosit crema de protectie 25, organica.
Oana, ma bucur ca totul este in regula. sarcina usoara si fara probleme!
Picky, se considera stare sub febrila. Medicul ei ii face vaccinul doar daca temperatura corpului este sub 37,5.
Elena, am vazut micuta. Este o scumpa.
Astazi cred ca o sa mergem sa facem pasaport pt Sara, ca sa putem pleca in grecia. Acum a adormit pitica, sper sa doarma ceva...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
laurraa spune:
oana.i, sunt normale anumite scurgeri, sfatul meu e sa iei utrogestan si eu am luat, dar dr tau stie mai bine; ma bucur enorm ca totul e bine
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Bebe doarme linistit si am intrat sa va salut...ca nu se stie mai tarziu daca mai am timp!![]()
Andreea..bine ati venit acasa,imi pare rau pt infectia printesei,sper sa gasiti cauza cat mai repede!E o dragalasa si o scumpa!
Ioana..Multumim!imi pare rau ca nu ati reusit sa faceti vaccinul..sper ca data viitoare sa aveti mai mult noroc!
Cosminica..multumim!
Eu nu ti-am zis nimic in legatura cu vaccinul pt ca aici se merge pe alt sistem!
Nicuratze..si pediatra noastra a calculat greutatea lui bebe la fel ca tine,adica de la iesirea din spital...oricum eu zic ca este bine si sa nu te ingrijorezi atata timp cat ia ceva in greutate si nu plange de foame!Fiecare copil creste in ritmul lui,nu te stresa!
Philip..multumim!Chiar ieri l-am cantarit si are 5,380 kg...deja imi rupe mainile si spatele daca il tin mai mult in brate!![]()

Deea..multumim!Sa stii ca si Darius mai plange cateodata dupa baita...chiar daca baita ii place..cand vine randul al sters si masaj,cateodata nu prea are rabdare..ca vrea sa pape!![]()

Oana_Mvt..felicitari pt test ca a iesit ok..sa stii ca si noi am avut ieri o zi de maraiala si aproape fara somn ziua..se stremea si maraia din 10 in 10 minute si nu prea a dormit..
Nicuratze..scumpa foc Andra..inca vreo luna si trebuie sa ii faci codite la ce par are!
Cristina..multumim!
Lavinia..multumim!Felicitari puiului ca a crescut asa bine..sa o tineti tot asa!Nu stiu sa iti dau nici un sfat in legatura cu cele 2 ore in care sta treaz noaptea..off!
Noua ne-a zis pediatra ca de la o luna incep sa doarma mai bine puii mici..dar bineinteles,intotdeauna exista exceptii!
Ely..multumim!Tu si familia din partea mea ce ziceti ca bebe seamana cu mine..in rest toata lumea zice ca seamana cu tati si de la mami are doar culoarea ochilor si nasucul!![]()

Clodyac..imi pare rau ca nu te simti tocmai bine...se poate sa fie si din cauza oboselii,mai ales ca esti non-stop singura cu bebe..poate daca vine mama ta,reusesti sa te odihnesti un pic!Ai grija de tine si de bebe!
si multa sanatate!
Carla..sa va fie de bine iesirea la mare...asteptam pozele!
Cris..multumim!
Blue..o sa fie bine cand vor pleca tati si Marc in tara..nu iti face griji...
si mi-a fost dor de tine!Am vazut pozele cu Yoan si parca il vad pe Darius..e asa bucalat si are niste ochi superbi..e dragalas foc!
Oanaiacovita..ma bucur ca te-ai linistit si mai ales ca ti-ai vazut puiul mic!Sa dea DD sa nu mai apara probleme!
Ela..bine ai revenit!Creste tare bine `puiul tau..bravo!
Picky..multumim!Sper sa fie bine Alessia si sa nu fie vb de raceala!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi