Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 6
ellis spune:
sunt si eu in zona..pana la 14.
de tobogane, nu mai zic nimic, pt Alessia, cu cat e mai mare, mai intortocheat, e mai bine; oricum nu vrea sa o ajut de niciun fel, urca singura, chiuie, daca nu o las e scandal mare; stau langa ea cand urca scarile, ca si mie mi-e teama sa nu pice printre ele;
de baut, bea numai din canite cu pai, vad ca stie sa isi tina si cana singura, dar inca nu m-am gandit sa inlocuiesc canita cu pai cu una normala;
am avut zilele trecute experiente cu scosul pampers-ului - evident actiune esuata:
- avea a perioada cand cerea oala, o puneam, facea pipi si gata; m-am gandit ca ar fi bine sa incerc, cand colo, a facut numai pe jos;
i-am tot explicat sa faca la oala, nu am fost atenti un minut, efectiv, a luat oala, a pus-o langa ea si a facut kk pe ea, adica pe picioare, pe jos...s-a suparat ca era murdara, am spalat-o, si am mai incercat o zi - la kk ia oala, insa pipi face peste tot...cred ca trebuie sa mai asteptam.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca eladea2005....am inceput sa fol. tetinele de la dr. brown...pe sticlutele de Avent (nu sunt compatibile dar se potrivesc)....insa nu imi plac ..partea subtire din tetina e mai lunga decat la avent si cred ca e cam incomod pt. Ana sa traga ...nu prinde in gurita si din restul tetinei decat foarte putin ...asa ca tre sa iau alt ceva...acum nu stiu de care....biberoane subtiri de la dr. Brown sau de la baby ono(care au tetine doar de latex 18+).... chiar asa...nu mai stie nimeni de ceva tetine cu debit 18+? mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
bianca, imi pare rau, nu cunosc si n-m folosit aceste marci de tetine/biberoane... chiar nu stiu ce sa zic.. si lui Eric ii pasez carnea, altfel n-ar manca-o, o scuipa daca o simte in gura...
in rest mananca normal, nepasat, doar bucatele...*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea ai grija s anu dea in extrema cealalta.
Ellis si Maria face la fel ,ierio am iesit fara pampers si se cracana si facea pe ea...ca tigancile![]()
Andreea ai incercat sa ii pui bucata de carne in mana sa muste singur?Copan ceva?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ellis spune:
ANDREEA - eu fructe l-as lasa sa manance cat vrea, insa paine cu portaia...si a mea ar manca continuu paine, fapt pt care la noi painea e ascunsa si nu ii dam decat dupa ce mananca mancarea...ca desert![]()
ANCA - sa o vezi si pe a mea cum se uita intre picioare sa vada cum curge pisul...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
pussi spune:
la multi celor ce-si serbeaza azi ziua numelui!!!
noi suntem tot 4 fete, asa ca pozele de la mare si munte nu stiu cand apuc sa le incarc. Am sunat si la cresa, sujnt 9 copilasi in grupa....
dupa masa mergem la o petrecere la Mc

bb in cele 2 parcuri, cel in care ai vazut Tustele si mai e unul mai mic si ingradit pe partea cealalta, catre Crisan.
ankule ce bine ca ai aparut si tu!
oana nici noi nu vb prea multe.... dar sunt linistita, isis vor da drumul!
iuliana m-am gnadit si eu la varianta de 3 ani, ambele variante
, dar nu mai rezist sa stau acasa... asa ca mergem la cresa!
ellis noi lapticul il bem cu biberonul.. in rest cana cu pai, si sa sti ca nu stresez cu trecerea la cana normala, sunt si copilasi mai mari care beau cu cana cu pai.... e mai comod pt. mine si pt. Tuste pana scapam de faza cu rinichii... ele abia din aprilie nu mai beau apa din biberon.
cu topoganele...daca sunt singura cu ele nu le las.... nu se asteapta una pe alta, se imping... se dau una dupa cealalta... sau cealalta sta jos in asteptarea surioarei care vine si o loveste.
la capitolul pasat, nu mai pasez nimic ... doar uneori mar+biscuite+banana+ branza ca mi-e lene mie sa tai marul marunt, si lor le place combinataia la maxim!
fasole si varza ati inceput sa dati?
si.. Eni imi face niste crize de nervi de la canini... iese cel de al doilea....
pupici
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi eu i-am dat fasole si a mancat dar varza nu a vrut.In schimb baga la greu salata de varza ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pussi eu i-am dat fasole si a mancat dar varza nu a vrut.In schimb baga la greu salata de varza anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
salata le-am dat si eu, dar se pune salata?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
Buna!
Bianca, nu-ti fa probleme cu carnea, Eva nu mananca decat in ciorba, altfel o mesteca ca pe guma si o scuipa. Da' in ciorba e buna! ![]()
Eu te inteleg, si cu pasatul, stiu ca mamicile care au copilasi care nu prea mananca le-ar pasa si cu praf de stele numai sa ia cateva lingurite. O sa inceapa ea sa pape, ai sa vezi!
A mea mananca, n-am probleme, dar....cum nu le poti avea pe toate, iar au inceput problemele cu somnul, per totala 10 ore, hai 11 maxim. D-aia te invidiez, da' rau![]()
Anca, sa stii ca si eu ma gandeam, ieri, sa fac o ciorba de fasole, sa vad cum reactioneaza donsoara.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
pussi spune:
am pus poze de la mare si de la munte : http://community.webshots.com/user/pussi3
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea ai grija s anu dea in extrema cealalta. Ellis si Maria face la fel ,ierio am iesit fara pampers si se cracana si facea pe ea...ca tigancile Andreea ai incercat sa ii pui bucata de carne in mana sa muste singur?Copan ceva? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
Anca, i-am rupt bucatica de friptura sa-i dau in mana sa muste...crezi ca a vrut??? s-a uitat lung la ea apoi a pelcat de langa mine...

ellis, si eu ascund painea, fructele, biscuitii, tot ce cred ca l-ar putea tenta inainte de masa...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...