Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
super pozici de la ziua Nerantulei, de fapt, super bebici si super mamici!
am vazut si filmuletul cu Sebi in nisip! cres boboceii nostri! deja se joaca in nisip! oricum, fost haios tare!
deci toata lumea pleaca la mare??? de aici se intelege ca eu nu pup anul asta...eh, o fi mai bine la anul!
am luat scutece huggies pt piscina, de la Metro, la 33 ron/pachet+ un pachet de servetele umede gratis. din ce am vazut, e cea mai buna oferta. peste tot erau cam 37 ron, fara nimic in plus
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Claudinna, Ada si Mimihoo multam pt info
, am sa o observ azi cum va mai face kk...de dimineata era ok (intre, scuze pt detalii) dar sa vedem azi
. Face kk moale nu diaree
Claudinna felicitari pentru dintzoc
, speram sa fiti mai bine
Ada a mea d atrezirea la 5 daca adoarme de la 7 seara
Mimihoo am sa ii fac pui cu orez si morcov 
Reteta de brocoli si spanac:
Fierb spanacul si brocoli, le pun in blender si apoi le amestec cu smantana si ou. Cratita sau vasul de yena le ung cu unt si apoi la cuptor pt 1/2 sau 1h. Iese delicios
Cu apa plata am sa ii fac si eu mancare de acum inainte. Ma asteptam sa ii apara bubite pe piele de la apa de put dincauza baii dar altceva nu am luat in calcul
, ce mama zapacita sunt
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
monica_dicut spune:
Pana la urma mai facem comanda pe Bimbo??
Neatza ![]()
SI un
special pt angelynna care nu ma uita niciodata 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
28+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
300 spune:
Saluare,
Ati baut deja
?
Andreea_and a propos de cap dat pe o parte - intentia mea nu e sa te sperii, dar vreau sa spun ca si eu sufar de meteahna asta, e ceva intre un tic nervos si consecinta faptului ca la mine un ochi vede mai putin. Oricum, in cazul meu lucrurile sunt mai complicate si nu fac o comparatie intre mine si nimeni altcineva :), mai ales NU cu fetita ta.
Anda a inceput sa ma imite si as ami-am dat seama ca nu mi-a disparut obiceiul asa cum credeam eu.
Deci poate ai dreptate sa te gandesti la o vizita la oftalmolog, dar la fel de bine e posibil sa se alinte! Eu sper sa fie vorba de alint, am vazut multi copilasi care rad cu capsorul pe o parte. Scuze pentru cearsaf.
Ma duc sa culc bebele
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
angelynna, multumesc pt reteta!! maine ii fac si eu lui Razva!
moni, esti o frumoasa! mereu te-am admirat in pozele de la intalniri
Ramo, tu ai inceput serviciul??
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
CD, asha stiu si eu, ca daca s-a inchis fontanela, nu-i niciun pericol pt crestera creierului!! stiu ca au fost cazuri cand s-a inchis mult mai devreme, fara probleme!
iar despre rahitism, se rezolva! la mare cu voi!
fetita finilor mei a fost diagnosticata pe la 3-4 ani cu o forma de frahitism si e bine-merci! a facut tratament cu calciu, nu stiu exact, dar s-a corectat in timp.
blog cu basca
Razvan
angelynna82 spune:
Moni
am burtica si pe tine
Ramo e tocmai buna cafeaua 
Claudinna 
I-am amestecat compot cu smecta...altfel nu bea si oricum simte o diferenta
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
babymom75 spune:
Buna dimineata si de la noi...la pranz.
Raportam copil dormit de la ora 23 la ora 11, cu ceva intreruperi pt. supt bine-nteles, dar oricum... e foarte bine, nu?
Voi cum va petreceti duminica? La noi iar se pregateste sa ploua.
Ada, m-am hotarat cu scaunelul auto pt. Victor - nu-l iau ca nu-i acum momentul. Deci raman doar cele 2 Chicco Proxima.
LE: am zis ca se pregateste... deja ploua cu galeata!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
moni, andreuta_c si babymom, va rog sa-mi trimiteti pe PM adresele voastre de email (nu PM, google sau yahoo, etc) ca sa pot trimite tabel atasat) ca sa va trimit simularea.
daca sunteti ok cu ea, si vrea Moni sa plaseze orderul, da contul tot pe email ca sa-i varsam banii, apoi face plata.
hai sa stabilim asa:
1) daca mai sunt doritori, sa se anunte pana azi la ora 20
2) trimit tabelutul cu calculul de transport
3) daca e ok, contul
4) luni pana la 12 varsati banii
5) moni da comanda, si primeste confirmare.
oki?
daca nu va grabiti, putem s-o mai lalaim, dar nu stiu cat dureaza promotiile si cum sta bimbo cu stocurile...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Am facut ciorbita de pui acrita cu, corcoduse; piure de cartofi cu ostropel de pui 
si pitica (din lipsa de orez) a mancat supa de pui cu galuste cu multtttt morcov
...cam jumate de castron
La noi ba ploua ba nu
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina