Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Din ciclul "daca doriti sa revedeti", ia recunoasteti, ati avut fusta de lambada?
Edit: nu e de recunoscut, e de zis

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anda cand ii cer sa-mi dea pup mai scapa cate-un puuu :) si ne pupa pe nas cu gura cascata :)) mai ales cand se bucura ca ne vede.

A propos de PAP si restul, care va pricepeti in raportul meu medical de 6 saptamani scrie ca sa ma prezint pentru o colposcopie si examen citologic BP peste 3-4 luni (care au trecut si s-au si dublat dar nah). E vreun PAP in toate astea?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

giuli un puuu de la anda dansatoarea pentru melodia asta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

buna seara!!!!!

300 in lista ta se afla si Pap,examen citologic BP(Babes Papanicolau) este.

laureta la mine parca rezultatul la pap a durat 2 saptamani.Nu-i dai nimic pt dinti Biancai?mie mi-a fost recomandat Camilia de la boiron,tratament homeopat,inca nu am folosit ca nu a fost necesar dar am auzit ca e f bun partea proasta e ca cica nu se gaseste in ro. da eu te informez da?!

Giuli condoleante!
(ce bucurie cu lambada,e melodia mea preferata si am si fusta de lambada)

nausica bine ai venit!

Alexa si mami mai zi-ne despre tine si copii!

Angelinna sanatate Crinei!

Nikoliciu

Nocom daca stai langa herastrau hai sa o punem de o intalnire,Daria nu dorme deloc in carut?

Am pus poze in contul comun daca vreti sa va uitati.
Si Luca stie sa aplaude,cand ii zic bravo lasa tot si aplauda,cel mai haios este cand face ceva si eu ca sa-l laud ii zic bravo iar el incepe sa aplaude.Si ne mai laudam ca a invatata sa se dea jos din pat,nu se mai arunca cu capul inainte,se da frumusel jos din pat in picioare!

de Luca

Mergi la inceput

Vreti sa va zic ce am mai gatit? Sa zic repede si s-o tai? Bine :)

Ciorba de fasole galbena

Plecat la Cora, cumparat ceafa de porc afumata (au ei intr-o parte numai chestii d-astea afumate) si aratoasa rau, cu sorici pe ea. Venit acasa, taiat cubulete si pus la fiert. Intre timp, intr-o tigaie am calit vreo 2 cepe si 2 morcovi rasi. Dupa ce a fiert ceafa, am pus amestecul de ceapa cu morcov. Dupa ce au fiert si astea, am adaugat 2 rosii decojite si taiate cubulete. Dupa astea am adaugat fasolea, si dupa fasole borsul. O bunatate!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am uitat sa va intreb,voi cum faceti rosia la bobocei?trebuie curata de coaja si seminte daca o bag la steamer?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls.

andreea_adaMULTA MULTA SANATATE MAIA .Tocmai am aflat prin ce ati trecut!!!Poate postezi si la noi sa citim cu toate ce ati patzit.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Feli... n-am gasit nicio solutie pt taratoare. I-am aruncat pe amandoi in carucior si ne-am plimbat prin ploaie pana acum...
Au si dormit, dar numai dupa ce s-au hlizit dand cu picioarele in husa de ploaie pana au facut-o praf... (jocuri de baieti?!)

programul de azi a fost: trezit la 5(Radu) batait pana pe la 7 cand l-a trezit si pe Teo... cerut mancare amandoi... mancat... lasat pe jos sa-si faca damblaua (intre timp, tati tuns Teo si facut baie)... pus in Leap-Frog vreo 20min... urlat, luat in pat langa laptop... ridicat in picioare si ravasit noptiera plus un raft din biblioteca cat mami dat mesaje... plictisit... urlat... pus in leagan si dat tare pana vajait creieri... ora 11, dat fructele si lasat in scaunul de masa pana urlat, lasat pe jos facut dambla... pe la 1 bagat cu forta in pat si adormit cu cantat mami la o ureche... si Toby la cealalta si zgaltait puternic de un umar.
Dormit pana la 2.30, mancat cu pofta borcanel cu carne, cartofi si morcovi, imbracat si plecat in Carrefour (tati i-a dat de mancare lui Teo si l-a imbracat si pe el) vanturat pana pe la 7, urlat pe drum (poate de foame, desi n-a baut tot laptele pe care i l-am dat... poate pt ca era in Jolly?! si nu culcat cum l-am obisnuit)... revenit acasa, mancat un milk pap... mami si tati bagat pe sub nas repede paine cu salam si iesit la plimbare din nou, cu caruciorul de gemeni... zgaltait in ploaie... pana au adormit in sfarsit AMANDOI si am putut si noi sa ne certam in liniste, in ploaie

Concluzie... sunt varza! Acum le-am facut baie, le-am dat masa de seara si dorm claie peste gramada.

Si sa va zic ce inebunit e Teo dupa masini In carrefour era expus un seat, a ramas lipit de el, l-a mangaiat, s-a bagat pe dedesubt "are esapamente", de jur imprejur "are faruri, are stopuri, are sigla, are usi, are roti, e negru, e seat", dupa 20 de minute cand l-am luat de acolo a plans!
Asa ca i-am luat doua pliante si i le-am dat cate unul in fiecare mana, si l-am dus pe unde aveam treaba ... de sapca!...
ei bine, acum, dupa masa de seara, stie din pliant toate modelele de Seat si le-a repetat pana a adormit :ibiza, leon, alhambra, altea, cordoba... si io nu mai stiu...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Am uitat sa va intreb,voi cum faceti rosia la bobocei?trebuie curata de coaja si seminte daca o bag la steamer?

de Luca

Eu o curat doar de coaja, de seminte nu. La inceput curatam si semintele, dar i-am dat o data cu si am vazut ca n-are nimic.
Edit: sunt varza, am editat de 3 ori mesajul asta, nu nimeresc deloc :)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello girls.

andreea_adaMULTA MULTA SANATATE MAIA .Tocmai am aflat prin ce ati trecut!!!Poate postezi si la noi sa citim cu toate ce ati patzit.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Ce a patit Maia? Unde citim si noi?

Ticker Edi

Mergi la inceput