Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
laura tot am uitat sa-ti spun ca am vazut video cu Alexia la somnul de amiaza...dar ii era somn nu gluma...e o scumpa cum se plimba ea prin patut....cred ca nu mai aveti mult si mergeti si prin casa, nu?
andreea_and eu inca alaptez dar l-am invatat pe Andrei cu o sticluta de LP la culcare ca sa se invete cu biberonul ( dar numai de la tati il accepta, mie imi da peste mana si striga la mime...de la mine vrea doar tzitzi si papa cu linguritza)....si de asta ziceam de laptele fara lactoza....ahhh inca ceva si Andrei cand era mai mic avea tendinta sa-si tina capul mai mult intr-o singura parte...si ne-am dus la kineto si ne-a aratat niste exercitii de gimnastica si ne-a zis sa facem in asa fel ca atunci cand stam cu el sa stam in partea opusa in care vrea el sa se uite ca sa-l fortam un pic sa mearga cu capul si in partea cealalta....scuze ca m-am intins atata, sper ca ai inteles ceva din ce ti-am zisvazut Mina dansatoarea-superba
lidia ma inscriu si eu la superdieta...super poze, super copii, super mamici!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multe lunitze pentru David de Babytza, Maria de Simona , Mara de Nadina, Erika de fce !!!!!!!
Sa fiti sanatosi puiuti dragi!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

LA MULTI ANI bebelusilor de 27: Maria de Kid, Mara de Simodina si... nu in ultimul rand, David de Babytza !!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Foarte faine pozele! Da' cum se face ca Ada era fara voinicii ei???

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Din ce s-a mai discutat pe-aici...

lapte dupa 1 an - eu zic formul pana la 3 ani. Laptele de vaca e sarac in vitamine, glucide si acizi grasi esentiali necesari dezvoltarii creierului. Pana la 3 ani mielinizarea sist. nervos nu e completa.

branza de vaci - Milli grasa, pt. acelasi motiv - la bebe e interzisa administrarea de produse ecremate sau semiecremate pt. ca au nevoie de grasimi pt. mielinizare. In plus, branza slaba de vaci constipa.

Vigantol si expunerea la soare - teoretic vigantolul se administreaza fara intrerupe pe tot parcursul primului an de viata. Asta teoretic... ca practic, eu n-as recomanda in timpul unei cure helio-marine si suplimentarea cu Vigantol. De fapt, lui Dragos nu-i mai dau Vigantol deloc de la 6 luni - initial am uitat, in iuresul mutarii, ulterior am considerat ca n-are rost ca sta mult pe-afara.

Cam asta imi amintesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Neata!

La multe lunite domnisoricelor Maria, Mara, Erika si cavalerului David!

Preety, Carla, Ankussa, Didi, Andreea, Rox, Laura

Rox, eu inca nu l am pus pe iarba, sapt viitoare poate mergem la tara vreo 2 zile...si incercam atunci.

Vazut poze de la intalneala. Ce copii frumosi si mamici ce radiaza de fericire!
Inisa e o scumpa.
Rox, sexi, ca de fiecare data...iar Valentina, mi se pare mie, sau iti seamana perfect?

Vazut si pe Elena cu bascutza

Babymom, bravo..pt toate exista un inceput.

Giuliana, iti mai amintesti la ce capitol ai postat reteta la inghetata, ca am uitat sa o salvez si as vrea sa incerc si eu ceva nou.
Sau ma poate ajuta una dintre mamicile care a salvat o deja..pls

Sebi e la plimbare cu tati...eu ma duc sa ma asez in fata tv si sa lenevesc putin

Va pup, week end placut!

[size=1] Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Mergi la inceput

Iepurila, tare darguta fetita ai!
Folie de aluminiu eu parca n-as folosi la preparea mancarii lu' bebe. Mai bine foloseste punga aceea pt. friptura; zice mama ca merge si pt. legume la cuptor, dar eu inca n-am incercat, desi mi-am propus.
Orez poti sa-i dai de oricare, dar mai sanatos e cel brun, integral. Dar... atentie, se fierbe FOARTE greu. Eu ii dau lui Dragos orez decorticat, il fierb bine fara sare si i-l adaug asa intreg ori in piureul de legume, ori in cel de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, eu ieri am avut de alergat prin oras cu felurite acte si plati (Zi din aia de depresie adanca...) si am lasat un cupil cu buni (mama mea), un cupil cu bunicul (socrul).

Dar toate astea au un pret.... azi noapte pe la 1 cand am dat sa ma culc... a zvacnit Teo dintr-un picior in tablia patului... si de unde dormeau ca doi ingerasi... s-au trezit ca doi dracusori, au inceput sa se hlizeasca, Radu zup pe podea.... l-am pus inapoi... urlete... am tinut-o asa pana la 4, cu Teo vorbind incontinuu si Radu pe genunchi si pe coate miraind...

La 8 fix Radu era iar pe podea.... i-am facut lapte si m-am chinuit inca o ora si ceva sa-l adorm... pana la 10.30 cand au luat-o de la capat.

Acum sunt luata de noua, vrea lumea sa manance, sa se joace... io ma duc sa ma ascund in baie, colac dupa WC ma fac, poate nu ma gasesc...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Noi suntem dati peste cap,de cand a venit sotul!Inainte,cand eram doar eu cu Lucas ma organizam mai bine,acum...
Babytza multumesc de . Davidutu sa iasa repede si fara dureri nr 4&co
Ankussa ce crema solara ai folosit?
Andreutac cu ce lapte ii faci orezul/grisul?
Alina ce rasfat!Bravo!
Babymom ce festin!! Distractie placuta!
Cu intarziere Nerantula Mukta multa sanatate si o sarcina usoara+haiduc mancacios!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Ada, ai dreptate - toate au un pret; copiii si-au luat revansa, nu? Asa face si Dragos daca-l las mai mult cu soacra-mea - toata noaptea ma freaca, parca sa recupereze timpul pe care nu l-a petrecut cu mine.

Spune-mi te rog, cam in cat timp ti-a venit slingul de la Diana dupa ce l-ai comandat? Tare ma bate candul sa-mi iau si eu unul pt. cand merg la cumparaturi, ca vad ca in caruciorul sport nu pot sa-l conving sa stea mai mult de 30 min., iar daca e si obosit nu mai vrea deloc.

Si... scuza-ma ca insist, dar eu nu sunt pe deplin lamurita: cu comanda de pe bimbo cum facem? Iti trimit tie pe PM sau te-ai lamurit deja ce vreau? Si cu transportul cum o sa facem, avand in vedere ca eu sunt mai departe de voi? Ai vreo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Meyyy, m-ati lasat fara cazare la mare!Care mergeti in Olimp la sf laui august, in apartamentul recomandat de Felicic ?
Daca stie careva un apartament la mare

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput