Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bine v-am regasit!
Ne-am intors si noi de la Busteni si recuperez de citit.

Am retinut ce citisem de vineri si spunea cineva ca a cumparat scaun Chicco Zenith de masina.De ala avem si noi si eu sunt incantata de el.Adica David are mult spatiu, doarme destul de ok(nu am pretentii oricum sa doarma ca in landou) si la drumuri lungi e mult mai comfortabil decat scoica(pe care o pastram acum de oras din motiv de comoditate pentru noi).

Talpa la picior -nu mi-a crescut si nici nu s-a latit.Am ramas la acelasi numar si ma incape ce aveam inainte, din mare fericire!

Angelynnna, cum e la mama ta?Macar stati toata ziua in curte?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna si de la noi!

Am intrat in casa, acum mancam de pranz. Noi, in we, destabilizam programul copilului, cred ca zice : de-abia astept sa se fac luni, sa plece astia la munca si sa-mi fac eu programul meu cu D-na Vio!
azi papam supa de rosii cu pui si taitei de casa si fasole verde cu gaina (de fapt ii dau doar supa).
Eu nu pot sa dorm cu el in pat, il culc si peste noapte tati il aduce la noi Nu ma inteleg cu ei deloc de la 5,30 ne baga degete in ochi, in gura si ta-su nu are nici o treaba, si zambeste, apoi sforaie, apoi iar iar eu ma scol si fac cafea
a invatat sa faca "bravo", bate din palme, iar punctul culminant a fost de dimineatza, maraia undeva prin sufrageria, iar cand m-am dus langa el a inceput sa aplaude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Angelynna, yammy, yammy ce bunatati ai facut tu acolo!
si sa-si revina cu kk!

O saptamana excelenta! sa va gasesc sanatoase si puiutii asemenea!

Alaturi de Sebi!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Angelynna multa sanatate fetitei. Eu stiu ca nu e bine sa fierbi apa plata din cauza sarurilor care devin mai concentrate. Mai degraba cauta apa de masa nu apa minerala plata. Sau fierbe apa de fantana vreo 30 de minute si apoi foloseste-o la gatit. Daca vrei sa stai linistita poti sa faci un examen microbiologic al apei. Poate kk moale nici nu era de la apa.

Cu privire la schimbarea marcii de apa plata, eu i-am luat andei o sticluta de iezer pentru ca in magazinul unde intrasem nu aveau dorna si n-am observat vreo schimbare.

Claudinna bravo pentru kilogramele in minus! Pupa-l pe Ravi si la nopti mai linistite, cunoastem senzatia. Nici noi nu vom merge la nicio mare pana la urma, cel putin n-am planificat nimic in privinta asta pana acum.

Giulianna imi pare tare rau pentru pierderea ta. E nedrept cand se intampla asemenea lucruri. Insa sa nu faci vreo prostie, inteles?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

ange: fierbe apa pentru papa, in rest, daca este sensibila Crina, foloseste apa plata! ici si distractie placuta la tara
300, tzitziri, gaia,babymom, mimihoo, claudina:

giuliana: condoleante, imi pare rau
(dupa ce primesc vesti triste, ma supar si sufar, apoi imi aduc aminte cat de norocoasa sunt si cat trebuie sa ma bucur pentru viatza mea, cu tot ce este in ea, bun sau rau. Si este un moment serios de reflectie si de stabilire de prioritati.
Sper sa treci peste tristetea momentului astuia bucurandu-te de leut, de leul mare si de toti cei dragi tie, multe)

Mergi la inceput

nausica: hai cu poze, hai

mimihoo: disractie placuta si spor la bagaje

moni: burtica (si pe tine, muaaah)

cd:

gaia: daca gasesti o reteta pentru mici taratoare, vrea si euuuu. Nu de alta, dar eu preconizez niste dezastre in viitor dupa "micile accidente" petrecute pana acum: scos ustensilele(niste tepuse) de rotisor dintr-un sertar de sub cuptor, tras sertarul de jos al MSV care culiseaza cu tot ce era in el, tras de fatza de masa de pe masa din bucatarie ca sa se ridice in picioare, s-a terminat cu linistea mea

Nu m-am hotarat la mimik pentru bimbo, sigur o sa-mi para rau ulterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Maia de July, Sofia de Joy , Ruxandra de a_rose , Ariana de Gargaritza , Thea de anamona !!!!

La multi ani Raluca !!! Sa fi fericita si sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Am venit si noi de la tara,maare ghinion am avut a plouat intruna. Lucas e somnoros si ta-su se chinuie sa-l adoarma,sa doarma amandoi.Eu beau un cappuccino si,daca ei adorm,ma vopsesc.
Eu am facut ardei umpluti ieri,dar Lucas n-a fost prea incantat,mai incerc!
A iesit dintele nr 6!!
Mai, ce de bunatati ati facut toate!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Giuliana imi pare tare rau , viata e atat de nedreapta uneori.... Condoleante familiei

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

bitza: eu as incerca cu dovlecei umpluti prima data. Lui Vlad ii place duvlecelul foarte mult si l-a apreciat si umplut. Abia apoi i-am dat ardei(bine, fara ambalaj)
Spor la vopsit si eu ma retusez nitel(sterg oja) ca maine am programare, totpentru ca baietii mei(toti trei) dorm
Felicitari pentru 6!

Mergi la inceput