Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nu stiu daca a aparut si in ro, insa e un nou anticonceptional acum, e o mica chestie din plastic care se pune sub piele pe brat. se numeste Implanon. Ati auzit de el? (bine, pe mine nu ma intereseaza, ca va spusei ca eu vreau altceva)

sabinel, ce piciorus mic are printesa ta. hmmmm, cred ca a mea va trai pe picior mare.
felicic pupa-l pe falkone din partea mea. asa da mincacios!
Ankussa si eu sint curioasa cum va fi la cresa pt Elsa. O sa va spun ce si cum.
Cit despre cercel, noroc ca sotul meu i-a luat de aici anul trecut cind a venit sa caute un apartament, asa ca tb sa vedem daca bujutierul ala o sa fie de acord sa faca un singur cercel.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici}{
am citit nitel pe diagonala, cu razva calare pe mine...
bravos Davin si Alexia!! sunt sigura ca de acum multi bobocei se vor baza mai mult pe propriile picioare:)

La multi ani, Nerantula!! Tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!

angelynna, ma bucur! si lui Razvan i-au placut mult!

La multi ani, bobocime nascuta pe 26!! sa cresteti mari!

Lapte dupa un an..hm, se cam apropie momentul...cred ca voi ramane pe formula, macar un timp...deja am luat o cutie de nr3

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

cu nr la picior: imaginati-va ca purtam cam 39-40...piciorul s-a mai si latit...nu-mi gasesc delok pantofi..nici papuci, ca sunt pe calapot mai subtire...
am o droaie de pantofi/saboti/papuci/sandale..unele noi, de piele...cred ca le scot la vanzare...

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, Razvan a avut acum vreo 2 sapt un fel de alergie la flori de tei...probabil: ochi rosii, se freca intens, plus ca-l manca nasul...am facut tratament, 10 zile...de 2 zile l-am terminat, iar azi iar are ochii rosii, se freaca intens la ei...eu ma urc pe pereti!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

He he he Fce iubita, io numai supla nu sunt..as putea sa candidez pt balenuta cea supla poate

Ratonelu` e broken linkul de la mirena pt UK (momentan) da` perseverez

Piolica am si eu o intrebare: e ok cu ceza daca ramai gravi pana in 2 ani? Eu auzisem ca vezi Doamne nu sunt recomandate sarcinile pana in 2 ani ca nu se reface uterul...nu cam-ar interesa la momentul asta inca un bb da` ca info... si sa se prinda repede un nou samburel/samburica

Gata am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urari, o viata frumoasa si vesela va doresc si voua!

Si pupici speciali gastii minunate care m-a suprins teribil de placut astazi in parc: Lidia&Izabella, Babytza&Davidutzu&Valentina, Nadina&Mara, Monica-burtica, Ada, Laureta&Bianca&Inisa, ati fost grozave, fetelor!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

beeeei!!!
de citit va citesc..dar de scris....sufletul. nu mai apuc
asa ca multumim din suflet de urarile transmise de 21.

La multe lunite bobocilor de 26!!!
La multi ani cu sanatate NERANTULA!! Pupici pe burtica

Noutati la noi:
- ne-am pus cercei (deocamdata medicinali)
- avem 9.5 kg. nu ma intrebati de cm ca nu am masurat-o
- suntem fff maraite. sper sa se pregateasca dintii de sus

Intrebari la voi:
- folositi folia de Al la preparare papa bebe? de ex azi am copt niste dovleac.
- pot sa-i dau orez? daca da de care?

in rest, in afara de faptul ca eu sunt de ieri in doua cu spatele (abia calc, abia ma rasucesc (iar puiul meu nu adoarme decat in wrap)...toate bune si frumoase.

Mergi la inceput

iepurila: i-am facut cartof si sfecla rosie in folie, a mancat doar cartof...dar i-am facut acum vreo 2 luni...
orez se poate da...cred ca tr sa fie f bun calitativ...eu i-am pus in mancare, i-am facut si pilaf candva

si pe mine ma doare spatele, mai ales dimineata...credeam ca sunt rinichii, dar am fost ieri la urolog si n-am absolut nimic la rinichi..si analizele imi iesisera bine...asha ca mi-a zis: coloana...sunt prea grasa, copilul il mai ridic...ehh

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ankussa, doctorul meu din Hu mi-a zis sa astept 1 an. Eu am facut si o laparo acum 2 luni, asa ca e cam naspa, dar cum la noi nu a mers din prima, ma gindesc ca trebuie de pe acum sa incepem exercitiile. Mi-e teama ca iar o sa ajungem la inseminare, cum a fost si pt Elsa. Dar nu se stie niciodata! Asa ca de luna asta ne-am hotarit sa ne punem serios pe treaba.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli, maine dimineata mai pe la pranza asa parca da... Ne auzim la un telefon. Trebuia sa vb si cu Carla.

Fce, Anda sta in scaun la drum lung insa ultima data mi-a facut scandal ca i-a fost cald, am mers cu un matiz fara aer si ne-a prins pranzul deh.

Numarul la picior e aproximatv acelasi numai ca am observat ca niste sandale foarte comode ma jeneaza la degetul mic de unde deduc ca am piciorul mai lat o idee.

Piolica lasa ca o sa mai primesti cercei si la bebe 2 :) Interesant ca te lasa sa staila cresa, la noi nu exista asemenea conceptii, cel putin eu n-am auzit!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput