Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 11
abramburika spune:
Asta e noua moda de primavara-vara 2009 .. cu triunghiu' dupa tine adica
. Dupa mine, nemeritat, da' inchid ochiul de data asta. M-am lamurit cu Mirela despre incident ... O replica de-a mea asta e in esenta! ![]()
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, vroiam sa va intreb daca credeti ca e vreo problema ca Matei mananca cam jumatate de pepene galben pe zi? E absolut innebunit dupa el si imi tot cere ''pepe, pepe''. Nu va spun ca-l manaca si cu furculita dragul de el Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+ |
eu zic ca nu este nicio problema
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Dati un vot pentru un www.ardei-iute.ro/tort-inimos-cu-frisca-si-ciocolata.htm" target="_blank">inimos? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
votat si astept tortul prin posta,vezi ca pun adresa pe PM
anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata laura, bine ai revenit!! pai ei acum au aproaope 2 ani, nu?? noli ne pregatim sa plecam in concediu..... ![]() maine noapte plecam!!!![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
si noi la fel
anca
de
Are mama o ratusca...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui abramburika Asta e noua moda de primavara-vara 2009 .. cu triunghiu' dupa tine adica |
pai daca ai gura mare na decoratie pe capul tau
anca
de
Are mama o ratusca...
laura1713 spune:
Votat, Miha!
desi nu mananc dulciuri dimineata, am salivat din plin 
Laura si
Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas
laura1713 spune:
si distractie faina celor ce pleaca in concediu!!!
vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura si
Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas
abramburika spune:
Eiii gura mare ... asa se cheama acum cand spui lucrurilor pe nume?? Ca n-am jignit pe nimeni, n-am dat cu rosii, nu m-am paruit cu nimeni ... in fine.
Unde mergeti in concediu? Ca sa discutam de lucruri mai placute
.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc de raspuns. deci nu e asa vizibila..... ![]() adra, nu stiu ce idei sa iti dau ac noi nu avem mic dejun, iasmi se trezeste pe la 10 cand isi bea lapticul apoi pe la 13 isi ia pranzul. la noi cina e un iaurt, pepene verde, alte fructe, etc. ce a patit silviuta??? este vreun bebel caruia sa ii iese ultimul rand de maselute, care ies in jurul varstei de 2 ani, sau dupa??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Lavi, cred ca si lui eric ii iasa ceva, acolo, in spate...el are deja premolarii(cred ca bine zic), adica penultimele maselute...insa vad ca insista sa-si bage degetele in gurita, cat mai in capat...nu ma lasa insa sa ma uit in gurita...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Lavi, Anca..distractie faina, apa calda si soareeeeeee...
sa veniti cu poze multe, multe...![]()
ufff..noi mai avem aproape 2 luni de asteptare...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

cu piciulina roz
Maria 29+ 
De la lume adunate si-napoi la lume date...

ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007