Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 14
roxx spune:
Helau!
Am aparut si noi prin peisaj, nu mult, ca ce-i mult strica :))
Petro, multa sanatate Silviutei! 
Adra, astept pm.
Miha, am incercat si eu sa votez, nu stiu daca am reusit. Mai incerc. Va asteptam la mare! Trimit pm cu nr de tel sa ne fie mai usor la comunicat?
BB, concediu placut!
La mare e fumos tare, ce sa zic, ca doar e orasul meu natal.![]()
Noi asa ne distram ![]()
ancadragoman spune:
Rox chiar ne era dor de voi
Silvia,Eva mai aveti o sora!!!!!!!
Sunteti triplete?
http://picasaweb.google.ro/roxstanciu/IUNIE200902#5352351955905839522
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
Lavi, cred ca si lui eric ii iasa ceva, acolo, in spate...el are deja premolarii(cred ca bine zic), adica penultimele maselute...insa vad ca insista sa-si bage degetele in gurita, cat mai in capat...nu ma lasa insa sa ma uit in gurita... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
andreea pai si iasmi are demult, daca nu ma insel de pe la 1 an si o luna-doua maselutele penultimele. acum se simte umflat tare la una maselele din spate (ultimele)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
adina, la SIOFOK-BALATON mergem, fara iasmi, doar gashca..![]()
roxx, ce fain de voi ca sunteti la mare!!!! cu cati nu te-ai intalnit??? oare ce mai face??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Rox chiar ne era dor de voi ![]() Silvia,Eva mai aveti o sora!!!!!!! Sunteti triplete? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |

Seamana ceva cu gagicile noastre, dar nu chiar pana la tripleti. O fi vreo verisoara, ceva
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Bb, Eva se trezeste la 7, (tine-i Doamne obiceiul), laptele de dimineata nu mai exista pe lista. Eu tin la micul dejun, e si sanatos, dar in primul rand e singura masa pe care o luam in familie
Multumesc tuturor pentru sugestiile de mic dejun, da' tot mai astept si altele
Eva e mucioasa de vreo doua zile, aseara a inceput sa tuseasca, am incercat sa-i dau azi Nurofen si ambroxol, esec total, a scuipat tot-tot. Ufff, nu stiu ce ne-om face, nu mai spun ce proteste sunt cand ii scoatem mucii.
Cand votam ratustele?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
wowww da' matinala e eva....mie imi e greu sa ma trezesc si la 9.30....
cand se trezste iasmi...eu daca ii dau la iasmi micul dejun, dupa laptele de pe la 9-10, asta daca mai vrea mic dejun, cu siguranta nu imi mai mananca pranzul, care parerea mea e ca e cea mai importanta masa a zilei.
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
gata, ma bag si eu la nani langa printesa.
pupici
_
happy mom Lavi &
pussi spune:
bb nici noi nu avem mic dejun decand ne-am intors de la mare... dorm de la 21-22 pana 9 cand beau lapticul, la 11 fruct si la 13 pranzul!
petro eu nu m-am prins de triunghi.... abia acum l-am vazut!
laura, andreea mersi ... asa o sa procedez si eu, dar daca ziceti ac se lasa cu tipete nu merg fara tati la recoltat...sa stie si el cum e fete flamande si intepate![]()
de luni mergem la cresa....sunt tare curioasa cum va fi
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:
rox - am vazut pozicile ..
nazdravanul.
ancaD - daa, nu e chiafr de tripleti, da' aduce un pic. ![]()
adra - pai e normal sa ii dai micul dejun daca e asa matinala. Si, repet, pare destul de variat si consistent, dupa mine.
Nu stiu de ratuste ...