Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Maria de Simona , Mara de Nadina, Erika de fce !!!!!!!

Si noi facem azi 9 lunite Ce mare e piciulica

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Babymom cum sa te uitam noi pe tine ????

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ma duc si eu la culcare//
am tabel in derulare//
mai bagati cate-o strigare!!!

noapte buna!

edit: si sa nu indrazniti sa ziceti ca razbate vreun talent din versurile alea (altul decat "strong follow-up") ca va mazilesc!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Aly e tare dulce Sebi la nisip Asa a facut si piciulica prima oara....era tare atent sa nu atinga nisipul , sa nu cumva sa fie murdar pe maini Si in iarba la fel , sa nu il gadile la manute Vai ce tolomaci sunt cand sunt mici

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Terminat treburile si culcat cupil urlator

Inainte de nani tb sa scriu de intalneala. M am vazut cu fetele frumoase Nerantula, Mamidestefan, Babytza, Monicu burticelu, Simodina, si Ada . Am vazut bebei dulci dulci

Valentina lui Babytza e o frumoasa zici ca e sora mai mica. De babytza zic numai sexy mama si se intelege tot
Mara bulinutza e vorbareatza si rade tot timpul, si vorbeste cu mami ei de n ai treaba
Soricel e numai ochi albastri si papa asa de bine pufuletzi Aaaa si a papat spanacu in 3 secunde, frumooos, fara scandal, cu gura maaare( io cu unghia in gat )
Gruia a dormit la mami asa de frumos
Izabella e numai un zambet, si e asa delicata ca o adevatata printesa Lidia super pozele
Ada era fara puiutzi, io am uitat cum e fara copii
Monica burticelu, e asa frumoasa cu burtica ei si o dulce, si.. este pustoaicaaaa

M am simtit super bine si in largul meu cu totul ca in afara de Lidia nu le vazusem inainte pe fete.

In drum spre casa Inisa mi a zis i au placut tare mult prietenele mele si o sa i fie dor de ele ca tb sa ne mai vedem. Ea s a simti exelent, s a jucat pe unde a vrut si udat tot pe unde a vrut

Sting lumina, soamne usoare

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
bobocei de 27 , sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Referitor la comanda bimbomarket, eu am card in euro si am putea da comanda de pe el daca vreti. Numai ca noi pana diseara suntem plecati si daca puteti face simularea sa vedem taxele si sa stabilim cat revine fiecarei persoane ar fi perfect.Va am si va dorim o zi cat mai frumoasa.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Neata fetele

lapte , ceai si pepsi pentru toata lumea !!!

Piciulica iar se trezeste la ora 5.30 Cred ca de la dinti...dintisorul 4 nu a spart inca tot, e doar un coltisor iesit si langa el mai sunt doi gata sa sparga....saracul de el

Rox nu il iei la tine vreo 2 zile sa il inveti treaba cu dormitul ???? Macar pana la 8 sa stea si el in patut Si 9 e ok

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Abia astept sa intru pe calculator sa vad pozele de ieri.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Noi ne-am trezit la 8,30

Alina,Andreuta,Ada,Giuli,Babymom

Roxanaofff sa iasa dintele ala ca rau il chinuie pe puiutzsi

Cuscra voi precis ca dormiti inca..ce viata pe unii

Lauretala asa ore tarzii at reusit sa adormiti??

Aly d-ne cat e de dulce cum sta in nisip

MAria,MAra,Erika!!!

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ieri am abesntat motivat: am bucatarit toata ziua, si inca ce bucatareala - varza secuiasca, apoi prajitura cu cirese "Valurile Dunarii", apoi mancare chinezasca cu orez, legume si piept de pui si in final briose cu cirese, daca tot e sezonul lor. Vreau sa spun ca io praji n-am mai facut in viata vietii mele, deci PREMIERA ABSOLUTA! Culmea e ca mi-a iesit buna.
Poate nu ma legam nici acum sa fac, dar suntem invitati dupa-masa la onomastica unui prieten ( e Sf. Laszlo la romano-catolici ), el cadouri nu accepta, si ca sa nu mergem cu mana goala i-am facut prajitura asta.

Aseara am picat lata de somn; am apucat sa intru doar sa vad ce-ati mai facut.
In rest toate bune. Ma bag sa vad pozele de la intalneala voastra.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput