Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura1713

pussi, am mers cu el nemancat si cu sticluta cu lapte cald dupa noi ... ca la circ
toate erau pe capul lui: si foamea si spaima si intepatura. plangea cu niste lacrimi...si apoi gata chiar in momentul in care i-am dat sticluta

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

asa si noi...cu sticluta cu alpte dupa noi...dupa ce a terminat tanti de recoltat sangele, evident el urla ca din gura de sarpe...dar cand i-am dat sticluta, a atcut si a baut lapticul..apoi am iesit afara si a uitat totul..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragele mele,va multumesc mult pentru voturi!
Astept adresele sa pot trimite colete. Iar tu Adra,fa o listuta pan' ajungi la Iasi.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Rox, ia iesi la raport si spune-ne cum e la mare. Noi in august venim si ne vedem sigur-sigur, venim ori la 2 Mai ori la Vama, deci pe langa tine.

Si noi mergem acus,pe 15 iulie.Si suntem si mai aproape de Mangalia,la Saturn adica.

Citat:
Vreau si eu niste idei de mic dejun si eventual de cina. Eva mananca la micul dejun branza cu smantana, paine cu unt, dulceata (gem), ou de doua ori pe sapt, orez cu lapte, cateodata, pate de ficat preparat de mine. Mai vreau sa-i mai variez, dar nu prea am idei, mai fara carne ca ea nu e mare iubitoare (doar din ciorba), mezeluri nu-i dau, nu stiu ce mai ramane

Pentru dimineata zic eu ca papa bine.Eu le mai fac si omleta sau chiftelute sau snitele.Le mai dau si cate o feliuta de jambonel sau sunca de pui.Apoi neaparat o cana de lapte cu cereale sau cu miere sau cu cacao.Sau iaurt cu cereale.
Pentru cina poti incerca o budinca de legume,cartofi noi cu smantana,cartofi copti cu unt sau umpluti cu branza,mazare cu carne la gratar,peste...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Acum e ok, nu mai face asa si zgarietura e aproape trecuta.

Data viitoare sa puneti chilotel.
Sanatate multa la pui mic!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

uite ca eu nu i-am pus pana acum cacao in lapte...cum se face?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
este vreun bebel caruia sa ii iese ultimul rand de maselute, care ies in jurul varstei de 2 ani, sau dupa???

Amira e total atipica la iesit dintii...Are acum 2 sus,4 jos si 4 masele.Restul...cine stie cand or sa iasa,ca nu se arata nimic...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

uite ca eu nu i-am pus pana acum cacao in lapte...cum se face?

Eu am luat Nesquik,pun cate juma de lingurita,amestec si gata!
Hai ma...ca doiar n-o fi fo reteta speciala si pt lapte cu cacao.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Intreb si eu, nu dati cu rosii: cacaoa nu scoate calciul din organism? Sau, ma rog, nu lasa sa se asimileze calciul din lapte? Ca eu asa stiam si nu i-am dat inca lui Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui laura1713

pussi, am mers cu el nemancat si cu sticluta cu lapte cald dupa noi ... ca la circ
toate erau pe capul lui: si foamea si spaima si intepatura. plangea cu niste lacrimi...si apoi gata chiar in momentul in care i-am dat sticluta

asa si noi...cu sticluta cu alpte dupa noi...dupa ce a terminat tanti de recoltat sangele, evident el urla ca din gura de sarpe...dar cand i-am dat sticluta, a atcut si a baut lapticul..apoi am iesit afara si a uitat totul..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Andreea, si Rares a uitat - pana data viitoare . Am intrat, a ras si s-a jucat cu doamnele de acolo (ca deja ne stiu alea - pe mine cu analizele lunare de tiroida, pe el cu borrelia), pana am ajuns in camera de recoltare. Si cand a vazut scaunul a facut cale intoarsa spunand "nu-nu-nu" si dand din capsor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miho poate pentru tine nu e reteta dar na...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput