Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 15
Nocom spune:
Buna seara,
giulianna bine ati revenit!! ma gandeam zilele astea ca ne-a uitat Editza, dar mi-au spus fetele ca sunteti la tara.. Multi pupicei! 

Aaaaa, multumi de urare!!!
fce daria refuza sa stea in scoica, de fapt nu-i place in masina de nici un fel, nici in brate, nici in scoica, nici in scaunel, nici pe bancheta... eu pana la ea nu am ami auzit de copil caruia sa nu-i placa in masina..urla si se agita non stop. Norocul nostru ca in deplasari, mare, munte, Cluj... mergem cu rulota unde nu prea isi da seama ca e in masina altfel.... cred ca inebuneam de tot

lidia ce super dieta??? Vreau si eu dar pana acum nu am reusit sa tin nici macar o cura!!!! dar vreau sa incerc si de data asta!! Imi spui te rog mai multe.. please!! 
angelinna si noi stam aproape de herastrau, si as vrea sa vin la intalneli daca se fac.... dar io nu prea inteleg cum reusiti voi sa va intalniti cu programul asta al bebboilor.. Daria doarme de la 11 la 1, la 2 mananca si iar somn de la 4-6. Pai cand sa vin?!?!
hmmmmm..de dormit nu doarme decat la ea in patut, so...

giulianna chiar e fff trist cand se intampla asa ceva. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Ce era sa faci?!?!?!?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
bitza2008 spune:
Buna seara!
Azi a fost zi de curatenie la noi...am bagat smotru la greu,ca am eu o pasarica,de fapt un stol...fac curat sa gasesc curat cand ma intorc!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidestefan
lumi cu gemeneii... mai scotoceste pe net...ca mai sunt apartamente in olimp...in acelasi regim..blocul e acelasi..spatiul acelasi...doar un pic diferit amenajat... sa inteleg ca facem gasca mare in OLIMP ...la sfirsit de august?????? LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Ahaaa...Luminita,deci!
Eu as vrea ceva recomandat ca al meu barbat e cu capu'
el stie doar hotel.Abia l-am convins sa mergem la particulari!Noi mergem sigur la mare...nu neaparat Olimp.Vom fi acolo aprox 28 aug-3 sept...taiem motul pe faleza!Ar fi super sa mai cunosc si eu vreo mamica.
Voi cand?unde?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
gaia.nevia spune:
deeci am rezolvat misterul Mikului: www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2784" target="_blank">MULTISANOSTOL!
am I good, or what?! (nu, doar ma bate o matusa la cap sa-i dau lui Teo si a rezonat ceva...
)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
Nu, nu e cel mai scund,al meu e...la 9 luni 3 sapt are 72 cm.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Buna seara, lidia ce super dieta??? Vreau si eu dar pana acum nu am reusit sa tin nici macar o cura!!!! dar vreau sa incerc si de data asta!! Imi spui te rog mai multe.. please!! ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
cu riscul de a fi luata la bice
de fete mai dau odata linkul cu superdietasi promit ca dupa 1 iulie sa discutam pe privat..sms..yahoo...sau pe alt topic despre asta
Deci asteptam voluntare

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia ghiciti pe cine am gasit eu cu al treilea sertar de la noptiera deschis si cu mainile amandoua pan' la cot varate???? |
Pe Radu??? Am ghicit??
La Dragos pasiune noua: deschisul sertarului cu oale de la mobila din bucatarie ( singura din casa dealtfel ) si zdranganitul oalelor. Baterist il face mama!

Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui andy_galro babymom dar si alte fete desigur.... am si eu o intrebare: de ce merge Andrei pe varfuri? in premergator nu il las decat max jum de ora pe zi...de cand a inceput sa vrea sa faca pasi , adica de pe la 7 luni tot asa merge...oricat stau cu el pe afara si il pun sa paseasca el tot asa pe varfuri....deja ma dispera....ma uit la alti copilasi mai mici care asa de bine pasesc si el ...ca o balerina...oare ce as putea face mai mult decat sa-l pun sa paseasca cat mai mult? iti dai seama ca nici nu isi tine bine echilibrul asa pe varfuri |
E o caracteristica a mersului de bebe. De obicei copiii tinuti in premergator merg asa. Se va corecta in timp, dar poti sa-l ajuti punandu-i pantofiori cu talpa putin mai rigida care sa-l forteze sa calce pe toata talpa ( ca nu-i poate indoi ).
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
intrebare : a facut cineva comanda LAREDOUTE romania ...cam in cit timp vine comanda ??????
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babymom75 spune:
CD, sincer nici eu nu inteleg cum vine combinatia asta, adica fontanela inchisa precoce si semne de rahitism
. Ca s-a inchis fontanela acum nu trebuie sa te ingrijoreze - creierul are loc sa creasca oricum.
Cu scrisul de doctor eu nu ma simt - am cel mai frumos scris de doctor din lume! in sensul ca e foarte citet. In facultate toti colegii imi cereau cursurile sa si le xeroxeze ca cica erau cele mai complete, dar si cu scrisul cel mai descifrabil.
Aaa... si am uitat: Mikul nu e cel mai scund dintre bobocei. Iti spun asta cu siguranta pt. ca Dragos al meu are acum 8 luni si 3 sapt. si are 8200 g. si nu mai mult de 69-max.70 cm. Deci...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nausica spune:
Saluuuuut! Ne-am intors!
Am voie pe forum doar 5 minute in seara asta, asa ca intru doar sa va salut.
A fost superb, dar si acasa e bine.
Ma bucur ca e racoare, m-ar fi deprimat sa ma intorc in cuptor.
Nerantula, totul ok?
Kid, Simodina, Mimihoo, Babytzam, Ada, mi-a fost dor de voi.
Pupici, revin miine.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)