Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Cam asa si Rares. E tot cu degetele in gurita, dar abia ce i-au iesit toti caninii. Oare asa repede apar si maselele din spate de tot?

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eiii gura mare ... asa se cheama acum cand spui lucrurilor pe nume?? Ca n-am jignit pe nimeni, n-am dat cu rosii, nu m-am paruit cu nimeni ... in fine.

Unde mergeti in concediu? Ca sa discutam de lucruri mai placute .

Pai la anumite subiecte acilisea pe forum daca ai ALTA parere iei cartonas...au fost cateva la care ma manca si pe mine limba rau de tot dar ....
Plecam la eforie nord pentru 5 zile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Maselute, dintisori ... si noi cred ca mai avem de-a face cu de-astea ... imi cere tot mai mult suzeta si o mesteca in partile laterale, le face ferfenita (le musca), am schimbat 4 suzete in 2 sapt. sau sta cu degetele tot mai des in gura. Si se mai trezeste noaptea plangand, urland, cu mana in gura si apoi se linisteste si adoarme la loc. Deci, eu cred ca-s dintisorii. Nu imi da voie sa o controlez, sa vad ce se intampla pe-acolo ...

Noi in schimb avem acum probleme de julituri .. e julita toata pe nas, pe frunte, pe genunchii amandoi ... in ultimele zile parca toate bubele rele in c...l babei mele e la noi .. asta e! Trece!

Mergi la inceput

Aaaaa, asa da! Mdeeeaaaa ... sa lasam atunci discutiile astea ...

Distractie placuta si voua si vreme buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

petro multa sanatate Silviutei!
lavi, ancutaD concediu placut!
miha votat si de noi!

Noua ne ies caninii...Eni are doi jos si Ana e in focuri cu cei de jos!

ieri am fost la eco la rinichi, e totul ok....pediatrul mi-a declarat-o pe Ana stangace(ceea ce stiam deja) si mi-a zis sa o las in pace!

Si as vrea sa le fac analizele de sange... mi-a zis ca Ca si glicemia se fac pe nemancate... asa ca o sa-mi fie greu cu recoltatul pe nemancate. Voi cum ati facut!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

pussi, am mers cu el nemancat si cu sticluta cu lapte cald dupa noi ... ca la circ
toate erau pe capul lui: si foamea si spaima si intepatura. plangea cu niste lacrimi...si apoi gata chiar in momentul in care i-am dat sticluta

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Nu stiu nici eu cum a reusit sa se zgarie tocmai acolo ... am banuit, cum ziceam si pe blog, lasand-o cu funduletul gol prin casa .. s-o fi frecat de covor, s-o fi asezat pe vreo jucarie .. nu stiu.

si eu am patit-o cu Eni, s-a zgariat pe limba... cu ce? nu stiu, clar a bagat ceva in gura in casa, n-a plans! doar am vazut limba cu dunga rosie ...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Petro, multa sanatate Silviutei! Groaznic episodul!
Se vede ca mi-a scapat ceva, La Multi Ani intarziati, cand ai avut ziua de nastere?

Laura, nu este nici un spray intr-adevar recomandat, nici adultilor, nici copiilor. Poti folosi alea care sunt, dar nu ajuta mereu.

Andreea, imi pare rau dar doctorul ala a vorbit prostii. Austria este o tara fff afectata de capuse, se face si vaccin, dar impotriva altei minuni care tot de la capuse poate veni (nu sunt toate tarile la fel de afectate, nu va speriati). Aici la fiecare medic ai brosuri si informatii despre capuse, tocmai pentru ca este ceva frecvent. Iar ceea ce am spus eu sunt informatiile nu unui medic, ci cele oficiale. Daca tu tii sa folosesti acetona, fa-o, dar eu stiu ca mai mult rau produci asa.
Aici la orice farmacie sunt si pensete speciale pentru capuse, nu degeaba!

Uitati un video cum ar trebui indepartata gretosenia (scuze, dar si eu le urasc): http://www.zecken.de/index.php?id=515

Lavi, uite asa arata: http://www.zecken.at/Zecken.aspx?target=49646&
Din stadiul cum e in natura, nemancata, pana la cand s-a umplut de sange. Nici eu nu auzisem pana am ajuns in Austria, dintre colegii mei de scoala aici nu era unul sa nu fi avut vreodata capuse. Si eu am avut, dar doar de doua ori, ca nu prea mai umblu prin padure decat imbracata cat mai "ermetic".
Unde mergeti pana la urma in concediu??

Adra, mie mi se pare deja foarte variat. Nici eu nu manac asa divers! Cascaval mananca Jasmina il dadea jos si-l manca ori fara paine, ori painea fara el, si atunci ii dadeam paine cu unt si cascaval ras fin, apasam acolo si nu mai dadea jos . Apoi daca mancati si voi ii poti fabrica tot felul de pateuri fara carne, cu branza, smantana, iaurt, + ou+ sunculita fina, sau ce va place voua... OK, asta era cu carne.

Petro, ce triunghi fain ti-ai tras! Cum reusesc si eu?

La julituri, zgarieturi si ce mai vreti suntem si noi campioni, minimum 3 sunt mereu prezente, de obicei mai multe... N-am ce-i face!

OK, va las si ma duc la treburile mele, cine stie cand mai am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adina multam pentru informatie,nu se stie cand ai nevoie

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

adina - ms . Nu era zi de nastere, era de Sf. Petru, ziua numelui.

Da, chiar gretosenie ..

Triunghiul, cum spuneam, daca ai timp, umbla pe la sb. de la genarale sau parintii intreaba, spune-ti parerea si nu e greu sa il capeti , mai ales directa cum esti (ca si mine), e asigurat ...

Mergi la inceput