Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Ioana, uau,toata ziua? super; eu abia in septembrie merg si atunci doar 4 zile ca este tb la iasi cu casa, serviciul, etc; dimineata la ce ora mergeati la plaja pana la cat? si apoi ieseati dupa-amiaza? stresez cu intrebarile ca si eu abia astept sa merg

Carla, esti o curajoasa cu Larisa asa mica la plaja; bravo, stiu ca le face bine la mine se adauga si transportul vreo 6 ore

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Maria, parca ar fi frati ai nostri; exact asa face si a mea dupa baita, desi in timpul baii este extrem de fericita, apoi maraie si abia asteapta papa; inca mai am probleme kk moale, dar speram sa se regleze

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lauraa, mai devreme de 11 nu ajungeam la plaja. Si plecam pe la 7. Pe la 2 si ceva mergeam la masa, la o terasa tot de pe langa plaja.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Oana I, felicitari si sarcina usoara! Sa dea Dumnezeu sa fie totul foarte bine!

Felicitari Alexsimatei, Anaela, Ramonaiani! Sa va fie pruncii sanatosi si voinici!

Clody, tare bine te inteleg si tare rau imi pare ca te simti asa. Sper ca azi, daca a venit mama ta, e mai bine.

Lauraa, multumim pentru filmulet! Ma impresioneaza de fiecare data cand il vad.

Noi nu prea avem noutati, citesc mereu, dar de cele mai multe ori nu mai apuc sa scriu nimic. Nu prea ne place la baita, ma tot gandesc ca om fi noi niste parinti neindemanatici , in rest e cumincioara, mananca bine; joi mergem la pediatru sa vedem cat am luat in greutate, sa ne masuram. Am amanat un pic botezul, va fi pe 1 august. Abia astept, am niste emotii ...

Pup toate fetele si pe puiutii lor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

oanaiacovita ai vazut ca totul e ok? sa fie totul bine pana la sfarsit si sa ai o sarcina usoara si lipsita de griji!

lavinia.p ce mare s-a facut puiul tau! al meu are deja 2 luni si a crescut doar 7 cm de la nastere. eh, e pui mic. distractie la botez.

ely

clody of, of, sper sa vina sotul tau repede, e greu singurica...

blue iti inteleg ingrijorarea... o sa fie totul bine ai sa vezi

Picky eu stiam asa.. daca ii iei temperatura oral are febra daca depaseste 37,5, daca o iei sub brat are febra la 37,2 iar daca o masori in fundulet are febra cand depaseste 37,8.

Dana eu nu vad pozicile...

cris abia astept sa te vad in pozicile de la botez.

Laurraa am pus si eu pozica pe care o vreau, e mai recenta. multumim!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Hello,

Alexsimatei felicitari !!!

Nicuratze, e super dulcica bebelina ta, si are asa mult par

Eu sunt super obosita, de duminica bebelina mea suge de rupe, poate are puseu de crestere. Intre 3 dupa masa si 10 seara suge cel mai mult, suge cam jumatate de ora, apoi 15 min somnic si apoi iar vrea sa suga. M-am cam rupt :) dar e bine ca noaptea doarme super ok.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Carla dar te-a supt nu gluma...se pare ca seamana mult cu surioara ei Saby...ca spunea-i ca si ea cand merge la mare mananca foarte bine ...Unde ai tinut-o la umbra? Sub umbrela? Am gasit aici umbrele care nu permit razelor uv sa patrunda si ma gandeam sa iau...Eu crema as lua ori Nivea, ori Garnier kids 50+ (ptr ca asa am folosit la copii) dar nu stiu daca la bebei de cateva luni e recomandat...
Cand vei avea mai mult timp sa pui poze cu Lary ...ca le asteptam

Lauraa puteam evita sa nu o luam pe Emmy, dar eu de cand am nascut sotul meu s-a dus singur sa ia copii si fosta i-a spus ca are o viroza dar nu e ceva grav, ptr ca medicul nu i-a dat nici un antibiotic...decat nurofen si sirop de tuse...iar numai acasa am vazut ca totusi are o tuse destul de urata...si mai era si chestia ca nu mai avem copii pana in august ptr ca luna iulie ii are ea in concediu...oricum se putea evita

Maria si eu sper sa nu raceasca ...ca atat imi trebuie, acum cand trebuie sa ii facem vaccinul...si am citit cat de mult s-a chinuit Beca cu Sara ...si din cauza racelii tot se amana vaccinul...

Beca am inteles...deci temp trebuie sa fie sub 37,5....sa speram ca pana maine ii scade temp Sarei ca sa ii puteti face vaccinul

Deea eu ii iau temp in fundulet...si cel mai mult a avut ieri 37,4...am si termometru ptr frunte sau ureche dar am impresia ca nu e asa grozav, asa ca mai sigur e in fundulet...

Lauraa, Maria si bebelina mea plange cand o scot din baita...mai ales cand o ii fac masaj sau o imbrac...iar dupa ce o pun la tzitzi e atat de suparata pe ea incat sta cu ea in guritza si tot comenteaza ...Cand e in baita, atat de mult ii place, incat isi lasa capul pe spate(bineinteles ca o sprijin eu) si isi misca caputul...ii place cum se misca parul in apa..

Lauraa o sa pun si eu o poza pe mail-ul comun, ca vreM si noi in filmulet...dar nu e graba, cand ai tu timp...

Serialbastre ma bucur ca ai mai dat un semn de viata...ma bucur ca ai o fetita cumintica si te asteptam sa mai intri

Chiar am vazut filmuletul si am vazut ca sunt fete care nu ne-au mai vizitat de mult...voicu_bebi, sarmisa, alinutza23, anamariacs, mamica_oana, roxi, liana, etc...fetelor mai dati si voi un semn de viata...ca de maine ne mutam la scutece si poate ne pierdeti urma ...daca ne cititi dati si voi un semn....

Stefi da semne de trezire ca se tot foieste in patut, pana a adormit mi-a fost maraita rau, cred ca de la caldura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna , fetele!
In sfarsit reusesc si eu sa scriu cateva randuri .V-am citit dar nu apucam niciodata sa raspund ..chiar si acum se maraie pitica in patutul ei.
Noi suntem bine in mare ,avem si zile mai bune si mai rele ,uneori dormim bine ,alteori ma trezeste de o suta de ori...asta e , crestem noi mari.
Antonia a luat in 10 zile 600 grame ,dr noastra tot de la greutatea cu care a iesit din spital a calculat,manaca destul de bine ,nu reusim performanta voastra de a dormi 4-5 ore legat , la maxim 3 ore (in cazuri fericite) se trezeste , papa 10 minute(zici ca are ceas si-si cronometreaza masa).De azi tati merge la serviciu ,suntem singure acasa dar ne descurcam...mai greu cu coboratul cu caruciorul , stam la 3 si nu avem lift.Anto e o mica cacacioasa ,face foarte des ,schimbam cateodata si 10 pampers pe zi ,s-a iritat si la fundulet de cat de des face ,am incercat bepanten ,sudocrem ,galbenele dar tot e iritata ...nui mai stiu ce sa-i fac ,i-au aparut si bubite de la caldura dar astea trec repede cu ceai de galbenele.
Noua ne place tare mult la baita si mai ales la masaj ,e asa comica ,nimic nu zice.
Eu m-am pricopsit cu o infectie la masea ,acum iau ospamox la recomandarea pediatrei.
Yioanna,ma bucur ca sunteti bine si ati dat un semn.Si Anto apuca greu sanul daca e prea plin ,incearca sa-l golesti un pic inainte sa il dai ei .E o dulceata mica Stefania ,trimitem multi pupici.Imi pare rau ca ai avut probleme cu nasterea.
Ramonaiani,Alexsimatei,Anaela,felicitari ,refacere rapida si laptic mult pentru minuni.Bun venit puiuti mici Daniel ,David Victor si Darius Stefan,sa cresteti mari si sa aveti parte de tot binele din lume!
Ely,Denise eo scumpica ..ce mult a crescut .Suntem bine , multumim...am inceput sa ne adaptam la noua viata in 3 .
Maria, grasunelul frumusel.Si Antonia vad ca "incearca" sa evadeze in patul mare ,azi noapte maraia in pat ,am crezut ca ii ieste foame ,am luat-o in pat sa ii dau sa manace ,cum o punema jos in patul nostru adormea instantaneu si nu vroia titi,cum o mutam la ea ,incepea fataiala .Dar nu m-am lasat ...
Nicuratze,frumusica foc Andra ..ce perisor mare are ,ii faci codite .Ati iesit afara?Pe unde va plimbati?
Andreea,ai o printesa tare frumusica!
Daniella,ce scumpic e botosul tau mic .

