Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
Babymom, am inteles ca vrei doua scaune, te-am trecut deja in tabel, imi spui daca mai vrei si altceva.
Fac eu un tabel XL, astept PM de la voi, ma gandeam sa stabilim o limita pentru centralizare, de exemplu maine seara, sau luni seara, ziceti si voi cat de tare va grabiti.
Eu deja nu mai vreau nimic... s-a dat, s-a vandut... nu mai e pe stock

... nu-i nik, fac economie...
La fiecare 5 minute daca dai refresh lista de "available" e mai scurta si mai scurta... ce inseamna 10%reducere...

Cineva care are cont si card cu care poate plati on-line euroi va lua tabelul de la mine, si va face efectiv comanda, ma gandesc dupa ce ii transferati voi banii in cont, nu de alta dar deja am ajuns la 600eur fara transport...
Abia cand face comanda reala si incearca sa plateasca are confirmarea ca i s-au rezervat produsele... deci pot aparea modificari si dupa ce virati voi banii, caz in care ori vreti altceva (alta culoare de ex...) ori va da banii inapoi.
Apoi comanda vine la adresa trecuta in datele de livrare, babymom, daca tu ramai singura in oradea care comanda (eu credeam ca si andy_p vrea ceva) poate iesi mai bine la calcule sa iti trimita cu curierul din Buc, eu am trimis 10kg cu 45lei de la Buc la Navodari.
nu stiu daca am fost clara, mai intreaba-ma...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
babymom, slingul a venit repede, cred doua zile de cand am varsat banutii in cont.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
JulyMorning spune:
Mdaaaaa... si ce voiam eu s-a dus, nu mai apare deloc pe site

Ada, o sa trimit si eu lista cel tarziu maine... dar cred ca deja suntem prea multe, poate ar trebui sa ne impartim pe grupulete mai mici... zic si eu.
Dati-mi si mie un sfat, va rog: ma gandesc sa schimb si eu scoica pe un scaun auto si vad ca sunt 3 categorii din care as putea alege: 0-18, 9-18 si 9-36. Fi'mea are cam 9,500 kg, deci s-ar incadra la toate. Ce sa iau?? 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Dati-mi si mie un sfat, va rog: ma gandesc sa schimb si eu scoica pe un scaun auto si vad ca sunt 3 categorii din care as putea alege: 0-18, 9-18 si 9-36. Fi'mea are cam 9,500 kg, deci s-ar incadra la toate. Ce sa iau?? ![]() |
eu as merge pe 9-36 din ratiuni economice... cu conditia sa se lase un pic macar si pe spate... Teo la doi ani si tot doarme de sparge in masina, deci... musai sa il pot lasa nitel pe spate.
Edit: acesta pare ca face de toate, e doar un exemplu... si e si usor.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
iepurila spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Iepurila, tare darguta fetita ai! ![]() Folie de aluminiu eu parca n-as folosi la preparea mancarii lu' bebe. Mai bine foloseste punga aceea pt. friptura; zice mama ca merge si pt. legume la cuptor, dar eu inca n-am incercat, desi mi-am propus. Orez poti sa-i dai de oricare, dar mai sanatos e cel brun, integral. Dar... atentie, se fierbe FOARTE greu. Eu ii dau lui Dragos orez decorticat, il fierb bine fara sare si i-l adaug asa intreg ori in piureul de legume, ori in cel de fructe. ![]() Mama lui Dragos si a lui Victor |
SARUMANA!!!!!

