Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
ghiciti pe cine am gasit eu cu al treilea sertar de la noptiera deschis si cu mainile amandoua pan' la cot varate????
sa nu ma intrebati de ce sertarele 1 si 2 de jos nu sunt bune... poate pentru ca sunt... goale????
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
babymom dar si alte fete desigur.... am si eu o intrebare: de ce merge Andrei pe varfuri? in premergator nu il las decat max jum de ora pe zi...de cand a inceput sa vrea sa faca pasi , adica de pe la 7 luni tot asa merge...oricat stau cu el pe afara si il pun sa paseasca el tot asa pe varfuri....deja ma dispera....ma uit la alti copilasi mai mici care asa de bine pasesc si el ...ca o balerina...oare ce as putea face mai mult decat sa-l pun sa paseasca cat mai mult? iti dai seama ca nici nu isi tine bine echilibrul asa pe varfuri
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
gaia.nevia spune:
va povesteam si eu ca raducu pasea pe varfuri... de fapt nu prea pasea, mai mult impungea cu varfurile in podea incordat tot...
...
acum as zice ca a facut progrese, pune jos toata talpa si topaie de pe un picior pe altul... face ceva foarte asemanator cu "mersul pe loc"![]()
Daca il tin de manute, isi pune mai multa greutate in maini decat in picioare si cumva salta in aer (foooarte fericit).
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Salutare!
Astazi n-am fost buna de nimic, m-am simtit ca o leguma in fata vietii. Va aduceti aminte cand va spuneam ca un prieten a fost diagnosticat cu leucemie. Ei bine, astazi a plecat... E trist cand Dzeu ia la el suflete atat de tinere. Ma doare tot corpul cand ma gandesc ce este acum in sufletul parintilor. 
Urez si eu multe lunite sarbatoritilor de azi:
Maria, Mara, Erika, David
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
CD27 spune:
La multe lunite Maria, Mara, Erika, David

Noi am fost ieri la dr, bilant 9 luni: 8.840 kg, inaltime 72cm - cred ca e cel mai scund si mai slab de varsta lui
problema e alta: i s-a inchis fontanela anterioara dar in acelasi timp are lipsa de calciu (e in urma cu dentitia si are toracele evazat)
babymom
eu nu inteleg cum i s-a inchis fontanela si in acelasi timp are lipsa de calciu
sunt eu batuta in cap sau nu are nici o logica? dr mi-a zis ca e ok faptul ca i s-a inchis fontanela, dar mi se pare foarte devreme, cum ii mai creste caputzul?
Inca o dilema, dr ne-a scris pe caiet un produs care contine calciu, dar are un scris, de dr evident, fara suparare babymom
si nu inteleg nimic, voi ce produse cu calciu folositi? (multisan calciu va spune ceva? sau caut un interpret sa imi descifreze
)
Mami de Mikul Robert Constantin

alexa si mami spune:
Feli, Laura, Ange
multumesc ca ati intrebat de noi. Suntem bine, sanatosi, voiosi, voinici. L-am dat pe brazda pe Cipri cu haleala
Am vazut pozele, absolut bestiale, numai mamici frumoase si bobocei minunati. Giuli, imi pare rau pt nenorocire:(
alexa, cipri si mami
alexa si mami spune:
Musette, am pierdut poza cu "dovada", vreau sa te vad ca mi door di tine si de Luca cel frumos
alexa, cipri si mami
nikolici spune:
musette eu vreau poza sa vad cu noul tau look in micul Paris de odinioara
.Hai ca toate vrem
Plsss
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
Aveati dreptate, dimineata noi dormeam, primul tren la 10, baut lapte, jucat nergig prin pat, apoi somn pana la 14
hai nu dati cu rosii
babytza sa stii ca eu il iau in pat cu mine ca sa doarma atat
, uneori chiar si la 5-6 dim il iau ca altfel nu ma inteleg cu el, dar merge si asa![]()
giuli imi pare rau, condoleante familiei
Mami de Mikul Robert Constantin