Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 4
Ank83 spune:
apropo de parcuri.. Am fost azi cu Raul in parc si s-a dat pe niste topogane dinalea in spirala de m-au trecut toti fiorii...
fugeam ca disperata, cu zambetul pe buze sa nu sperii copilul , roata topoganului... sa il prind ... daca cumva cade 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 da ...unul mai neortodox ... degetele pe gat Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
Na acum pe bune ...daca ai ceai de musetel, fenicul, menta sau anason fati unul ca favorizeaza digestia.. poti sa le si combini
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank,
, mersi frumos.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
Si cum stiu ca tu esti o gurmanda ...incearca sa iti procuri ceaiul www.mamanatura.ro/sanatate/afectiuni/boli_digestive/ceaiul_d_ceai_digestiv_pentru_stomac_si_intestine_farago--p10000603" target="_blank">asta ..face minuni... Am incercat si eu... e un fel de mister musculo al stomacului si intestinelor
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
ank, o sa-l cumpar, cu siguranta!!
_
happy mom Lavi &
Ank83 spune:
oki ..merg sa imi culc feciorul ca tocmai a aparut cu perna in brate langa mine si repeta obsesiv NANI ..NANI
... apropo...el doarme in pat... doar la pranz mai doarme in patut ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
wooww raul, bravo, esti fecior mare!!!
ank da ne detalii....doarme in pat normal, fara bara de protectie??
_
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
mieeee rauuuuu...... ![]() am mancat gratare (nu ma intreba cate!!!??!! )_ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Remediu ?Nu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 apropo de parcuri.. Am fost azi cu Raul in parc si s-a dat pe niste topogane dinalea in spirala de m-au trecut toti fiorii... fugeam ca disperata, cu zambetul pe buze sa nu sperii copilul , roata topoganului... sa il prind ... daca cumva cade ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Maria se da de cateva luni pe topogane dastea si la mine primele dati au fost dure rau ca o vedeam numai in cap
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2