Bebe beca ,Carla,ce curajoase sunteti .Felicitari,asteptam pozici.
Lauraa,super program ati pregatit pentru botez.Distractie placuta!
Am reusit si noi sa ne programam pentru botez ,vroiam neaparat la Sf.Anton si pe 15 august de Sf.Marie,noroc cu "pilele" ca era foarte aglomerat ,asa ca pe 15 august la 12.00 ne crestinam si noi .SSaptamana asta merg sa vb cu un var de restaurant sa vad ce ofera are .
Fetele,voi cum imbracati bebeii afara si in casa?Eu pe Anto o tin in casa in body tip maiou ca mi se pare ca-i tare cald (nu folosesc aerul )si afara ii pun de obicei maneca scurta si pantalon lung plus palariuta in cap.O fi bine?Daca ii este cald tipa de nu ma pot intelege cu ea.
Oanaiacovita,felicitari si ma rog din suflet sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani.Si eu am avut scurgeri maronii in sapt 5 ,am luat utrogestan si am stat cumnitica si a fost ok.
Hai ca m-am lungit cat o zi de post .
Pup toate albinutele.
Daca am timp intru sa mai pun poze si sa trimit si poza pt filmulet.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Miruta incearca sa-i dai la fundulet cu Reviken (este Cutaden de fapt); si al meu s-a iritar si i-a trecut cu crema asta (e recomandata de pediatra).

Bebeii vostri au mucisori? Al meu aproape tot timpul respira mai greu, fornaie pe nas. I-am pus ser fiziologic si i-am scos mucisorii cu batista bebelusului, dar tot fornaie. Acum vad ca a incpeut sa mai doarma cu gurita deschisa, probabil din cauza ca nu respitra prea bine pe nas.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit...e asa de cald....

Am mai facut si eu ceva treburi prin casa, ca micuta a papat, a baut apa si acum doarme...asa ca am avut si eu timp sa mai pun niste poze pe cont..cine vrea sa le vada le gaseste la semnatura ;..incep de la pag 3...

Miruta e bine ca face kk asa de des si ca nu ai probleme cu colicii...a mea daca face o data pe zi e bine, dar de cele mai multe ori face cam la 2 zile...dar ma bucur ca face si atunci, cu toate ca dupa aceea plange din cauza crampelor...
Eu o imbrac pe Stefi in casa intr-un body cu maneca scurta, sau tricou si pampers (din pacate nu am timp sa merg prin magazine asa des si la magazinele de la care am facut cumparaturi nu am gasit body gen maiou), daca e mai racoare afara si ploua ii dau un body cu maneca lunga si panatalonasi lungi,...afara (nu prea o scot decat dupa ora 7-8 seara) ii dau un body cu maneca lunga sau scurta depinde cat de clad este si panatalonasi lungi si sosetute(ptr ca ea are mai tot timpul piciorusele reci) sau daca iesim pe zi, in weekend ii dau un body cu maneca scurta gen panatalonasi scurti....

Eu o dau la fundulet cu crema de la Glenco (nu stiu daca se gaseste in Ro...aici se gaseste la farmacie)...iar dupa baita ii fac masaj cu ulei si nu o mai dau cu crema...

S-a trezit iubita mea ...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput