Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Giulianna imi pare rau de pierdere!Condoleante!
Angelynna sper sa-si revina repede bebita!Altceva in plus fata de ce au zis fetele nu stiu.

M-a chemat sotul sa adorm eu copilul ca el n-a reusit!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana stam si in curte, somnul de dimineata acolo si-l face . Cum a fost la Buteni?

Feli la fel face si tati al nostru uneori, ce ai gatit azi, multam, sper sa ne si distram

Mimihoo vacanta placuta

Ramo si Feli am sa incerc si cu apa fiarta

Vorbiti de micile accidente, azi de dimineata a varsat cafeaua

La multe lunite Maia de July, Sofia de Joy , Ruxandra de A_rose , Ariana de Gargaritza , Thea de Anamona

La multi ani Raluca

Bitza felicitari pentru dintzoc , spor la vopsit

Si Crinei ii plac dovleceii umpluti, nu i-am dat pana acum ardei umpluti

Multumesc fetelor pentru sfaturi

O adoarme mamaie pe pitica mea

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

uite ca m-am trezit eu sa va chem la apel"

boo, alexa M, dyanira, irina, denisa.g, monica.C, nushule, leah, lucutta, illia, mary.b si asteptam vesti proaspete despre voi si bobocei!

(am enumerat fetele active mai mult, pe cele care ne citesc din umbra si nu au mai postat de mult timp le asteptam cu drag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am reusit si am adormit baietii!!
Feli ambalajul nu-l mancam nici noi.Nu i-a placut ca nu era blenduit,banuiesc.Data viitoare ii umplu dovlecel ca si lui ii place. Multam de pont!
Angelynna,Babytza

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Falkone canta la capace A deschis dulapul unde tin capacele la oale si este distractie mare in bucatarie Tati a iesit sa-l plimbe pe Fox pe ploaie

gaia: ai gasit solutie la pitici-taratori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Claudinna multumesc de intrebare, pe 3 iulue ma apuc de treaba si o sa stau pana pe 7 august, insa nu program plin. Oricum, ma bazez foarte mult pe soaacra mea, se intelege foarte bine cu fetita si in absenta mea. Ziua oricum e mai usor, mai ies pe-afara, mai o masa diversificata...

A propos de fontanela mie mi-au zis demult ca mi se inchisese devreme tare dar nu retin varsta. Si cred ca mi-a crescut creierul, daca nu asta pe care il am face fata inca destul de bine desi a inceput sa dea si rateuri [-:)))]

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli si Anda tot asa aplauda de bucurie cand ne vede sau cand ii pace ceva :) Sunt niste dulci. ici mancaciosului. Fratele nostru cel mic pe la un an canta la oale si linguri, asa ca stiu ce vorbesti. Ce fain trebuie sa fie - la mine oalele sunt puse undeva suuus

Bitza felicitari pentru dintisor! Vopseste-te si pentru mine :) a eu abia joi cred ca ma apuc si n-am niciun chef...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Salutare!

Va multumesc pentru gandurile voastre. Asa cum a zis si Feli () trebuie sa ne gandim si sa multumim lui Dumnezeu ca avem puiuti sanatosi. Ca ne putem bucura de ei in fiecare zi, ca ne zambesc, plang, vorbesc...
Durerile prin care trece o mama atunci cand isi pierde copilul nu pot fi comparate cu nicio alta durere. Eu m-am scuturat bine la aflarea vestii si am constientizat ca sunt atat de mica in fata vietii...
Inchei subiectul multumindu-va inca o data!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Bai al meu nu aplauda, ce ma enervati, vreau si euuuuuuu. In schimb pupa. Daca-i spun "da-mi un pupic" intinde gurita si ma baleste toata. E mortal!
De maine incep cursurile de aplaudat

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pup fetele si bebei
Vreme naspa stare naspa. Io am luat rezulatatul analizei lui fofo, da e numai ceva frontiu nushcum, PAP ul nu e trecut, cred ca mai dureaza. Cate zile a durat la cine a facut PAP ul?

Noi avem gingia sus cu sange, urla cu orar, fiecare zi la ora 3 diminetza

Vreau si io la Bimbo un scaun de masina Brevi Cod. 2928 pt o prietena.

Giuli condoleante, cunosc durerea si apasarea

Felicic pupam tobosharul galagios

300 bafta la servici

tzitziri bine ai revenit

bitza felicitari pt dintzoc nr 6

monicu burticel

Nausica bine ai revenit, asteptam pozele

Revin , bebe urlator

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput