Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

dididd....de stiut ca si tu poti fi stresata cu intrebari.
ankussa, nici eu nu eram mare fan..dar tot asa...parca am imbatranit...ca michael...era nebunie cand eram cochil.
oricum, super fericite sunteti sa purtati 36-37 etc
dar...sa porti 35si sa-mi caut in tot oradu si sa-mi fie mare si....35??? iar 34 gasesc o data la 5 lunisi-atunci"super" modele.
iete cum fac io o mareeeeeee economie

Mergi la inceput

din ciclu ce sora bunaciune am....soata a trecut cu cochilu pe la sora-mea azi....si sora-mea cica s-a gandit sa ne faca o oala de mancare, d-aia intrazie baietii.
deci cochilu imi vine satul, barbatu are cu ce sa se sature....ce de pasarele ciripesc...nevoie mare!

Mergi la inceput

apropo de ce se vorb mai devreme ...antic, sterilet etc
nu mai stiu cine zicea de sterilet....va refereati la sterilet...sau la mirena? bine..e tot un fel de...
mie doct mi-a zis ca nu-mi recomanda pastile decat pt o perioada scurta de timp etc...si ca el imi recomanda mirena,ca steriletu e naspa dar ca mirena e super..nici nu simti etc...n-are efecte adverse etc...si 2ani n-ai treaba..si oricand vreau sa raman iar graviduta..mi-l scoate in 5min.
a incercat careva?

Mergi la inceput

iar vorb sing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Nuuuuu, Tatonelu ;-) io te ascult da` n-am auzit neam de mirena asta, ma interesez si-ti spun, iar de incaltaminte....ce-as mai vrea si io o scuza din asta ca a ta da` n-am.
Cum de n-ai plecat acasa? Aha iti astepti consoarta si puiutzul gata satui......te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

feli scriai mai devreme ca dna vio a spalat catelul, cum de reuseste sa/ti faca si terburi prin casa, ca la mine dna jeni saraca abia asteapta sa vin eu sa se duca la baie..o cred pt ca nici eu nu pot s afac mai nimik cand sunt singura cuc cici...

ratonelu deci nu suntem ingurii urlatori...cat despre haine eu sper sa/mi revin cat mai repede ca altfel o iau razna..

ankussa la zara kids au haine chiar msto pt fetele mai suple

didididi

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicileata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

ratonelu vezi de papuci la zara kids

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicileata

Mergi la inceput

ankussaasa imi spunea dom'doftor...ca mirena e o chestie noua...multsuperioara steriletului obisnuit etc.si ca el recomanda pacientelor...ca se pune in 5min..nu te doare n-o simti etc...niu e sarma precum steriletu....ci secreta o substanta etc.
fce, o sa-ti revii....oricum nu e mult 57 la 1.55..pe cuv.pe mine barbata-miu m-ar vrea cu 10kg mai grasa..."cel putin" asa zice el...acum, la 41kg...ma bodogane ca ce uscata sunt
ankussa.....si gata odihniti...tocmai am vorb cu soata la tel..si baietu face nani...deci gata, intru in schimbu 2....chiar si 3....de vrea baietu la noapte.

Mergi la inceput

fce, multu...asa....papucei mi-am mai luat de pe la copii...de la zara mi-am luat niste cizmulite acum 2 ani..dar din viena, nu de la noi.
prob este ca nu-mi gasesc ceva asa..cu un pic de toculet....mai elegant asa, de birou.ca sa nu mai spun ca ma duc la nunta sapt viit.....

Mergi la inceput

asta e site-ul...ce ma indemna dom doftor sa-l citesc....
oare o avea vreo susta...cu firma asta-comision, ceva?
io-s toma necredinciosu...d-aia va intrebam de stiti
www.mirena.com

Mergi la inceput