Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Meyyy, m-ati lasat fara cazare la mare!Care mergeti in Olimp la sf laui august, in apartamentul recomandat de Felicic ?
Daca stie careva un apartament la mare

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

lumi cu gemeneii...

mai scotoceste pe net...ca mai sunt apartamente in olimp...in acelasi regim..blocul e acelasi..spatiul acelasi...doar un pic diferit amenajat...

sa inteleg ca facem gasca mare in OLIMP ...la sfirsit de august??????

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Neata!

Mamidestefan, m-as baga si eu la dieta daca-mi spui ce-i aia. Sau da-mi un link unde sa merg sa citesc despre ea.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

detalii si pozici aici

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, si mie mi-a placut mai mult cel Inglesina ca se poate lasa putin pe spate, dar... pretul astuilalt mi-a facut cu ochiul; e aproape la 1/2 de pret si pe criza asta... Noi am primut un scaunel mai vechiut aceeasi clasa, dar ar trebui retapitat ca e cam uzat si ma gandesc ca tapitatul ma va costa pe undeva pe-aproape de 1 mil., asa ca poate mai bine iau unul nou. Tu cum crezi?

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ada, si mie mi-a placut mai mult cel Inglesina ca se poate lasa putin pe spate, dar... pretul astuilalt mi-a facut cu ochiul; e aproape la 1/2 de pret si pe criza asta... Noi am primut un scaunel mai vechiut aceeasi clasa, dar ar trebui retapitat ca e cam uzat si ma gandesc ca tapitatul ma va costa pe undeva pe-aproape de 1 mil., asa ca poate mai bine iau unul nou. Tu cum crezi?

Graco are un raport bun calitate/pret, deci... nu mai sta pe ganduri... retapitat... brrr... tooooo complex for me....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello

Ada imi pare rau ca ai avut o noapte grea

Andy acum am vazut filmuletul cu Alexia,e o dulce!!!!!!!!!

Maria,Mara,David

Superbe pozele de la intalneala,vreau si eu........da e prea departe pt noipoate totusi ne intalnim la juma de drum

Eu sunt zen,am lasat sotul cu copilul si am fost la rasfat si anume coafor,mi-am tras un look nou si m-am incarcat cu energie,ce bun e un sot la casa omului

Lidia succes cu superdieta,m-as baga si eu pt vreo 3 kile asa.

de Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Graco are un raport bun calitate/pret, deci... nu mai sta pe ganduri... retapitat... brrr... tooooo complex for me....

Multam! ma mai gandesc cu scaunelul pt. Victor; cand aude al meu sot ca mai vreau unul, al 3-lea adica, cred ca ma . Cand ma decid iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bunaaaaa..... voi vb. de superdiete si eu am bagat o jum. de "borcan" de inghetata de cand citesc (am ramas in urma cu vre-o 2 cap. de fapt unu si jum.) pai mai slabesc eu asa in ritmul asta cand o zbura porcul ......evident copilul si cu tasu' dorm si eu ce sa fac, trebuia sa recuperez si eu candva.

BABYMOM cand mai ai chef de atata gatit vino si pe la mine....eu nu vreau chiar atatea doar vreo doua si parca tot tu spuneai ceva de branza mili grasa pai cum sa ii dau copiluluo sau in ce combinatie ca nu mai stiu, nu vrea nici cum.....sau nu tu spuneai

GAIA dupa atata timp am avut si eu timp sa citesc "poveste despre inceputuri"....am vrut si pina acum dar nu am avut timp....mi sau parut prea lungi povestile.....in orice caz am ramas "paf" si mia venit o lacrima in colut ochiului, la prima poveste........eeehhhhh ce amintiri

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink
Lidia succes cu superdieta,m-as baga si eu pt vreo 3 kile asa.

si nu era bicicleta, era ceas, si nu s-a dat, ci s-a furat...

in plus dea?! vrei sa mai pui trei kile...
(e clar cat ma roade pe mine, dea, invidia...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello

Noi suntem mutati si am intrat in randul lumii cu netul

Fce nu iti face griji, va manca si bobocica ta, a mea are zile cand papa si zile cand nu…si nu prea mananca orice, multi ici…inca port ce purtam in timpul sarcinii si am vazut ca imi vin adidasii care nu ii puteam purta

Aly_c am Sebi falcosul, ptiu ptiu

Preety e o dulce Sorina, mai mai ce gogosar frumos ai

Diddi, Ankussa, Ratonelu, Andy.p, Babytza, Piolica, CD, Ada, Mimihoo, Andreutac, Nikolici, Paula-Laura, Babymom

Cladinna azi am avut in meniu sufleu de brocolli si spanac , o banana si mai tarziu un iaurt natur. Uff sa treaca alergia aia odata, ii dai ceva?

Nerantula am Gruia si burtica, cu intarziere iti spunem si noi

Laureta voi ce mai faceti? am comorile si pe tine

Lidia mai da’ ce poze frumoase, mamici si bobocei frumosi foc, moaaa vreau si eu sa vin la o intalneala . Spor la dieta

Oana va am si pe voi, David ce mai face?

Monica, burtica cum se prezinta? Multi ici de la noi

Giulianna asa zic si eu da’ nah acum m-am mutat mai aproape de Herastrau…poate bagam o intalneala p-acolo

300 (Ramo), Crina refuza orice alt fruct in afara de banana

Iepurila e dulce Elena , am folosit folie de aluminiu si nu a schimbat gustul mancarii

Andreea_and speram ca totul sa fie bine si multe

Feli noi avem premergator no name, cumparat de cumnatul nostru…ne rupe picioarele si merge foarte bine, ici lui Falkone si tie

Maria de Simona , Mara de Nadina, Erika de Fce, David de Babytza

Alexasimami voi ce mai ziceti?

Andy_galro stie Andrei ce-I bun

Bitza acelasi lucru patim si noi cu tati…cand e pleca prea mult la munca …pe urma are cateva zile libere…e dat programul peste cap…las ca ne revenim noi

July si Ada poate aveti mai mult noroc data viitoare

Lala77 ma bucur ca aveti vesti despre dintzoci, felicitari si bine ai revenit

Musette felicitari pt rasfat si look, pozne?

Kilemi ce imi facusi …ma duc sa cumpar inghetata

Fata mea e cu mamaie prin vecini

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Slaba miscare azi pe-aici... se vede ca e sambata.

Kllemi, eu branza am combinat-o intotdeauna cu fructe. Initial am combinat iaurt cu fructe si treptat am tot adaugat cate putina branza, sa se obisnuiasca treptat cu consistenta mai groasa, pana am ajuns la branza cu fructe, fara iaurt. Iese asa un fel de Danonino, dar bio, far conservanti, coloranti si mai stiu eu ce alte porcarii. Dupa varsta de 1 an am adaugat la amestecul branza + fructe si 1-2 lingurite de miere si 2 lingurite de seminte de in macinate. Asta a fost meniul de dimineata a lui Victor pana la varsta de 3 ani. Zilnic! schimbam doar fructul in fiecare zi.

Ma duc sa fac curatenie, apoi plecam in vizita.

Pup you!

Mergi la inceput