Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Rox ma bucur ca ati reusit sa ii mai dati de cap la constipatie si se pare ca am reusit si noi ,adica i-am dat seminte de in in iaurt si cam la o ora dupa ce le ia face kk
Anco o sa incerc sa ajung la un homeopat sa o vada
Oana bine ai revenit si vrem poze
O zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

'Neata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

'Neata

Poze pitici

Multam

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaaaa!ma simt excelent......am realizat ca doar maine mai lucrez..apoi intru in concediuuu!
ank83....iau si eu o cafea....merci...toboganele spirala sunt un stres si pt. mine...nu o las inca sa se dea pe alea..(la noi scarile care conduc la spirala sunt mai nasoale si chiar era sa cada printre ele odata)..asa ca ...sa mai creasca...eu oare cand o sa o vad pe Ana dornica de nani nani..
ancadragoman...ma bucur ca s-a gasit remediu si pt, Maria...!
pussi...Ana doarme cam 14 ore....si eu tin sa le doarmaa!
roxxy...delicioasa " reteta" lui Matei!si e fff bine ca si fct!salut Oana8188...
bb.......tare dorit taticul asta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

eladea2005....am inceput sa fol. tetinele de la dr. brown...pe sticlutele de Avent (nu sunt compatibile dar se potrivesc)....insa nu imi plac ..partea subtire din tetina e mai lunga decat la avent si cred ca e cam incomod pt. Ana sa traga ...nu prinde in gurita si din restul tetinei decat foarte putin ...asa ca tre sa iau alt ceva...acum nu stiu de care....biberoane subtiri de la dr. Brown sau de la baby ono(care au tetine doar de latex 18+)....
chiar asa...nu mai stie nimeni de ceva tetine cu debit 18+?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai ..poate va suparati ... dar la varsta asta tetinele deja nu mi se par deloc un factor de stres...sau ceva de genul... Raul acum bea cu alea ieftine de la Angel... si nu comenteaza....

Si zic asta pentru ca mai am un sufletel de aproape 7 luni ... si nici macar la ea nu ma mai gandesc la asa ceva... Nu zic asta pentru ca ai mei mananca...
Si apropo bianca... tu ziceai ca ii dai totul pasat Anei pentru ca nu are dinti... Nici Cecilia nu are dinti deloc si mai primeste bucatele..mici asa ca pentru ea... si mananca si nu se ineca ... Eu nici la Raul nu m-am stresat cu bucatele si sa il protejez prea mult... pentru ca nu rezolvi prea multe decat ca ii faci super pretentiosi si mofturosi

Poze pitici

Mergi la inceput

ank....cu tetinele avent 4 orificii tragea de 2+3 ori apoi inghitea....cu astea de dr. Brown merge bine, inghite klumea....doar ca atunci cand bea ea impinge tetina/sticluta in gurita si partea subtire se baga inauntru...nu stiu cum sa explic.... si ajunge sa traga pe varful tetinei...e nasol...sunt si foarte moi....nu ca cele de la avent...si nu e problema de firma cat e problema de debit ...ca degeaba ii iau de la Angel 6+...eu vreaauuu ceva mai mare dar nu cioc...stiu, sunt eu fixista....
acum nu te gandi ca ii da totul pasat...dar mancarea de pranz, da...ca acolo e carne si aia nu o mananca altfel...dar mananca macaroane, orez, fructe,taitei etc....sau borcanase de 12+ care sunt cu bucati destul de mari....
am fugit ca ma incarc de lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Ank, ma bucur sa aud vesti de la tine.
Nici eu nu mai pun mare accent pe tetine. Oricum de vreo 2 zile, Matei bea ziua cu cana normala. O tine singur. ma asteptam sa si-o verse pe el dar vad ca nu s-a intamplat. Oricum ramane pasionat de paie. Avem de toate culorile .

Referitor la pasatul alimentelor, vreau sa va spun ca Antoniei, fetita Adyannei, i-a iesit primul dintisor la 1 an si 2 luni . Ea a fost prima din gasca care a mancat mancarea nepasata de pe la 8 luni. Manca bucati adevarate, deci nu cred ca are legatura cu cati dinti are.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mai ..poate va suparati ... dar la varsta asta tetinele deja nu mi se par deloc un factor de stres...sau ceva de genul... Raul acum bea cu alea ieftine de la Angel... si nu comenteaza....

Si zic asta pentru ca mai am un sufletel de aproape 7 luni ... si nici macar la ea nu ma mai gandesc la asa ceva... Nu zic asta pentru ca ai mei mananca...
Si apropo bianca... tu ziceai ca ii dai totul pasat Anei pentru ca nu are dinti... Nici Cecilia nu are dinti deloc si mai primeste bucatele..mici asa ca pentru ea... si mananca si nu se ineca ... Eu nici la Raul nu m-am stresat cu bucatele si sa il protejez prea mult... pentru ca nu rezolvi prea multe decat ca ii faci super pretentiosi si mofturosi

Poze pitici

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 28+

Mergi la inceput

Maria nu mai mananca pasat de la 5 luni si nu avea dinti ...mi se stricase blenderul ce sa fac?
Maria a facut caca singura acum desi a facut si aseara!!!

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Maria nu mai mananca pasat de la 5 luni si nu avea dinti ...mi se stricase blenderul ce sa fac?
Maria a facut caca singura acum desi a facut si aseara!!!

Are mama o ratusca...

CE USURARE PE TINE...SI PE EA, SARACUTA...

Eric dimpotriva, pana acum a avut deja 3 scaune moi...sper sa nu aiba ceva deranj la stomac...

chiar vroiam sa va intreb: e vreo problema daca mananca multe fructe???adica daca ar fi dupa el, ar manca doar fructe si paine goala... adora ciresele, mananca si 20 odata...e prea mult???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput