Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
babymom75 spune:
Hello-hello! Nu ne-ati uitat daca-am absentat toata ziua, nu?
Iute, iute sa nu se termine ziua...La multi ani Nerantula!!! Sa fii fericita alaturi de familia ta si Dumnezeu sa-ti dea inca un bebe la fel de special ca si Gruia! 

Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
vreau si eu umbreluta aia rosie draguta ..de carucior..de pe bimbo...dar nu o gasesc 

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
monica_dicut spune:
DEci m-am uitat acum pe curs si am facut calcul.
1 euro la banca e 42600 iar daca ne iau iei BNR plus 2% iesim la 42986 ... calculati si voi ca poate nu sunt eu normala
Daca e asa cred ca e mai convenabil sa facem in euro... dar cum vreti si voi...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
babymom75 spune:
Daca faceti comanda pe bimbo, eu as vrea daca se poate 2x cod 6981.
Ada, sa-ti trimit PM? Oare nu va-ncurc prea mult??
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
andreea_and spune:
Nu am apucat sa citesc tot din urma, am vrut sa apuc sa-i urez Nerantulei pana nu se incheie ziua
sa fii fericita si linistita alaturi de familia ta in crestere!
Multumim inca o data pentru aprecierile la adresa micutei mele dansatoare Anamona, laureta, bitza, Ankussa, musette, Laura, babytza, babymom
, sper ca n-am omis pe nimeni.
Ieri am fost cu ea la neurolog si concluzia: normala dpdv neurologic, ne-a recomandat sa mergem la oftalmolog. Problema cu Mina este ca isi apleaca (,)caputul intr-o parte, la inceput am crezut ca e o miscare noua insa face din ce in ce mai des si ne-am cam speriat. Bine ca nu e problema neurologica, ma gandesc ca cele oftalmologice sunt mai usor de tratat. Sper totusi sa nu fie ceva grav.
Laura vazut Alexia scumpa, incredibil cat a crescut!
Andy galro, off cu dintisorii astia, posibil sa fie deranjat la stomacel si de la ei. Ce zici de lapte fara lactoza, nu mai alaptezi? Scuze, inca mai am cateva capitole restante din urma.
Felicitari David de Nushulica, wow primii pasi!!!
300 acum stiu si eu cine e Pocoyo, inca n-am apucat sa-I pun Minei, oricum ea nici la baby tv nu se uita mai mult de cateva minute.
Felicia noi avem premergator de la primii pasi, a fost fix 100ron si Mina e tare incantata de jucariile de la el, ca de mers n-am prea lasat-o.
Citesc si revin, sper sa nu se trezeasca galusca.
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Eu pun la bataie cardu si contu da vi-l spun maine ca tre sa-l caut prin hartoage si doarme injineru' Eu vreau codurile urmatoare: (centralizezi tu? ca io's mai grea de cap cu neuronu' gravid) - 1187 - 2 buc - 5766 - 1 buc - 4240 - 2 buc Aici pui in calcul 2 persoane (adica je si cumnatica din dotare) ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 28+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
moni, nu ne spune nimic. Eu fac tabelutz in XL, incerc si o simulare, daca toata lumea e de acord, le bagi tu frumos pe contul tau si dai cu cardul, dupa ce iti varsa lumea banutzu si il vezi in cont.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:

pe 1 IULIE incep SUPERDIETA ...caut amatoare ..si grup de suport ...se baga cineva ????????
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
andreea_and spune:
Vazut Sebi de Aly c, ce mutrite dulci face el in nisip, am ras in hohote! E un scump, sa-ti traiasca!
Vazut si poze de la intalneala de azi, ce de mamici tinere si frumoase si bobocei scumpi foc!
Vad ca va bagati la comanda la bimbo, wow la atatea produse ar trebui sa va dea transportul gratuit. Ma uit si eu sa vad daca gasesc ceva, ca scaun ne-am luat.
Lidia, desi eu am mare nevoie, nu pot sa ma bag la superdieta, mi se pare cam drastica si as vrea s-o mai pot alapta pe Mina... ma tot chinui sa ma tin de Monti si nici macar asta nu-mi iese cand dau de inghetata...offff...Mult succes oricum!
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
_giulianna_ spune:
Cu intarziere maaarreeee mmaaarreeeee uram si noi multe lunite frumoasei noastre Dariutza. Sa fii sanatoasa si sa ne traiesti 1000 de ani. Te pupam! 

flo]
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi