Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Cu greutatea si intaltimea nu imi fac multe griji, adica incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca e mai balerin asa
dar treaba asta cu fontanela inchisa si rahatism nu-mi da pace

andy_g si pe mine ma dispera Mikul numai pe varfuri zici ca-i balerin domne, in premergator l-am pus de putine ori pentru ca nu vroia sa mearga (statea si se juca la jucariile atasate) asa ca l-am abandonat deci...nu stiu de ce merge asa, e adevarat ca nu ii dau incaltaminte cu talpa groasa pentru ca nu am eu ii tot cumpar incaltaminte fara sa fie de fata, am cateva perechi care sper sa fie bune in toamna'

Ada multumesc pentru dezlegarea misterului am inteles ca produsul dateaza de pe vremea bunicii, la fel si dr noastra

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!Cum, sunt prima in dimineata asta!??? Sa nu credeti cumva ca fetele din dotare dorm; nuuuuu!!!! S-au trezit la 5, ca in fiecare dimineata. Deci dau eu cafeaua!

Giulianna, condoleante pt prietenul tau! Dumnezeu sa-l ierte!

Ne-a dat si noua calciu; tot un siropel care se numeste Cipcal. Cica asa vrea Ministerul Sanatatii. Pediatrul m-a sfatuit sa nu i-l dau ca cica n-are nevoie.

Anna s-a trezit de vreo 7 ori azi noapte. Nu stiu ce-a avut.Cred ca mai ies ceva dinti. De vreo 3 nopti se scoala asa.Brrrr!!!!Sa treaca mai repede ca abia ma obisnuisem sa dorm si eu toata noaptea.

Lidia, chestia aceea e cam drastica pt gusturile mele. Am tinut regim disociat 6 sapt si am slabit 14 kg insa era sa-mi pierd laptele si parca n-as vrea inca. Asa ca mi-a facut nutritionistul un regim mai rezonabil; si cred ca ar trebui sa ma tin de el. O sapt cu fructe si legume e mult prea mult pt mine ca merg 5 zile/ sapt la sala si fac si electrostimulari, fug si dupa 2 copii, am grija si de ferma si de casa. Imi trebuie energie. O sa va urmaresc oricum si poate intr-o zi vin si eu cu voi. Sper insa sa dau jos surplusul pana atunci; mai am 20 kg. Bleahhhh!!!!!!!!Bucuriile sarcinii.

Ne distram copios de vreo saptamana ca a inceput Anna sa spuna un fel de "mama" cand plange (sora-sa a spus la 5 luni).Si e asa dulce!!!Mai ca-mi vine s-o fac sa planga!Stiu ca nu-l spune constient, sunt doar niste sunete care din intamplare suna asa, insa mi-e draga tare. Si mai "bombane" pe limba ei un fel de "bababu".Imi vine s-o mananc. Si are o placere deosebita cand mai doarme cu noi in pat (daca se freaca toata noaptea ca azi noapte, o iau cu mine in pat) se scoala dimineata si-si baga degetele fix in nasul lui tati. Va dati seama ce bucurie pe el; azi dimineata auzeam prin somn ceva de genul "de ce nu i-ai taiat unghiile!?"

Fug la treburi ca deja e dimineata!Pupici!

Edit: am reusit sa-l corectez.Sper. Scuzati, e batrana mamaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nu stiu ce s-a intamplat si mi-a iesit tot acel spatiu la mesajul anterior. Nu mai pot nici sa-l editez. Imi cer scuze pt spatiul ocupat degeaba. Cred ca au fost ceva erori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Chiar asa, unde sunteti somnoroaselor? Copchii astia ai mei nu se inteleg si ei la aceeasi ora de trezire

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lidia, ma bag si eu dar de pe 6 cand vin de la mare :-)
nausica draga, bine ati revenit! sper sa va fi odihnit, distrat foarte bine!
eu astazi am program de mini-smotru, cumparat diverse pt. cupil si pt. noi, si facut bagajele. Abia astept sa plecam maine!

Angelynna

Alaturi de Sebi!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza

Ada pun pariu ca Oadu , siropul acela am vazut ca se administreaza de la 1 an….avem voie sa le dam?

Andy_galro si fata mea mai merge uneori pe varfuri, si nu te ingrijora

Giulianna, Dumnezeu sa il odihneasca

CD nu e deloc scund, Crina are 73cm

Alexasimami ma bucur ca are ganduri mai bune asupra mancarii

Nikolici o am pe Karina si pe tine

Nocom noi dormim si in carut….la o adica am putea veni la intalneala, poate reusiti si voi

Bitza si la noia fost zi de smotru, inclusiv mancare si rufe

Lidia nu da nimeni cu biciul in tine, am nevoie de un imbold pt dieta

Babymom am bateristul, a mea face la fel

Nausica bine ati revenit acasa

Lala multam de , mai dau eu una…nu de alta dar am trezire dela 6 . Speram ca Anna sa doarma mai bine la noapte

Mimihoo concediu placut si multa balaceala

i-am facut mancare cu apa de la put si ieri a facut kk mai moale, am cumparat biotics si smecta, cum il pot da? Pot sa ii fac mancare cu apa plata?

E bine in rest, jucausa, mancacioasa, vesela, iar acum face nani in curte , cand e suparata zice mamammmm

Va am si revenim

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Angelyna, si a mea la gfel. cand e suparata tzipa "ma" mamamamam".
Eu doar cu apa plata ii fac mancarea. caca moale sau diaree? eu as face pui cu morcov si orez pentru 2 zile, fara sa-i dau smecta&co sa vad dc-si revine. poate babymom ar putea sa-ti dea o parere avizata :-)

Alaturi de Sebi!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza. Ne bagam si noi mintile in cap si facem ca toata lumea
Raportam trezirea la 5... si doi copii alergand prin casa de la ora aia si pana acum, cand nu, nu au adormit, si alearga in continuare....

mamicilor cu copii atomici care nu stau in patut, ce faceti toata ziua cu mogaldetele taratoare-miorlaitoare?
mie imi vine sa-l arunc in carucior pe radu si sa plec in lume, ca in casa e imposibil de stat oricum...

nu stiu prea multe despre multisanostol... mie mi l-a recomandat o matusa, ca-l dadea nepotelului si cica si-a intarit grozav imunitatea... dar inca nu l-am gasit la farmacie si nu i-am dat lui Teo... In schimb i-am dat Pikovit la recomandarea pediatrei.

lui Radu nu i-am dat nimic, si nici nu mi-a zis cineva sa-i dau ceva.

Ange, poti sa-i dai smecta linistita. Ajuta daca e o infectie in curs de desfasurare, are gust placut deci ar trebui s-o bea...
Nu stiu de apa din put ce poate fi in ea... eu gatesc la steamer sau cu apa de la robinet, fiarta si nu am avut probleme.
In schimb, i-am facut odata la munte lui Teo laptele cu alta apa plata decat Dorna Izvorul Alb si ... belea... caca imprastiat trei zile... de atunci n-am mai schimbat brandul.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
vreau si eu cafeaaaaaaaaaaaaa!!

angelynna, stiu si eu ca e periculoasa apa de la putz...zau ca nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar cred ca daca ii faci niste morcov fiert/orez fiert, ajuta oricum}{
sa pui reteta de brocoli cu spanac, ca as face si eu maine!

_giulianna_, imi pare tare rau!

Lidia, eu sunt in a 5-a saptamana de superdieta:)
nu cred ca ams labit f mult, ca am mai mancat si interzise...cantitati f mii, dar am mancat oricum, de vreo saptamana a inceput sa-mi spuna lumea ca am slabit, sa ma intrebe cum am facut...sunt tare mandra si ma ajuta sa continui. asa ca bafta! va sustin, sunt alaturi! oricum, cand am vazut cum aratai tu dupa dieta, am fost convinsa!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Razvan e spre bine, zic eu..desi ieri eram ca un arici din pricina alergiei lui..sau ce o fi, caci cu o noapte in urma nu prea a dormit, s-a trezit frecandu-se la ochi si nu mai putea adormi...am avut o noapte de kko si o zi cam la fel...
am sunat Dr pediatru si mi-a mai dat zyrtec+5ml calciu+spersallerg, picaturi pt ochisori. se vede diferenta, dar azi-noapte iar s-a trezit pe la 2.30...a mancat si somn iar, dar s-a trezit.

aseara am observat ca i-a iesit inca un dintisor, incisivul lateral stanga sus...deci cei mediani de sus inca n-au iesit, dar se vad, sunt pe vine

Razvan vb intr-una, are un claxooooooon!! 'mda-mda-mda-mda!"..."eghe"...in fine, daca vrea sa ne arate ceva tipa la noi
jucam zilnic 'fotbal" in parc..a.dica eu cocosata si Razvan alearga si chiuie dupa o minge, da cu piciorul in ea...curg apele de pe mine...

nu prea mai bea lapte, iar,...adica bea cam 300 ml/zi, cel de dimineata il mananca cu lingurita, fie simplu, fie combinat cu biscuiti sau paine. cred ca nu prea mai vrea bberonul...sa vedem cum evolueaza.
de mancat mananca bine, cam orice.

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput