Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi intreb si eu, poate parea stupid, dar nu am vazut niciodata o capusa, cum arata?? se observa imediat?? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
da Lavi, se vede...arata ca un...neg sa zicem(asta dupa ce a intrat sub piele capul)...brr...eu am vazut la cainele meu, si am reusit sa o scot (s-a intampalt acu cativa ani)...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laura1713 spune:
offff, v-am panicat deja... si nu asta voiam
BB, initial capusa prinsa pe piele arata ca un puctulet negru si mic. Eu chiar am crezut ca e o cojita de sange inchegat, cum se mai zgarie Rares din cand in cand.
Laura si
Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas
adra_bell spune:
Neata!
Rox, ia iesi la raport si spune-ne cum e la mare. Noi in august venim si ne vedem sigur-sigur, venim ori la 2 Mai ori la Vama, deci pe langa tine. Daca mai erai in China vroiam sa te rog ceva, dar o sa-ti trimit un pm. Acum tb sa fug pana la piata
Petro aplauze si 
Vreau si eu niste idei de mic dejun si eventual de cina. Eva mananca la micul dejun branza cu smantana, paine cu unt, dulceata (gem), ou de doua ori pe sapt, orez cu lapte, cateodata, pate de ficat preparat de mine. Mai vreau sa-i mai variez, dar nu prea am idei, mai fara carne ca ea nu e mare iubitoare (doar din ciorba), mezeluri nu-i dau, nu stiu ce mai ramane
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Dati un vot pentru un www.ardei-iute.ro/tort-inimos-cu-frisca-si-ciocolata.htm" target="_blank">inimos? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
VOTAT!!!!!!!!!!!! ma dai gata cu bunatatile tale..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
andreea -
. Eu incerc sa nu intru in panica imediat .. ingrijoarata sunt la cel mai mic semn, da' incerc sa ma controlez. Nu, nu e infectie ... i-a facut analizele si sunt ok. Pai era rosie de la zgarietura aia .. cand facea pipi iesea si sange. Acolo da, m-am speriat, sa vezi pipi grena ... ooofff ... Acum e ok, nu mai face asa si zgarietura e aproape trecuta.
bb - vacanta placuta si drum bun! Grecia, nu?
bb_yasmi spune:
va multumesc de raspuns. deci nu e asa vizibila.....
adra, nu stiu ce idei sa iti dau ac noi nu avem mic dejun, iasmi se trezeste pe la 10 cand isi bea lapticul apoi pe la 13 isi ia pranzul. la noi cina e un iaurt, pepene verde, alte fructe, etc.
ce a patit silviuta???
este vreun bebel caruia sa ii iese ultimul rand de maselute, care ies in jurul varstei de 2 ani, sau dupa???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
petro acum am citit ce ai scris. unde s a zgariat??
nu , plecam la BALATON, ungaria.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
abramburika spune:
Nici eu n-am vazut nici o capusa ... am dat insa cautare pe google pe imagini. Ce urate is!!!
adra - pai eu zic ca e destul de variat meniul vostru de mic dejun. Eu in materie de papa nu mai dau acum sfaturi ... am fost in perioada no cu mancarea, acum ne revenim incet-incet. Si tot de mare succes e ciorba la noi ... fructele iarasi pas ...
miha - votat si eu!!!
abramburika spune:
Nu stiu nici eu cum a reusit sa se zgarie tocmai acolo ... am banuit, cum ziceam si pe blog, lasand-o cu funduletul gol prin casa .. s-o fi frecat de covor, s-o fi asezat pe vreo jucarie .. nu stiu.
bb_yasmi spune:
petro ce ai facut??? ca te vad cu "triunghi" ![]()
!!??
_
happy mom Lavi &

De la lume adunate si-napoi la lume date...