JulyMorning spune:
Tocmai am gasit la cineva din Ro, nou-noutz, un BRITAX-ROMER duo-isofix, cu 900 Ron (ceva preturi on-line in magazine am zarit in jur de 1300 lei). Zice ca are o singura pozitie de reglare pe spate. O fi suficient?
Ada, initial asa m-am gandit si eu, ca 9-36, din ratiuni economice.... dar pe de alta parte, mi se par un picut cam mari scaunele astea... Cred ca ar trebui sa vad si unul live, sa-mi dau seama mai bine, sa nu pierd copilul p-acolo ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babymom75 spune:
Ada, un sfat te rog, ca vad ca te pricepi... Pt. Victor ce parere ai de produsul 1946?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
lala77 spune:
Neata!
Mamidestefan, m-as baga si eu la dieta daca-mi spui ce-i aia. Sau da-mi un link unde sa merg sa citesc despre ea.
Nerantula, la multi ani! Sa-ti dea Doamne Doamne tot ce-ti dorsti tu si un fratior sanatos si frumos lui Gruia!
Mamaaaa,Babymom ce-ai mai gatit! Cand te mai apuca, vino si pe la mine.
Sau poate nu ca trebuie sa slabesc.
Nici noi nu mai luam Vigantol de vreo 2 luni. Pediatrul spune ca in cazul nostru nu e necesar pt ca sta cea mai mare parte a timpului afara (doar vreo 3 ore/zi sta in casa), evident dezbracata. Credeam ca numai noi nu mai luam.
Gaia, ce-i la voi acolo noaptea! Parc ar fi la mine acasa.
July Morning, eu te-as sfatui sa iei 9-18 pt ca in cel de 9-36 n-o sa mai tii copilul pe la 2 ani ca e incomod si pt copil si e nasol si pt tine sa ridici ditamai copilul de 17 kg sa-l pui in el. Atunci poti sa i-l schimbi cu unul in care copilul e prins in centura masinii.Noi am avut Britax-ul despre care scrii tu; e f ok insa asta problema am avut-o cu Alice pe la 2 ani; ea avea 16-17 kg si-mi era greu s-o cocot n scaunul ala. Acum il foloseste Anna si e bun. Se lasa pe spate e impropriu spus; se basculeaza cumva astfel incat e f confortabil pt somn.
Noi suntem bine. Avem de o saptamana primii dintisori, cei de jos. Ce s-a mai chinuit mititica; daca ies toti cu atata scandal, plec de acasa. Incearca si ea s-o ia de-a busilea insa e cam greu popoul. Aveam 10, 4 kg la 8 luni si jumatate; nu stiu cati cm insa cred ca putintei ca mereu a fost scunda.Asa ca mersul mai asteapta. Papam bine, cam orice ne da mami. E in continuare f lacoma. Sora-sa manca mult, insa cand se satura nu mai baga botul in castron. Anna n-are liniste pana nu vede castronul gol. Si se vede ca nu mai poate dar mai ragaie putin si mai ia o gura. Daca o tine tot asa, o sa aiba probleme cu greutatea.
Inca suge dimineata si seara (de fapt e singurul lapte pe care il bea); la celelalte mese nu-i mai dau lapte.
E o hoata si jumatate. Se rostogoleste in pat si cand ajunge la margine se uita in jos si rade. Iar seara ii fac niste cereale in biberon si i le dau dupa ce papa san. Le ascund insa sub perna ca sa nu le vada; si de vreo cateva zile suge putin si le cauta direct sub perna. Trebuie schimbata ascunzatoarea.![]()
Gata, s-a trezit. Revin daca pot dupa amiaza.
gaia.nevia spune:
eeee, ma pricep.... eu va zic doar ce am incercat eu, sau cum gandesc.
Nu stiu chiar nimic de brandul Giordani... Am impresia ca acela nu se lasa deloc pe spate, dar nu stiu cum se comporta Victor la drumuri lungi.
In rest, arata ok, e multifunctional (adica se regleaza e inaltime, se scoate spatarul...) si pretul e mai mult decat ok...
Eu il prefer pe cel la care am pus link mai sus... Inglesina, si daca n-ar si asa de scump... as merge pe un Romer, sau alt scaun pe care il recomanda producatorii de masini, daca stii ce zic...![]()
Teo tocmai a mancat bonul de la MEgaimage. Dupa ce ii trece plansul, astept sa dea restul....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui andy_galro lidia ma inscriu si eu la superdieta ...super poze, super copii, super mamici!!!!![]() ![]() ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)Asa creste strumfi Povestea bobocelului nostru ![]() You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
URAAAAAAAAAA...

..am o "colega de suferintza"Gindeste-te bine...mai e putin pina incepem.
pe 1 iulie dau startul...la SUPERDIETA....
pina atunci ..pregatire psihologica (a mea si a familionului)...si aprovizionare frigider cu cit mai multe alimente permise ...si citeva exceptionale.
fetili...daca suntem off-topic...sa strigati ...please
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)