Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
si eu ma gandeam azi la carla, ca n-am mai vazut-o pe aici...sper ca-s ok.
lavinia, al meu e ala clasic dar si rocks miroase fain, am vazut ca au aparut mai multe noi.
ely, eu am boala la parfumuri. si papuci :)acum mi s-a pus pata pe asta, dar mai am si altele
elena, super andrutza
va pupesc
US
DanaMi spune:
HELLO FETELOR
AM PUS 2 POZE CU BEBE DARIUS , LE GASITI IN ALBUMUL BIANCAI DACA VRETI SA LE VEDETI.
MA DUC LA SOMN CA SUNT TERMINATA DE OBOSEALA, VA SCRIU MAINE CUM A FOST CU NASTEREA ANEI 
mamica de
Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BebeBiancaMaria?feat=directlink
clodyac spune:
buna dimineata dragutele
doarme bebe si am intrat o secunda sa va vad ce faceti ati fost harnicute foc 
eu sa zicem sunt un pic mai bine nu imi revin si pace
nu am putere si asa ce ma oftic ca tare as vrea sa fac multe
sper sa treaca starea asta cat mai repede
mainile tot amortite medicul de familie nu mi-a dat trimitere la neurolog deoarece am avut "o nastere dificila" si sa mai astept daca vad ca nu imi revin nici saptamana asta ma duc fara trimitere la neurolog 
taietura vad ca se vindeca dupa ce am dat-o cu rivanol si bine ca scap si de asta
bebe razvan cred ca incepe sa aiba colici
ii dau baby drink si sper ca il ajuta ieri toata ziua a plans
si a fost marait aseara dupa baita credeam ca doarme dar de unde brate tzitzi si plans 
sunt terminata psihic si fizic si tare cred ca am o depresie ca am o stare de as bate pe toti din jurul meu
sa va spun ca am fost fara sot ... si sunt fara sot si cred ca si de asta sunt asa
as fi vrut sa fie si el
cu mama soacra am dat ignore momentan nu vorbim deloc dar mi-e groaza de momentul intalnirii

azi vine mama la mine
si poate imi mai ridica ea moralul sa ii dea dumnezeu sanatate ca tare m-a mai ajutat

cam atat despre noi imi doresc sa reintru in normal pt ca tareeeee imi e dor de voi si nu pot fi la barfa 

va pup pe toate sa aveti o saptamana usoara 

ps oanaaaaaaa felicitari sa fie sanatate si sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
CarlaV spune:
Buna dimineata si felicitari pentru AlexsiMatei, RamonaIani si Anaela!
N-am citit nimic din urma, vineri dimineata am fugit la mare si ne-am intors azi-noapte, suntem bine, Larisa m-a supt de m-a rupt cum a simtit schimbarea de aer. Incerc sa ametesc niste treburi si apoi revin in forta cu poze si povesti. Va pup pe toate.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanaiacovita spune:
Fetelor dau azi buzna cu vesti nu tocmai bune.
La mine au inceput niste scurgeri bejulii, si mi-e o teama de mor.
Va rog sa imi spuneti daca vreuna din voi a patit asa si bebe a fost ok.
Sun mai tarziu la dra dar acum mi-e tare frica. Va rog ajutati-ma.
Oana
5+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
badriana spune:
Si eu am avut la ambii copii scurgerile astea maro (la inceput de sarcina). Ai avut o sangerare mai veche, e bine ca nu e sange proaspat. Eu am luat la ambele sarcini ovule cu utrogestan pana in sapt 12 cand e formata placenta (utogestanul hraneste embrionul asa ca nu vad ce rau poate sa itzi faca). Indata ce am inceput sa le iau nu am mai avut scurgeri. Ba la prima sarcina mi-a dat si 2 injectii cu gavibrinon (scuze daca nu am nimerit bine numele) E bine sa te vada si un doctor cat mai repede. Poate incerca si o ecografie.
Multa multa sanatate.
Adriana
clodyac spune:
oana curaj hai ca va fi bine sunt sigura du-te la doctor ca sa te linistesti dar va fi bine
cu dumnezeu inainte

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
maria..........ce tare e "pustiul"tau
..asa pateste si soata mea,il adoarme fi-sa![]()

anaela..........felicitari mamico si refacere usoara.Bine ai venit pe lume puiut

andreea..............ce cocuta cuminte ai

nicuratze.........e o frumusete fara pereche bb tau

laurraa..........vrem poze cu rochia
eu mi-am luat pentru borez una alba gen Marelyn Monroe si imi trag si un blond platinat![]()

lavinia............spor la shopping..sa gasesti ceva frumos

clody..................offf..ce ti-e si cu depresia asta
si eu plandeam si ma enervam din orice..dar e trecator.O sa fie bine pana la urma

mami de
Miruna(29 mai) 

cris_82 spune:
oanaiacovita........nu cred ca e grav..dar totus mergi la medic,e posibil sa iti dea utrogestan

mami de
Miruna(29 mai) 

blue77 spune:
Salut fetele
N am apucat sa citesc mult din urma..va pup pe toate si felicitari noilor mamici
Noi suntem bine, am pus si noi pozici noi, crestem si suntem cumintei..cateodata mai mult cateodata mai putin>
Aici au inceput caldurile, sunt 31 de grade si ne coacem ca e foarte umid...
Oanaiacovitanu cred ca trebui sa te ingrijorezi prea tare, insa suna la doctor...cat timp nu e rosu sangele e ok..
Frumoase pozici aveti cu bebelusi minunati
Tare ma bucur ca am avut o odisee norocoasa
Eu ma stresez ca iar a picat un avion si saptamana viitoare merge Marc in Ro cu tati ....off mi e groaza de avioanele astea
Clodyimi pare rau ca nu te simti bine, e de la oboseala deprimarea asta e clar, nu ai pe cineva care sa vina sa stea cu bb si tu sa dormi un pic?
Sa vezi cum iti revii
pupici