Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Ada si eu vreau comanda la Bimbo, nu m-am razgandit... ... adreasa mea de mess e aceeasi cu asta de pe DC. Ati facut incercarea sa vedeti cam la cat ne scoatem cu transportu'?
EU si cumnata vrem vreo 3 leagane si neshte protectii de pat...
V-ati hotarat cine face comanda sau cum facem? Si leaganu meu e la oferta... 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
300 spune:
Claudinna, sper sa treaca alergia aia! Nu va poate face niste teste? Cu spatele si eu am niste dureri ciudate, eu zic ca ma doare ovarul drept dar ma doare si coloana, si tot bazinul in partea din spate uneori (sper sa se stranga naibii odata). Chiar asa, v-a spus vreodata vreun medic daca va puteti "ajuta" oasele sa-si revina mai usor, vreun gen de exercitii ma gandesc? De ex.pentru burta eu nu pot face abdomene, ma rupe spatele.
Paula, la multi ani pentru ieri! Si sa-ti afisezi sanatoasa noua coafura.
Ipurila imi pare rau de spatele tau, da-ti cu niste diclofenac unguent; la mine merge si dr. boici crema (au si gel da' n-am eu), poate pe moment mai usureaza durerea. Felicitari pentru bilant! Daca iesi mai mult pe-afara cu Elena nu e mai calma?ZIc si eu, poate voi stati doar afara si eu nu stiu...
Frumos ca v-ati intalnit la IOR uite ca nu am stiut, deh ochii care nu se vad si aia carre refuza de multe ori se uita. Dar oricum noi ne-am trezit abia la 10.30 dexi presupun ca era tarziu sa ne lipim de vreuna din voi ![]()
Ada ce ma mananca degetele de o comanda dar am luna viitoare o nunta auci! Se comanda in Romania?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Andreutac #8211; eu ii dau branzica facuta cu iaurt in loc de lapte calcic. E mai buna asa. Cica la megaimage ar fi o branzica buna(marca proprie).iNca nu i-am luat, e pe lista Iepurila #8211; mie doctora mi-a dat ok-ul pt orez normal, insa eu am ales sa ii dau orez integral momentan |
Daaa. si eu sunt fan branza de la Mega, mananca Teo 2 capacele dimineata, 2 capacele seara (60g/buc).
I-am dat si lui Radu pe la 7 luni, nu i-a placut niciun fel de branza, am revenit de curand, inca nu e incantat...
Orez normal fiert si bagat la blender, bine spalat inainte de fierbere, i-am dat deja, no-problemo!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Foarte frumoase pozele! Sunt invidioasa pe voi si cred ca in curand am sa ma mut mai aproape de parcurile astea de le frecventati. ![]()
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
eu am dat branza de vaca facuta de o ruda de-a soacra-mii la care am si fost in vizita si am blenduit-o cu fructe; intai putin, cam o lingurita /portie, acum ii dau o lingura. Mananca. I-am dat cirese cu piersica si branza, piersica si branza... cirese, caise si branza. Poate iti dau ceva idei de meniu Ada.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
da, ai mare dreptate, Ramo, daca am pus doar un pic de branza in alte chestii (legume erau chestiile alea) a mancat...![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ada si eu vreau comanda la Bimbo, nu m-am razgandit... ... adreasa mea de mess e aceeasi cu asta de pe DC. Ati facut incercarea sa vedeti cam la cat ne scoatem cu transportu'? EU si cumnata vrem vreo 3 leagane si neshte protectii de pat... V-ati hotarat cine face comanda sau cum facem? Si leaganu meu e la oferta... ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 28+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
pai aia e Moni, ne trebuie cineva sa faca comanda, si sa plateasca cu cardul dupa ce ii varsam banii in cont.
daca ne miscam super gratios, am putea sa:
1) centralizam pana luni dim
2) varsam banii pana luni la pranz daca ne ducem la banca la care e contul de ex
3) faca comanda si plata pana luni seara.
asta daca ne miscam super-duper-repede.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
iepurila spune:
"ete" (asta e vorba fica-mii) si ceva poze
http://family.webshots.com/photo/2032061160103994286NfKVgV
Ramo, pup. Da e in elementul ei afara. ii place foarte mult. Din pacate nu pot eu sta cat vrea ea. Treci si fa supita, branzica, pulpe de miel la cuptor, mai da cu un aspirator, mai spala o rufa..... iar ajung la concluzia ca nu prea stiu sa ma organizez. Si acum am o masina de rufe care asteapta de la pranz sa fie intinse 
Ce-as mai vrea si eu comanda la bimbo!!! Dar sunt asa departe de voi
Mai iesence frumoase, CUSCRA, daca faceti vreodata comanda, dati un semnal si la mine 9un PM ca la cat de in urma raman eu mereu...). please!!!
Sarumana de raspunsuri. Inca mai astept opinii referitoare la folia aluminiu si orez ca sa ma pot hotara.
monica_dicut spune:
Eu pun la bataie cardu si contu da vi-l spun maine ca tre sa-l caut prin hartoage si doarme injineru'
de mi-e mila sa-l trezesc...
Eu vreau codurile urmatoare: (centralizezi tu? ca io's mai grea de cap cu neuronu' gravid)
- 1187 - 2 buc
- 5766 - 1 buc
- 4240 - 2 buc
Aici pui in calcul 2 persoane (adica je si cumnatica din dotare)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata