Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
Fetelor, din suflet va rog, putem face comanda pe Bimbo? Ce vreau eu e la reducere, si nu bag mana in foc ca mai gasesc...
Centralizez datele, trimiteti-mi pe mail, daca vreti...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Mimihoo spune:
Neratula, la multi ani si din parrea noastra. Trebuia sa fim si noi cu fetele dar o sedinta de acupunctura m-a impiedicat sa te urez personal :-(. Am apucat sa scriu in felicitare, in schimb. cat mai mutle bucurii sa scrii in jurnal :-)
Alaturi de Sebi!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Fetelor, din suflet va rog, putem face comanda pe Bimbo? Ce vreau eu e la reducere, si nu bag mana in foc ca mai gasesc... ![]() Centralizez datele, trimiteti-mi pe mail, daca vreti... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada, iti trimit PM pt. comanda, n-am gasit adresa ta de mail.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
300 spune:
| citat din mesajul lui ratonelu prob este ca nu-mi gasesc ceva asa..cu un pic de toculet....mai elegant asa, de birou. ca sa nu mai spun ca ma duc la nunta sapt viit.....carla,mami de putoiu sasha |
io purtam 35.5 si ma incaltam adesea cu 36, dar ce sa zic, unele incaltari de 36 imi veneau bine, altele de 35. Si dupa ce am nascut mi-am luat niste ghetute 35 si nu ma stang. Si nu erau de la copii! Acum, ca stiu, o sa-ti spun cand vad incaltari marimea ta pe undeva. Daca ai MMS activat iti trimit poza si ti le iau pe loc daca-ti plac :))
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreutac
Ada, iti trimit PM pt. comanda, n-am gasit adresa ta de mail. Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
OK. deci centralizez eu comanda, sa puneti codul si descrierea si nr de buc, si sa se arunce la vedere cine face efectiv comanda.
de asemenea trebuie facuta o simulare de pret separat Oradea / Bucuresti, cat si impreuna, ca daca ne iese de un camion (deja imi iesisera 6 sacune auto...) sa nu fie mai scump transportul in loc de mai ieftin...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Hellooo fetiliii
Lidia asteptam pozele

Am citit pe sarite, daca mi-ati adresat undeva intrebari si am omis, va rog sa ma scuzati, sunt rupta de somn
Nu am rabdare sa mai citesc tot, ati scris asa de mult....
Ma bucur nespus ca am mers azi sa o pupam pe Nerantula 

Am cunoscut si doua fete superbe : Inisa si Bianca
Si pe mamica lor, o finuta si o draguta 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babytza Hellooo fetiliii Lidia asteptam pozele ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |
Sunt in camera obscura ...la up-loadat si prelucrat
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
nikoliciooooooooooo
...sunt supi pe tine ...dupa atita conference room...sa nu te prezinti la apel...nu ma asteptam de la tine 
...
si eu care ziceam ca facem gasca si mergem la mare ...pai cum asa...tara te cheama ...si tu dezertezi 
LIDIA
de
Paula-Laura spune:
Hello fetele!
Dididi – am fost doar un weekend la mare, dar am stat sip e la socrii mei (pe langa Constanta). Cu siguranta se schimba programul copilului, insa Mihnea e obisnuit cu plimbarile si cand i se face foarte somn doarme indiferent de imprejurari. Dar seara la 8,30 maxim era la nani, sa recupereze. Dar voi mai merge cu el neaparat s ail pot baga in apa
Ramo – eu tot pe Cerazette sunt si tot cam fara pofta de…viata. Mai- mai sa inceapa o criza in casnicie
Andreutac – eu ii dau branzica facuta cu iaurt in loc de lapte calcic. E mai buna asa. Cica la megaimage ar fi o branzica buna(marca proprie).iNca nu i-am luat, e pe lista
Iepurila – mie doctora mi-a dat ok-ul pt orez normal, insa eu am ales sa ii dau orez integral momentan
Nerantula
- multa sanatate mami! ca restul vin de la sine 
Noi ieri am sarbatorit 4 ani de cand formam un cuplu asa ca am iesit la o cina romantica si am redus din stresul acumulat ![]()
Si tot ieri m=am tuns si m-am suvitat, nu stiu cand o sa apuc sa pun si poze, dar sper sa nu mai gasesc par prin toata casa.
gata, ma bag la nani sa recuperez ziua de ieri ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
mamidestefan spune:

INTILNEALA DE ZIUA NERANTULEI

LIDIA
de